Ica 1975 Publicat Decembrie 22, 2005 Raport Distribuie Publicat Decembrie 22, 2005 Intr-un litru de lapte se fierb 2-4 g de chimion ( o lingurita rasa ). Ajuta la cresterea lactatie, eu am incercat de 2 zile, se pare ca ajuta, printre altele. Sper sa va fie de folos. Ica si [bibe]id="Andale Mono">id="size1">id="navy">id="Arial Black">id="navy">id="size3">id="size4">id="Times New Roman">id="Trebuchet MS">id="size6">id="Andale Mono">id="size4"> Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielaAB Postat Decembrie 23, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 23, 2005 Ica 1975, m-am chinuit un pic sa descifrez ce ai scris(data viitoare alege alt tip de caracter), dar pana la urma am reusit.Oare ajuta si daca nu prea mai ai lapte deloc, adica nu ai mai mult de 5ml/muls? Sarbatori fericite! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ica 1975 Postat Decembrie 23, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 23, 2005 Danielaid="red">,id="navy"> acum o luna si jumatate era sa pierd laptele, 5 ml la stors din ambii sani. Intre timp am luat fenugreek, baut ceai de anason+chimen si mai nou laptele cu chimen (remediu gasit intr-o carte naturista). Pentru mine a funtionat, bebica se satura cu ceea ce am . Se pare ca a ajutat pentru ca de cateva zile cam plangea seara dupa ultima masa. In plus incerc sa beau macar 2.5 l de lichide pe zi ( apa+ceai), laptele inlocuieste o parte din mancare. Sper sa functioneze si pentru tine. Ica si [bibe] Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielaAB Postat Decembrie 23, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 23, 2005 Ica, multumesc pentru raspuns.Cate luni are bb tau?Fetita mea are 3 luni jum si de o luna nu mai suge deloc(m-am chinuit mult cu ea).In timpul asta m-am muls, dar cum spuneam,nu mai am aproape deloc.Pana acum 3 saptamani, reuseam sa mai mulg cate 80-100 ml/zi.Acum toata ziu nu reusesc mai mult de 10 ml.Asa ca am trecut pe lapte praf. Am auzit ca galactogilul este bun, asa ca acum incerc si cu el. Daniela[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ica 1975 Postat Decembrie 23, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 23, 2005 Danielaid="red">, Christine implineste 4 luni maine. Eu chiar si cand am avut putin lapte am pus-o la san si am lasat-o cat mai mult chiar daca mai scancea. Daca tu te mulgi si bb papa din sticla exista riscul sa pierzi laptele . Din biberon copilul mananca de 7-8 ori mai usor decat de la san. Incearca s-o pui la san chiar daca nu va reusi sa gaseasca prea mult lapte si dupa sa-i dai lapte praf, ea va stimula mult mai bine lactatia decat o poti face tu. Eu i-am dat lapte matern congelat dinainte, dar cu lingurita; la san trage la fel ca si inainte si poate faptul ca am insistat s-o pun la san chiar si la 2 ore cand ii era foame a ajutat f mult. Parerea mea este ca poti incerca cu sanul f des, gandeste-te ca laptele materna are f multi anticorpi, merita sa faci tot ce se poate sa nu-l pierzi, mai ales pentru bb. La inceput este mai dificil, insa daca reusesti sa cresti lactatia cred ca merita. Eu am luat fenugreek pentru ca asta am gasit aici. Incearca sa te mulgi dupa ce mananca ea. Ica si [bibe] Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielaAB Postat Decembrie 24, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 24, 2005 Ica, dupa cum spuneam, fetita mea refuza sa mai suga de la san.Numai cand o apropii incepe sa urle de n-o mai pot oprii.Am tot incercat(de o luna incoace), dar degeaba si nu am cum sa o forteze.Am facut-o o singura data si atunci i-a venit sa vomite.Am luat galactogil, dar nu are nici un efect. Sarbatori fericite si sa-ti traiasca bb! Daniela[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.