Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

RUSINE! RUSINE! RUSINE! - SFATUITI-MA!

Tzuni

Recommended Posts

Dragii mei, trebuie sa va spun ce dezamagire CRUNTA am trait zilele acestea, pt ca am nevoie de sfatul si de ajutorul vostru!

La "Umanitare" am avut deschis subiectul "CRACIUN FERICIT pt 75 de copilasi" era vorba despre copilasii de la Centrul de Plasament nr 5, Sfantul Vasile din sectorul 4. Am strans bani de la firme si de la prieteni generosi de pe DC. Am avut 35 de milioane si carti-jucarii in valoare de 6 milioane de lei. Am cumparat de bani braduti ornamentali (10) pentru fiecare grupa, jucarii, pijamale, sosete, dulciuri si fructe, am angajat si un Mos Craciun pt serbare.

Pana aici toate bune si frumoase. Inainte de serbarea copiilor de pe data de 20 (marti) am sunat de o mie de ori la orfelinat, unde am vorbit cu d-na directoare, cu alte adjuncte, contabila etc. Le-am intrebat frumos, pe fiecare pe rand si de mai multe ori daca orfelinatul are alti sponsori sau e luat in vizor de altcineva pt serbarea Mosului, pt ca, daca da, ma reorientez catre un alt orfelinat. Mi s-a spus de fiecare data "Nu, nu mai vine nimeni. S-a anuntat doar Antena 1 ca vin sa-i filmeze pe copii la serbare". So, eram singura pe rol. Am facut rost si de Mos Craciun, ca sa fie totul ok la marele eveniment al copiilor.

Cand colo, la serbare (martore imi sunt pumpkin, ruxandra_sb, witchie - care au fost cu mine acolo) ne trezim cu vedetele Antena 1 (Alexandra Stoicescu, Gabriela Vrancxeanu Firea, Ovidiu Cuncea), care vin cu o mana de daruri (asa, de imagine), cameraman, reporter... Ei devin pionii principali ai serbarii. Nimeni nu mai vede copiii...Mosul adus de mine e lasat sa stea imbracat pe coridor (cu peruca, mustati, haine groase) pret de 2 ore (era tot transpirat, saracu') pt ca vedetele de la Antena 1 au adus niste spiridusi. Pachetele noastre si jucariile erau puse in jurul bradului (asa cum le asezasem cu o seara inainte, cand am amenajat incaperea pt serbare).

Si...sa vezi minune! La stirile de la ora 19, Antena 1 da un material cu cat de grozave sunt vedetele lor si Fundatia Mereu Aproape (parca asa ii spune) si in cadru....jucariile cumparate de noi. Adica, Antena si Fundatia ei isi fac imagine pe spatele actiunii noastre????? Cum e posibil asa ceva ???????????????

Mai mult, vad aceeasi stire si ieri pe Antena 3!

Fratilor!!!! Sunt pungutele noastre de cadouri cu Mosi Craciuni desenati pe ele, cu pijamale si portocale si dulcuri, iar vocea de pe stire spune despre "ce fapte minunate face Fundatia lor, cat de dragutz a fost Mos Craciun - surpriza - cu copiii".

Sunt EXTRAORDINAR DE NERVOASA!

Vreau sa depun plangere la DPC sector 4, la Fundatia Antenei 1, la Antena 1 si la CNA, pt ca trebuie sa ne ceara scuze oficial si public.

Sunt banii oamenilor de buna credinta, cei cu care am luat cadourile! Nu se poate sa-si bata cineva joc de un astfel de gest.

Contactata telefonic, d-na directoare de la orfelinat mi-a spus ca "nu stiam ca vin vedetele de la Antena1". MINCIUNA! Sa inteleg ca nu are habar cine-i trece pragul caminului, acum cand sunt atatea cazuri de violenta in scoli? Nici macar in seara dinaintea serbarii cand am stat acolo sa facem pachetele nu ne-au spus nimik!

