Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Nervicale din greu si inapetenta!

Recommended Posts

la 17 luni acusica....prin asta trecem de cateva zile...mofturi la papa, convins cu greu sa ia cateva lingurite, nervicale, istericale, somn agitat, din copilul vesel si zambaret la maxim acum e ca o mica bombita, cu fitilul pragatit, suficient sa nu-i intru-n toane si gata s-a crizat. La masa n-are chef de mestecat, plimba mancarea prin gura....e clar, nu are chef.

Probabil ca: i se trage de la lipsa de aerisire suficienta, de la dinti, de la faptul ca-i caut prea mult in dos si-i gatesc mereu altceva doar-doar ii nimeresc poftele sau foamea. Sa-l las sa faca foamea putin sau sa-l duc la medic?

ca de dus afara il voi duce cu forta, oricum

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Lia, e de la dinti. am deschis si eu ieri un subiect cam ca al tau. nu avem ce face, decat sa asteptam sa treaca. lasa copilul, nu il forta sa manance si nici la medic nu te agita sa-l duci. avem nevoie de rabdare!id="teal">id="Comic Sans MS">

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.id="Comic Sans MS">id="teal">

Se poate sa fie,asa cum spunea si Teodora,de la dinti,dar la fel de bine se poate sa fie si de la faptul ca nu-l scoti suficient la aer.Spun asta pt ca Robert al meu dupa ce vine de afara mananca ca un spart.Sigur ca mai sunt si exceptii,dar de cele mai multe ori asa se intampla.

Craciun fericit!

Miha id="red"> [8**] si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple">

[foto]

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS">

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green">

Buna seara si Craciun fericit!

Dorsilia si eu cred ca e vorba despre dintisori! alex are 15 luni si se manifesta ca si al tau bb. deja a ajuns la faza cu trantitul pe jos daca nu-i convine ceva! Si e, vorba ta "cu fitilul pregatit", daca nu se odihneste suficient, daca-i e foame, daca vrea atentie sau nu-l las sa se joace unde vrea sau cu ce vrea... Cel mai rau ma streseaza faptul ca nu mananca - dupa ce ca-i tras prin inel (la 13 luni avea 9,6 kg si 84 cm); oricum ii gatesc doar ce stiu ca-i place, insa de cateva zile traieste doar cu ciorba, iaurt si laptic de la san... Se fac ei mari!

Sa aveti o noapte linistita si sa va aduca mosu' tot ce va doriti + nervi de otel si rabdare de fier!

Ionela [mamica] si Alex[copil] (DN 21.09.2004)

ALEX cantaretul

da, am sa incerc sa-l scot afara mai mult timp, cu caruciorul, pt ca pe jos nu vrea sa mearga decat cativa pasi si mi se urca in brate apoi, nu-i plac hainele groase, nu-i place ca nu are ce sa faca, totul e ud si rece, nici in parc nu-l mai pot urca pe toate alea.

la faza cu mancarea eu ma crizez prima, cand il vad cu cata lipsa de pofta inghite, si cum se uita in farfurie sa vada daca nu terminam odata....imi vine sa renunt la maimutareala si sa-l las pana urla efectiv de foame. Insa uite ca pana acum nu am reusit ... ii pun mesele in fata la aceleasi ore, gustaricile idem, si el ma serveste cu o fata agasata si parca asa de hatarul meu inghite cateva lingurite.

azi a mancat asa: un iaurt, lapte 430 ml, suc de la 2 portocale diluat cu apa vreo 250 ml, o portie de 180 gr cereale, cateva lingurite de mamaliguta pripita cu lapte,ou si smantana, cateva lingurite de piure de legume cu ficatel de pui si jumatate de punga de pufuleti....haotic ......peste fructe a sarit complet azi.

in plus iar are o faza temporara de constipatie...azi l-am ajutat cu un supozitor ca se vedea clar ca nu-i e bine, era palid, somnolent si prost dispus. Dupa.... s-a inviorat vizibil.

in plus am observat un bioritm ciudat la el, daca asta o fi, ...in cursul diminetii, de cand se trezeste, la 9-10 si pana pe la 3-4 dupamasa cand adoarme iar, nu are chef de joaca, de ras, pare plictisit, obosit chiar, plange din nimic in stilul nervos, tot cauta suzeta si se mai urca in pat, mai ia paturicile in brate ca si cand ar vrea sa se culce, cu greu i se intra in voie chiar cu eforturi incerc sa-l binedispun, in schimb seara nu-l pot convinge sa puna fundul jos, alearga toata casa, cara jucarii de colo-colo, e dispus sa se joace mai ales daca e stimulat, rade mult si incearca sa ma faca si pe mine sa rad, mai face nervicale dar e mai usor de impacat, si nu s-ar urca in pat decat cu o mica mustrare, arunca suzeta cat colo, topaie pe perini, se ascunde sub paturi, imi sare in spate, ma rog, e argint viu, cu o alta mica mustrare reusesc sa-i potolesc elanul pe la 23.30 si sa-l conving sa stea linistit ca sa adoarma.

Uneori ma sperie dimineata cand il vad cat e de pleostit, plictisit, se plimba de colo-colo prin casa fara nici un chef, sau se urca in pat, ma intreb ce e cu el, pt ca eu il stiu pe el ca fiind vioi, vesel, guraliv.

oh-oh, de unde atata rabdare daca ma asalteaza atatea griji?

Da, Lia, e clar de la dintzigashi...sigur ii ies maselutzele si poate sunt umflate gingiutzele pentru canini...si Serban are crizisoare si cand il apuca si nu-i satisfacem pretentziile, vrea sa dea in noi, vrea in brate, dar in acelasi timp ne respinge, tzipa, pufneste...iar seara face exact asa cum ai descris tu despre Dani...

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1">

Probabil este de la dintzi...Roli nu are probleme cu mancarea, dar cand ii ies dintzii efectiv este agitat, nervos si nehotarat...acum vrea pe masa, acum sub masa, afara se plictiseste, in casa urla...

Eu ii dau putzin nurofen, il iau cu 'povesti' si mai amelioram starile astea...

Mia, mami de [copil]ROLAND (18 noiembrie 2004)id="purple">id="size2">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...