lucia1 Publicat Decembrie 22, 2005 Raport Distribuie Publicat Decembrie 22, 2005 Fetele din galati!Am si eu o intrebare la voi:stie cineva cum as putea sa gasesc un unchi care nu mai stiu nimic de el de 9 ani?de fapt este fratele tatalui meu iar tatal meu vrea neaparat sa-l gaseasca dar nu stie cum sa faca.Stiu doar ca locuieste in Galati.era foarte apropiat tatului meu si cum imi doresc f mult sa-l vad pe tatal meu alaturi de fratele lui de craciun,am apelat la ajutorul vostru,deoarece nu stiu incotro sa incep sa-l caut.Noi stiam unde sta,dar stiu ca si-a vandut apartamentul de unde statea si nu a zis la nimeni nimic.Va rog mult de tot,daca stiti incotro sa-l caut spuneti-mi.Astept raspunsurile voastre.Ar fi cel mai frumos cadou facut de craciu pt tatal meu iubit.PUPICI! Sarbatori fericite! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Natasa Postat Decembrie 22, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2005 Daca nu ai alte rude sau cunostinte care sa-l stie, mergi la primarie sau la politie. Si unii si altii cu evidenta populatiei, depinde de oamenii de care dai, cit de amabili sint (ii poti face tu mai amabili :)). Mai e si cartea de telefoane daca nu are un nume prea des intilnit ai cum sa suni la 20-30 de numere si sa incerci. Mai sint si vecinii lui de pe unde a stat si eventual colegii de serviciu. Succes,orice varianta ai alege! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucia1 Postat Decembrie 23, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 23, 2005 Natasa,meric mult de tot de ajutor.El nu are telefon fix,daia imi este si f greu sa il caut[bang],eu nu pot sa-l caut deoarece sunt f departe,iar tatal meu nu are timp.Am sa incerc sa dau cateva telefoane la primaria galatiului,dar in primul rand trebuie sa gasesc nr de tel de la primaria galatiului.PUPICI! Sarbatori fericite! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.