Cum sa procedez sa fie bine? Ma simt raspunzatoare pt actiunea aceasta in fata celor care mi-au donat banii! Astept un sfat!

Multumesc

Tzuni [sofer] mic si drag si scump

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 70
  • Creat
  • Ultimul răspuns

ARTICOLO JURNALUL NATIONAL, JOI 22 DECEMBRIE 2005

Solidaritate - Mosul la Antena 1

Vedetele Antenei 1 nu i-au uitat nici in acest an pe copiii bolnavi, defavorizati sau abandonati, din spitalele si centrele comunitare din Bucuresti. Micutii au primit cadouri de Craciun si s-au distrat impreuna cu vedetele la serbarile pregatite special pentru ei, unde surprizele nu s-au lasat asteptate.... Sandra, Gabi Firea, Letitia Zaharia si Ovidiu Cuncea au fost "echipa" Mosului id="size2">id="red">pentru copiii din Centrul Comunitar "Sf. Vasile".

...au fost "echipa Mosului"!!! Echipa Mosului actiunii noastre? Ei n-au venit cu nici un Mos!

• Administrators

groaznic! mereu o problema de imagine care trece peste spriritul Craciunului. Cu Antena 1 avem experienta de anul trecut - din decembrie - in care au venit la intilnirea DC si au facut un reportaj de 2 minute in care nu s-a inteles NIMIC ... Totul a fost taiat, ciopartit, manipulat. [xx(]

Parerea mea este ca directoarea a stiut ...si ca trebuie cautate orfelinate mai departe de Bucuresti - pentru ca acolo, in Bucuresti, se dau in barci Vipurile care vor partea lor de publicitate ....

Si - cred ca nu trebuie mers in acelasi loc unde ai mai fost odata.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1">

Ma calmeaza doar gandul ca, pana la urma, copii s-au bucurat de venirea Mosului si de daruri. Ei conteaza, de fapt, pentru ei ne-am si m-am agitat!

Dar, ma intreb: de ce d-na directoare de la Robin Hood a avut atata suflet, bun simt si onestitate incat sa-mi spuna: "Tzuni draga, ai fost de Mos Nicolae la noi, de Craciun s-au anuntat niste sponsori. Mai bine orienteaza-te spre alti copii, care nu primesc nimic!" De ce ea a putut?

Rusine sa le fie...din cauza banilor multi pe care ii iau, au uitat de bun simt si de educatie!

Cere drept la replica...scrie pe site la carcotashi (e buna ideea)...nu se poate asa ceva!!!

Te sustinem pana la capat!

Nu e vorba de lauda...dar nici nu poti lasa sa fii calcata in picioare!

Ingerul meu:

http://www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica/

quote:Originally posted by svety

Incearca cu Carcotasiiid="red">, macar sa stie lumea ce "oameni de bine" sunt la Antena.mami de daniDaca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

id="quote">id="quote">uaaau asta da idee buna!!! jur!!! si asa li s-a pus pata pe antipatica de Vranceanu Stirea!!!Tzuni, te inteleg, nervoasa sunt si eu acum, ca stiu, dar tu.... oooffff!
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1">

E strigator la cer ca imaginea unor copilasi sa fie folosita in acest fel doar in scopul cresterii audientei. E si vina directoarei, zic eu, putea macar sa va anunte si chiar daca era prea tarziu sa mergeti in alta parte, cinstit si corect ar fi fost ca in reportajul antenei 1 sa fie mentionata si actiunea umanitara organizata de DC. Ca sa nu spun ca daca marile vip-uri au simtit nevoia sa faca un bine unor copilasi de craciun, nu era nevoie sa se si mandreasca cu asta pe post de parca cine stie ce act de mare vitejie au facut. De ce faptele bune ale vip-urilor trebuie neaparat mediatizate si trambitate sa vada tot poporu' ?!

Sa le fie rusine !

Iulia

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...