Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Aspirante optimiste (172)

Recommended Posts

Aspirantele optimiste- viitoarele gravidute:[aho][*][aho][*][aho]Victoria (Veronica)Gabela (Gabriela)Pepsica (Antonia)Bety (Beatrice)Pia (Oprina)Tumpi (Ionela )Codri (Codruta)MirelaV (Mirela)Alinuche (Alina)Beatrix (Melania),Cornelia1172 (Cornelia)Valentinag (Valentina Georgeta),Adelais (Maria-Alice),Lulu77 (Alina Mariana)Mariaa (Maria),Gabid (Gabriela),Ellena (Elena Lacramioara),Stef,Salmida (Adia Florentina),Ioana1971 (Ioana)Speranta (Angelica)Robert (Robert si Alina)Ilie si Suzana (Ilie si Suzana),MadalinaM (Nina),simona,narcis (Narcisa),Remy (Camela)OtiliaLia (Otilia)Furnicutza ( Doina Tina),Lucia Munteanu (Manuela Lucia)Ilenya (Ileana),Camisv (Camelia)flory76 (Florentina-Iuliana),irinacodrina (Irina Codrina),Ankka13 (Anca),gogosar (Natalia Anca),giugiuca(Irina)steliana04 (Steliana),martha78 (Mihaela),Tinabeve (Valentina),deca (Carmen)eva alicia,alina constantin (Alina Ioana),dinah (Elena)Anca Wish (Anca),Chi (Cristina),claudia123 (Claudia)asi (Stanca-Ioana),annaa (Ana Aurica)ardit ( Afrodita),Alexa Ioana(Roxana),Felicia (Felicia)nounou(Florina),RUXMAX (Ruxandra)GeorgianaI(Georgiana)TERBITZA(Florina)RO ANA (Liliana),Ellina (Elena),LindaG (Linda)danap( Daniela)musete (Laura- Lucia)heleny (Heleny-Elena)Gabriela Elena(Gabriela Elena)pupesita(Mihaela)Floran (Florina)Nanae (Iuliana),costiniuc (Ana Maria),Ileana (Ileana)adimercedes (Adriana)madalina.badescu (Madalina),Cristinna (Cristina)Lumit (Luminita-Violeta)nicol78(Elena-Nicoleta)Mirona (Mirona)pusichet(Ana Maria)Costi(Elena)Fanta (Stefana)zisaCami (Elena-Camelia)elli (Manuela)dariana (Aurora Cristina),andra10(Andra)Silvia_Pui(Claudia-Silvia),Liana30 (Mariana)R.R.(Rodica)Salomea (Elena)Jonica (Ioana)Marunzika (Ana Maria)Alé,Maki(Otilia Eva),Misi (Simona Daniela),Ariadna33(Carmen),Natalia26 (Raluca Elena)thea_m(Teodora),Tmihaela (Mihaela)luiza1318(Elisabeta),piciulici,dedi (Adela)ela2004 (Ionela)pupina bulina (Angelica)GildaT (Eleonora)shylili (Florentina Luciana),lachione (Mihaela Laura),emoison (Elena)cenusareasa (Lidia),puiusu (Oana)Hitomi(Simona)bibyrox (Rozalia)mcbeal (Monica),laurici75 (Daniela)camypro (Camelia),gabiu (Gabriela)Anku (Anca Cerasela)danangie (Daniela Angela)Alisia (Alina)luli( Mirela)lauion(Laura)floarea de colt (Ana Maria)Carmen e( Carmen )Pmihaela (Elena Mihaela)dionisiade(Florentina)PamELLAiriss27 (Irina)iepurila (Irina)Anca (Anca Mioara)Avalon (Adriana)Roxee(Raluca)bobociu (madalina),Pupy,Sheherezada (Florentina),adya(Adina)biancaxl(Bianca)zamfir.mel (Mihaela)floricika (Florentina)monica_b(Monica Andreea)Lauricipani(Laura-Alexandra),andicu (Andreea)Amely (Diana),Leditia(Leditia)carmen.cita (Carmen)Elenya m (Mihaela)Crinuta 71 (Ioana)Ioana-Cristina (Ioana-Crisitna)Pis (Mihaela-Felicia)barbye(Mirela)diciu (Anda Gabriela & Paul Tiberiu)Madada (Daniela Florentina)Mirga (Mirela & Gabriel)Alexia28 (Mihaela)danuta_c (Dana)Oana_B (Oana Teodora)adi95 (Andreea)ingeras26a (Andreea)marrina(Monia)cristabb(Mihaela Cristina)osna(Svetlana)katerynaMihaela V(Mihaela)didi-anda(Anda Ioana)Stefanyionicananuk(Gabi)dyanasimonette (Sanda)lucia_1 (Lucia Elena)georgiiana (Georgiiana Alina)Silvana Popovici (Iuliana Silvia)cami30 (Camelia Veronica)camy062004 (Camelia)Dyana (Diana)stefaniaro(Stefania)Oana T (Oana)Tanya(Elena Mihaela)anangel_lexi(Alexandrajuly_g(Iulia)motanik(Andra)alina25cristinicilucia1theo2theochrisstancutza(Diana)iepumic (Anca)Jocelyncornelianelibavalexa_liviu roxanaiulianaclaucia (Ioana - Claudia)ZinaAnutza_26 (Ana Maria)[gravi]dute id="red">Denisam (Denisa-Maria), asteryaro (Elena Cristina),Sarrahh (Maria), Delia21(Delia),Acina ( anca), Maria28,Laura Ioana,jane04,dananita (Alina Daniela),paula2003,Catrinel 17 (Catrinel-Cosmina),Adar (Andreea),Tweetygeo,kim,liadi (Diana Lia), Danubia (Danubia),a_ancutza78(Anca Maria),CamiM (Carmen Maria),puiudana2004(Dana),betty13ro (Beatrice Irinel),AYSHA_2(Gabriela),poliana(Doina),monicutza_bb(Monica), mishi (Mihaela), Madyn(Nicoleta - Magdalena), Olguttza (Ioana Alexandra), nastad(Doina), Ioana81(Ioana), Karula (Raluca), dandana (Daniela), Fabya, romaniaau (Florina),id="red">[*] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue"> [pegeam]pupicei pe burticeiid="pink">id="size1">RacusoriCalitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 139
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sarbatori fericiteid="red">id="size5">[pegeam]...vedeti ca a nascut si Maria_Alexia: 22 dec (15:20) - maria_alexia(29 ani,dpn:26 dec, 39s+3z), Cristian, 3320g, apgar 10, Sibiu, naturalid="blue">Pupici si zile fertile![zana]

