Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Homosexualii

Recommended Posts

Am o rafuiala mai veke cu ei: ce trebe domne sa fie pe invers baietii frumosi? Nu toti, asa e, da cind e cite unu frumos de pica si pe dos, mi se pare ca am fost inselata la marfa [:D]

Si mai aveam o intrebare, poate-aveti voi raspun: ce fac domne cei uriti? ramin toti pt fete? ca homosexual urit inca n-am vazut.....

Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru România. Sint 16 ani de cind am crezut ca România mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.

Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....

Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!

asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala [:D]

http://chatonel.free.fr/

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 42
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ti se pare ca Elton John e frumos? Mie nu. Dar mie nu-mi place ca nu-mi place nu ca e homosexual...De exemplu mie nu-mi place deloc mutra ascutita a lui Brad Pitt si nici privirea de catel batut a lui George Clooney. E chestie de gust.

Nu are nici o treaba homosexualitatea cu frumusetea. Fiecare simte cum simte.Homosexualii nu gasesc atractive persoanele de sex opus, din punct de vedere sexual.

Cum heterosexualii sint scirbiti de ideea de a atinge un corp care nu le place. Ca femeie poate sa-ti repugne un tip "urit" la fel cum iti repugna o alta femeie oricit de frumoasa ar fi ea, erotic vorbind. Ca barbat, nu te culci cu o femeie " urita ca ciuma" la fel cum nu te culci cu un alt barbat...E aceeasi chestie. Repet, fiecare cu preferintele lui...Nu ma deranjeaza orientarea sexuala a celuilalt de linga mine atit timp cit nu ma agreseaza si nu intervine in conduita mea. Sa fim toleranti, sa intelegem problemele altora, sa nu dam cu piatra, sa ne limitam in a ne judeca pe noi insine, face parte din adaptarea oamenilor la mediul inconjurator, ne ajuta sa ne rafinam ratiunea, ratiunea ne ridica deasupra altora. Cu cit creierul nostru e mai dispus sa proceseze informatii cu atit ne face superiori sau macar din ce in ce mai buni.

Homosexualii sint la fel de frumosi sau uriti ca si ceilalti. Dar din punctul meu de vedere nu exista oameni uriti, pentru ca eu nu caut in ceilalti standarde pe care le stabilesc cei care produc si promoveaza frumusetea publicitara, populista.

Nu ma intereseaza daca cel care locuieste pe aceeasi scara cu mine e homosexual si arata ca un fotomodel dar ma intereseaza daca deranjeaza cu comportamentul lui pe ceilalti, daca face rau altora sau daca imi pune "petarde" la usa. In rest, fiecare face ce vrea.

P.S. Exista foarte multi barbati heterosexuali foarte frumosi. Si ce-i cu asta?

daniela, departe de mine gindul de a blama homosexualii pentru preferintele lor... glumeam doar pt ca uneori sint baieti tare frumosi (tineri, ca la mosi nu ma bag [:D]) si mi-ar veni sa-i agat :)))

Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru România. Sint 16 ani de cind am crezut ca România mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.

Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....

Chanto...imi aduce aminte de o intamplare hazlie..

Eram cu sotu meu (pe vremea prieteniei noastre...hihi)...io gravida in cateva saptamani (aveam nevoie de atentie la maxim) si ne plimbam in parc. Nu era nimeni prin zona...

La un moment dar apare in fata noastra, o frumusete de barbat...bai da bine!!! Avea toate alea: trasaturi fine, gropita, buci (l-am "scanat" intr-o secunda)...si mai ales se holba la mine!!! "hhohoho...ce atragatoare sunt, mi-am zis...si asa bortoasa, tot se uita barbatii dupa mine..."...si ii zambeam fermecator...de ma simteam flatata...

Cand tipul s-a oprit si a intrat in vorba cu noi, sa cad pe spate si altele nu!!! Io in sinea mea "mama!!!!...ce face puterea atractiei!!!...omu ma vede ca sunt cu cineva dar insista!!!"...

Dupa cateva minute de conversatie prietenoasa, amicala si io numai un ranjet....tipu spune "Scuzati indrazneala....da' trebuie sa intreb :esti single????"...

Numai ca nu vorbea cu mine...ci cu....Radu....[bang][bang][bang][bang]

Ce m-am ofticat...[:D][:D][:D][:D]

Acu, cand fac misto de sotzu meu ca il agata si barbatii pe strada ...

Iau in fiecare zi viata de la capatid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">

Sinzi, Radu[avion]si David[marinar]

loool, sinzi [:-)))] si nu te-ai zburlit asa ? [starwars]

quote:Originally posted by chatonel

loool, sinzi [:-)))] si nu te-ai zburlit asa ? [starwars]Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru România. Sint 16 ani de cind am crezut ca România mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala [:D]http://chatonel.free.fr/

id="quote">id="quote">Ba da!!! Imi venea sa sar pe el sa il "convertesc"!!!![:D][:D][:D]Iau in fiecare zi viata de la capatid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">Sinzi, Radu[avion]si David[marinar]

quote:Originally posted by sinzi_ana

Ba da!!! Imi venea sa sar pe el sa il "convertesc"!!!![:D][:D][:D]

id="quote">id="quote">

hihihihihihi

oare el a inteles? ma intreb daca se simt agresati, intimidati, sau daca le place sa vada ca au succes si la femei....

ps

mai stii, poate pina la urma agat unu, macar la misto, sa vedem ce si cit merge [:D]

Nu cred ca le place sa vada ca au succes si la femei, cum nu i-a placut lui Radu ca a avut succes la barbati!! hihi....

Eu am cativa prieteni gay, si am avut si colegi la servici gay, si nu reusesti sa ii "convertesti"....hihi...nu ca as fi incercat eu...[:D][:D]

Io am intrat ca o floare intr-o cafenea la Amsterdam caci aveam nevoie urgenta de maruntis si s-a nimeirt sa fiu in preajma. M-am dus glont la tejghea, da' asa printre colturi de ochiuri, am vazut numa' barbati...se holbau la mine, io nu stiam ce dreaq se intampla, de ce suunt numa' tipi si nici o femeie si pan' la urma m-a pleznit adevaru'. M-am inrosit ca racu' si ala de la tejghea abia se abtinea, il umflase`rasu'. Rareori in viatas m-am simtit asa penibil ca atunci..se lasase o liniste de parca nu mai vazusera fomeie[:D] Io sunt impotriva acestor reactii...ei si ce daca intrasem, amsterdamul e plin de turisti care nu stiu o boaba olandeza...ca p'orma interesandu-ma am aflat ca scria pe el ca era pt. homosexuali...da' puteau sa puna si in engleza ceva:)[:D]

"Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...