Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce stiti despre umidificatoare?

Recommended Posts

Foloseste cineva umidificator pentru camera bebelusului? Credeti ca sunt daunatoare? noi avem unul de la Tigex dar l-am folosit de cateva ori, chiar f. putin, de teama sa nu i se intample ceva fetei.

[?][?][?] Voi ce ziceti?[?][?][?]

Astept chiar cu foarte mare nerabdare raspunsurile![bum][batetoba]

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

I-am cumparat si noi umidificator lui bebe si ne pare rau ca am facut-o atat de tarziu (el are acum 1 an si 3 luni).

Se pare ca este foarte bun folosit iarna, cand aerul este foarte uscat in camera deoarece este supraincalzit, sau in cazul racelilor pentru ca ajuta mucoasa nazala sa nu se irite de la aerul uscat si sa se lase cu complicatii.

Atentie, insa! Nu este recomandata la persoanele cu astm bronsic sau alergii, plus ca trebuie curatat temeinic, cel putin o data pe saptamana, ca sa nu se dezvolte alte microorganisme (ciuperci, bacterii) in interior.

De cand l-am luat bebe nu mai are nasul infundat dimineata iar eu nu mai am probleme cu sinusita veche de o viata.

Trebuie insa sa-ti cumperi higrometru, pentru masurarea umiditatii. Daca e prea mare, dauneaza!

Chiar si eu vreau sa ii iau aceesi marca; eu am vazut unul cu higrometru inclus, iar din cate m-am documntat despre ele, asta are aburi reci, fata de cele cu aburi calzi, la care cica aburii stau in aer mai putin timp, deci trebuiesc tinute in priza mai mult timp iar ca efect nasol ar fi deteriorarea mobilei in timp;Urmaresc si eu alte pareri in continuare

quote:Initial creeata de hristina

Foloseste cineva umidificator pentru camera bebelusului? Credeti ca sunt daunatoare? noi avem unul de la Tigex dar l-am folosit de cateva ori, chiar f. putin, de teama sa nu i se intample ceva fetei. [?][?][?] Voi ce ziceti?[?][?][?]Astept chiar cu foarte mare nerabdare raspunsurile![bum][batetoba]Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

id="quote">id="quote">Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)album

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...