Krys Publicat Decembrie 22, 2005 Raport Distribuie Publicat Decembrie 22, 2005 Buna, Oricat l-as imbraca de bine pe Daniel (6 luni) cateodata il gasesc cu piciorutele reci. Cand il duc in carucior si ii mai pun si o paturica pe el parca nu se intampla, dar in seara asta l-am scos afara ca ningea (-5 C) si nu am stat mai mult de jumatate de ora, l-am imbracat ca de obicei, dar l-am dus in brate. Cand l-am dezbracat avea picoarele reci, nu foar rau, cum le-am gasit alta data, dar oricum... ce sa fac ca sa nu se mai intample? Dar ma gandesc ca si eu, chiar daca umblu si tot am picioarele reci cand ajung acasa. E normal? Vi se intampla si voua? Poate raci daca are piciorutele reci si in rest e cald la corp? L-am verificat peste tot, pulpitele erau calde si abdomenul si manutele, la fata doar putine rece. Va rog ajutati-ma sa nu mai fiu asa de paranoia, ca de cand a facut prima raceala imi vine sa ma port cu el ca si cu ouale....Si eu tocmai ca vreau sa il calesc. A, si cand am venit acasa si am descoperit ca e rece l-am bagat cu picioarele in apa calda, m-am gandit ca si eu fac asa cateodata sa ma incalzesc si nu cred ca face rau. Astept cu nerabdare parerile voastre. Scuze de abundenta de diminutive. Cristina si bb Daniel (27.06.2005) www.iacobescu.tk Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hristina Postat Decembrie 22, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2005 Cu ce l-ai imbracat? La picioare? Eu cand ies cu Victoria, ii dau o pereche de botosei crosetati de buni, direct pe piciorus, apoi ii pun pantalonasi. Dr. mi-a atras atentia sa fie tot timpul calda la picioruse, caci, zice-se ca de acolo pot raci f. usor. Si continuand,peste pantaloni, ii mai pun alti botosi pt. afara. Eu am circulaTIA PERIFERICA PROASTA si cred ca Vic o mosteneste la manute. Sanatate si grija mare! Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005) http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krys Postat Decembrie 22, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2005 Asa ca am uitat sa scriu : in picioare ii dau intai niste sosete subtiri peste care pun niste ciorapi cu chilot din aceia grosi, altceva nu mai pot pune pentru ca nu mai incape in cizmulite (care totusi sunt mari), sunt imblanite (nu sunt piele). Mi-e ciuda ca am uitat sa ii pun in picioare si prelungirile de la costum, ca un fel de botosei din acelasi material cu costumul care se pun peste cizme si se prind cu capse de costum. Cristina si bb Daniel (27.06.2005) www.iacobescu.tk Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hristina Postat Decembrie 22, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2005 Chiar asa, voi, celelalte mamici, cum va incaltati sau imbracati copiii la picioare pe timpul asta?[?] Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005) http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karmenutza Postat Decembrie 22, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2005 Krys, s-ar putea ca chiar din cauza cizmulitelor sa aiba picioarele reci. Daca sunt prea fixe, nu-si poate misca picioarele in ele. Sau prea rigide. Eu o scot pe fii-mea (2 luni jumate) cu salopeta din aia cu piciorus, 2 perechi de sosete, din care una mai groasa si botosei din bumbac flausati. Si ii vine marginea pantalonului (din ala cu dublura) peste picioare. Si la picioare nu ingheata. Am adus-o intr-o zi de afara doar cu mainile reci, gheata. Uitasem sa ii pun manusi. Cand i-am pus manusi nu i-au mai inghetat. Manusile sunt tot din bumbac, din alea care se pun in casa ca sa nu se zgarie copilul . O pun in carut si o invelesc cu o paturica groasa sau daca e mai cald, pun aparatoarea pentru picioare a carutului. Cand i-au inghetat manutele i le-am incalzit eu cu mainile mele, nu le-am bagat in apa, ca sa nu se inroseasca. http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aissa Postat Decembrie 23, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 23, 2005 A mea are aproape 1 an si 3 luni. Ii pun dres gros si cizme imblanite. Nu pot mai mult tocmai pentru ca nu ar avea loc cizma si eu mai am pretentia sa si mearga. Dar vin mereu cu picioarele sloi. Cristina si [zana] Aleid="violet"> Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gangurici_licurici Postat Decembrie 23, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 23, 2005 Si eu patesc aceeasi chestie, al meu are 1 an si o luna. Am incercat 3 perechi de incaltaminte (am crezut ca sunt cizmele de vina), in diverse combinatii de ciorapi si sosete. La inceput i-am dat doar ciorapi lungi, mai grosi, apoi am pus sosete mai groase, am incercat si cu sosete mai subtiri, si tot la fel. Chiar si cu sosete de lana croesetate de bunica si cizme peste ii erau reci picioarele. Eu nu stiu ce sa mai fac! La maini ii pun manusi, si nu ii sunt niciodata reci. Numai bine. Ganguriciul Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu05 Postat Decembrie 23, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 23, 2005 Si Vladut are piciorusele putin reci cand venim de afara si il incalt asa: sosete subtiri, dres gros flausat si inca o pereche de sosete groase flausate si ghetute imblanite. In maini ii pun manusi si le are calde cand intram in casa. Si am verificat si pe mine, adica mie nu mi-e frig cu o pereche de sosete flausate si ghete, dar cand ajung in casa si eu am piciorele reci...si totusi nu mi-e frig. Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005) Poze cu Vladutz Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.