ana_a Publicat Decembrie 23, 2005 Raport Distribuie Publicat Decembrie 23, 2005 Buna! Va rog sa ma ajutati si pe mine...am incercat sa intru pe site-ul casei de pensii Cluj dar nu merge acum Tocmai am primit telefon de la firma unde am lucrat si mi-au spus ca indemnizatia pentru CIC din decembrie o va plati Casa de pensii si deci nu voi mai primi nici un ban de la ei... Este adevarat?Eu stiam ca plata se va face de catre Casa de Pensii incepand cu luna ianuarie nicdecum cu luna decembrie 2005... Va rog frumos sa ma ajutati, eventual sa imi dati si un link pe undeva, unde as putea citi! Sper ca am fost destul de coerenta.... Multumesc! [loveyou]Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumosid="green">[copil] id="size2">id="green"> pozeid="red"> Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!! [pegeam]Colinditza cu flishcoi, hai Craciunule id="red">la noi!Cu covrigi si cozonaci, cu bucurie in suflete, cu zapada numai buna de schiat[:D] si cu muuulta caldura in inimile tuturor!id="size2">id="green"> [*]Sa aveti Sarbatori fericite!!!id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rozi Postat Decembrie 23, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 23, 2005 Parerea mea este ca aceasta problema a ramas neclarificata. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzuka Postat Decembrie 23, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 23, 2005 Da si eu sunt curioasa sa aflu raspunsul la intrebare...Am citit si ordonanta si proiectul de norme si nici unde nu se zice exact cine plateste...Tare mi-e ca o sa ne sara la plata pe luna decembrie... De la lucru..si lucrez la facultate de stat deci bugetari suta la suta mi s-a zis ca ei nu platesc pe decembrie.... Simina si Deian Varsta lui Deian Ingerasul nostru Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinamh Postat Decembrie 23, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 23, 2005 eu am depus tarziu dosarul de cic in decembrie, si concediul postnatal pe ce mai ramasese... si nu l-au prelucrat la timp ca sa-mi dea banii (la casa de pensii). i-am intrebat de unde voi lua RON-ii, si nu stiu nici ei clar. teoretic de la ei, ca era "datoria lor", posibil de la "sanatate" (asta n-am priceput exact ce vrea sa fie)... practic habar n-aveau sa-mi spuna acum!!! normal, la casa de pensii, banii s-au dat deja pe decembrie, si toata lumea(alti platitori) avea dispozitie ca o data cu banii pe noiembrie sa-i dea si pe decembrie, sa se incheie socotelile pana la 31 dec. Cristina [copil]Andrei-Razvanid="blue">(2.08.2003) si [bibe]Iris-Sabinaid="red">(17.11.2005)id="Comic Sans MS"> Andrei si Iris Nazdravani de august-septembrie 2003 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ana_a Postat Decembrie 23, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 23, 2005 Va multumesc mult fetelor...eu sunt tare necajita pentru ca la firma asta de unde iau eu CIC e ca la nimenea...se da salarul din decembrie in luna decembrie, deci eu am luat salarul din noiembrie in luna noiembrie...prin urmare chiar acum de sarbatori m-au lasat cu buzunarele goale.... Eu totusi nu inteleg ce poate fi atat de greu de priceput...de ce unul zice intr-un fel si altul in alt fel...pe contabila firmei au trimis-o de la Dir Muncii la Casa de pensii si mai apoi inapoi la aialalti...ca nu am pe dracu si pe lacu...cand eu citesc in comunicatul de presa dat de Casa de pensii cine si unde se duc respectivele dosare, au si programul pe dischete numai sa ti-; salvezi in calc...nu stiu...ma depaseste... "Pentru indemnizatiile care se cuvin cu începere de la data de 1 ianuarie 2006, înceteazã obligatia angajatorilor, respectiv a caselor teritoriale de pensii si agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de muncã, de a stabili/achita astfel de drepturi" aici am dat copy+paste din respectivul comunicat unde eu pricep...cum ca incepand cu banii cuveniti din ianuarie vor platii astia de la stat sau care or plati...voi cum cititi?? [loveyou]Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumosid="green">[copil] id="size2">id="green"> pozeid="red"> Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!! [pegeam]Colinditza cu flishcoi, hai Craciunule id="red">la noi!Cu covrigi si cozonaci, cu bucurie in suflete, cu zapada numai buna de schiat[:D] si cu muuulta caldura in inimile tuturor!id="size2">id="green"> [*]Sa aveti Sarbatori fericite!!!id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ana_a Postat Decembrie 28, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 28, 2005 Buna! Revin din nou ... Am sunat la Ministerul muncii unde mi-au spus ca cei de la Casa de pensii au trimis circulare in toata tara prin care se specifica clar ca luna decembrie va fi platita mai devreme, deci pana in 25 decembrie anul curent angajatorii sunt obligati sa plateasca CAS-ul si pe luna decembrie pentru a nu ramane restanti, daca nu au platit, nu au fost informati sau nu au vrut sa plateasca acum sunt restanti si casa de pensii nu mai deduce acesti bani - indemnizatia - deci va fi platita de dir. muncii incepand cu anul 2006. Sper ca am fost destul de explicita, pentru cine mai este interesat. In cazul meu, firma nu a platit pana in 25 dec si pe dec deci eu nu voi mai primi banii de la pensii ci din fondul de stat. [loveyou]Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumosid="green">[copil] id="size2">id="green"> pozeid="red"> Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!! [pegeam]Colinditza cu flishcoi, hai Craciunule id="red">la noi!Cu covrigi si cozonaci, cu bucurie in suflete, cu zapada numai buna de schiat[:D] si cu muuulta caldura in inimile tuturor!id="size2">id="green"> [*]Sa aveti Sarbatori fericite!!!id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.