Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cheaguri de sange la patru luni de la nastere

ellej

Recommended Posts

Cu rusine trebuie sa recunosc ca desi au trecut 4 luni de la nastere n-am mai fost la un control ginecologic. Ieri dupa-amiaza am simtit brusc o stare de slabiciune, dureri musculare imi era greu sa ma misc. In acelasi timp o senzatie de urinare continua, precum si cheaguri de sange pentru prima data in viata intre mestruatii.

Desigur, mi-am facut o programare la inceputul anului viitor la ginecolog, insa v-aas fi foarte recunoiscatoare daca mi-ati putea spune ce ar insemna aceste simptome, am racit la ovare sau ce? N-am prea avut probleme la viata mea, cu exceptia unei anexite, si ma ingrijoreaza starea asta de slabiciune, de parca as fi bolnava.

Va multumesc mult.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Revin cu precizarea ca nu mai vad cheaguri de sange, insa la fiecare urinare am aceeasi senzatia ca atunci cand se contracta uterul si se curatau lohiile. Insa asta a fost dupa nastere si nu inteleg ce se intampla acum.

Si Dieu nous a faits a son image, nous lui avons bien rendu.

Cele descrise arata a sindrom inflamator pelvin, respectiv o cistita acuta cu pericistita si endometrita (hemoragica?). In sectorul sanitar se lucreaza non-stop, ba mai mult, in perioada 27-30 decembrie activitatea zilnica va fi cea normala. Prin urmare, nu vad ce ar putea determina acceptarea unei programari tocmai la inceputul anului viitor?!? Pentru o afectiune acuta (cum pare cea descrisa) amanarea examenului fizic si a investigatiilor paraclinice si de laborator nu pot fi acceptabile decat in circumstante cu totul iesite din comun...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre personalul medical calificat. De asemenea, ele nu reprezinta sub nici o forma o modalitate de initiere a unei relatii medic-pacient cu finalitate materiala.id="size2">id="red">id="Arial">

Arian, iti multumesc pentru raspuns. Eu imi facusem programarea gandindu-ma ca doctorita mea e in concediu, insa vad ca trebuie facut ceva mai repede. am in continuare febra, frisoane, maine imi fac o urocultura. Intre timp iau ampicilina, 1g la 8 ore, la recomadarea unui medic infectionist la care am fost azi si care se teme sa nu fie ceva la rinichi, intrucat am dureri in zona. Continui sa alaptez, acelasi medic mi-a spus ca pot. Ma voi duce cu urocultura la medicul meu ginecolog, sa vada si ea cum se prezinta lucrurile.

Sper sa nu fie foarte grav si sa nu fiu obligata sa intrerup alaptarea. Inca o data multumiri pentru timpul acordat.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.

Ampicilina este OK in timpul alaptarii, pe timp limitat.

Urocultura efectuata in timpul antibioticoterapiei nu mai este insa catusi de putin OK. Rezultatele nu pot fi concludente.

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre personalul medical calificat. De asemenea, ele nu reprezinta sub nici o forma o modalitate de initiere a unei relatii medic-pacient cu finalitate materiala.id="size2">id="red">id="Arial">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...