aurastanciu Publicat Decembrie 22, 2005 Raport Distribuie Publicat Decembrie 22, 2005 nu stiu daca s-a confruntat cineva cu aceasta situatie dar baietelul meu de 1 an si o luna tine mancarea in gura. isi gaseste alte preocupari si uita sa inghita mancarea din gurita. are cineva vreo solutie sa il fac sa inghita mancarea mai repede? mama de gemeni Medeea si Matei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat Decembrie 22, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2005 Si baietelul meu face acelasi lucru.Eu ii reamitesc sa inghita si sa mestece.El nu uita ci nu vrea. Am mai patit acelasi lucru pe la 7-8 luni dar atunci am descoperit ca nu-i placea consistenta si am facut macarea mai lichida.Asa a mers. Succes! Familia meaid="green"> Razvanid="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leeloo2004 Postat Decembrie 22, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2005 Si al meu face la fel acum, in ultima vreme insa nu e vorba ca uita, ci pur si simplu nu vrea - se face ca o mesteca si o plimba prin gura. Trebuie sa-i atrag atentia ca sa o inghita... Habar nu am ce sa-i fac, sper doar sa fie o faza si sa treaca... Gabriela si Stefan David (08.07.2004) 33 ani, zodia: gemeni Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi Albumul comun!!! Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding John D. Rockefeller, Jr.id="Book Antiqua">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiloi Postat Decembrie 22, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2005 Ce-i drept depinde de copil, fiecare in parte este diferit si se dezvolta diferit,...dar un lucru pot sa va spun, ca noi avem 3 ani si jumate si inca ma mai iau de ea sa mestece...sa nu tina mincarea in gura! Asa ca dragele mele , inarmati-va cu rabdare, nervi de otel,...si mergeti inainte! Copii sanatosi si frumosi![^] simona Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinzi_ana Postat Decembrie 22, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2005 Si DAvid tine mancarea in gura... Odata l-am gasit cu mancare dupa ce s-a trezit din somn...dormise toate noaptea cu mancare in gura!!!! Acum dupa ce il spal pe dinti, il controlez bine in gura sa fiu sigura ca nu are nimic... Iau in fiecare zi viata de la capatid="purple">id="Book Antiqua">id="size3"> Sinzi, Radu[avion]si David[marinar] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurastanciu Postat Decembrie 22, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2005 merci mult de raspunsuri. sper sa treaca cat mai curand. am sa incerc sa ii schimb consistenta cu mi-a sugerat Asi. mama de gemeni Medeea si Matei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariussimiuc Postat Decembrie 22, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2005 Eu daca ii atrag atentia ca trebuie sa inghita scoate limba si arunca toata mancarea afara. Asa ca il las in legea lui,chit ca dureaza mai mult masa,adica ne prinde cina pana terminam pranzul. Sper sa fie doar o toana si sa nu tina foarte mult! Miha id="red"> si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple"> [foto] Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS"> Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sirimie Postat Decembrie 22, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2005 Si Vladut, cind nu vrea sa manince. Noi il facem sa rida si asteptam sa inghita pina la urma, alta solutie nu am gasit.. Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurastanciu Postat Decembrie 23, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 23, 2005 multumesc mult de raspunsuri, dar astazi le-am dat mancarea mai cremoasa si nu a mai tinut in gurita. sper sa functioneze si mai departe. mama de gemeni Medeea si Matei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
energy Postat Decembrie 23, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 23, 2005 mi-era ca sunt singura, vad ca mai iegzista cazuri[:D] incepusem sa am indoieli ca l-am facut pe copilul asta cu sotul meu[:D], parca-i pui de harciog! tine mancarea in obraji ca in doua buzunare! De mica am fost silita sa-mi intrerup educatia ca sa merg la scoala. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.