Cafeluta gravidutaid="size2">id="blue">[gravi]

Biencuta dragutaid="size2">id="blue">[copil]36 + 2 zile [:D]

Sa nu depunem armele si vom reusi!id="red">

[*][cheers][pegeam]

asterycule..primisi sms cu urari?

[*] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue"> [pegeam]

pupicei pe burticeiid="pink">id="size1">

Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy">

Buna dimineata dragele mele aspirante,va urez o zi buna.Suntem iar pe baricade si fara nici un spor de munca.A mai aparut o noua graviduta la orizont,felicitari pentru Dariana.Sa-i traiasca simburelul din burtica,sa fie sanatosi amindoi si sa poata duce sarcina pina la capat fara nici un fel de probleme.[pup] toate fetele

Mihaela

sarbatori fericite in continuare va doresc si eu [pup]

sa petreceti frumos in continuare si sa veniti cu vesti bune

eu am tinut-o in vizite, nasi, parinti, socri, prieteni,toata lumea s-a straduit sa ma faca sa ma simt cat mai bine,sa nu simt lipsa sotului meu ,dar bineinteles ca nu a lipsit intrebarea magica [bang] "si voi, cand faceti un bebe?"......imi venea sa le dau cu ceva in cap

o zi frumoasa va doresc

pupici

nunta noastra

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...