Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Urechile sub apa la baie sau nu?

Recommended Posts

id="Lucida Console">id="size5">id="red">Baietelul meu Adrian (care acum are 6 luni si jumatate) face baita de la 2 luni in vana si sta cu urechile sub apa, din experienta voastra credeti ca poate avea ceva probleme la urechi. Pana acum nu am observat nimic si in plus ii place foarte mult sa faca baie, am citit ca baia trebuie sa dureze intre 5 si 7 minute dar copilului meu ii place foarte mult in apa si face baie uneori si jumatate de ora.

E vreo problema?

Daniela GEORGIU

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Da' , nu stiu ce sa-ti spun , parca mi se pare un pic cam mult ca si durata ...baia. Cit despre apa in urechi , am o prietena mamica de baietel care a facut sedinte de innot [ baietelul de pe la 6 luni] si apoi acasa la baie se baga cu capusorul la fund in vana dupa jucarii si nu a patit nimic niciodata. Eu lui Dragos de cind era bebe [ acum are 1,7 luni] nu prea i-am ferit urechiusele la baie chiar de mic am pus dusul pe el de l-am clatit si nu am avut nici o problema pina acum.

lidia

Eu una i-am ferit urechiusele de apa chiar de cand i-am facut prima baita si asta pentru ca imi zisese mama sa am mare grija.

Acum nu mai e cazul, la baita sta mereu in fundulet sau in picioruse.

Si eu cred trebuie acordata o oarecare atentie acestui aspect, iar jumatate de ora in cadita mi se pare cam mult...

Geani si Daria

Daca ii place si este cald nu este mult... Si pe al meu tot Adrian il cheama si este mare fan de apa... Acum sta si cate o ora jumatate in baie... ma lupt cu el sa-l scot...

Cu urechile a stat mereu in apa... pana acum o singura data a avut o mica problema (il durea o ureche) rezolvata cu calmante pentru ca a fost racit prea mult timp... niciodata nu a racit de la baie ... vreo 2 bai cat l-a durut urechea i-am interzis sa mai stea cu capul in apa... dar apoi ce a mai fost chip?

Eu am crescut in Constanta si sunt un mare fan al apei asa ca il inteleg perfect.... poate de aceea ii dau asa larghete....

Exista totusi riscul sa ramana apa in urechiuse...ceea ce nu e tocmai recomandabil si nici confortabil...eu il spal cu apa in urechiuse, dar in exterior...fara sa intre apa, sau cel putin nu multa pe canalul auditiv...dupa care ma asigura ca-l sterg cu un betzigas uscat sau c un colt de prosop...daca-i intra apa mai multa aproape de timpan cum facem sa o scoatem? Eu nu cred ca e tocmai bine...

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...