Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

CUTREMUR????

Recommended Posts

acum citeva zile , intr-0 emisiune in direct a lui DAN DIACONESCU , un anume clarvazator ISTRATE a afirmat in direct ca in noaptea de 26 inspre 27 va fi un cutremur mare si ca va se va simtii cel mai tare in bucuresti. Nu stiu ce sa cred , imi este groaza sa ma gindesc , dar nu am unde sa plec cu copiii . OARE SA CREDEM CE SPUNE UN OM CE SE AUTODECLARA CLARVAZATOR???id="blue">

[ruga][ruga]MA ROG LA dumnezeu SA AIBA GRIJA DE NOI , ALCEVA NU POT SA FAC.[ruga][ruga]id="red">

POATE STITI MAI MULTE DE CEEA CE A DECLARAT ISTRATE . NU VREAU SA PANICHEZ PE NUMENI DAR CHIAR IMI E TEAMA......id="red">

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"

LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sefa mea m-a inebunit cu acest cutremur..din cate am inteles de la ea respectivul a spus ca va fi cutremur,dar a precizat ca exista posibilitatea ca el sa nu fie in Romania,ci in alta tara.

Mie personal mi se pare o aberatie,nu cred in lucruri din astea[xx(]

Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red">

quote:Originally posted by catalynaa

Sefa mea m-a inebunit cu acest cutremur..din cate am inteles de la ea respectivul a spus ca va fi cutremur,dar a precizat ca exista posibilitatea ca el sa nu fie in Romania,ci in alta tara.Mie personal mi se pare o aberatie,nu cred in lucruri din astea[xx(]Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red">

id="quote">id="quote">Shi in final tot shnapanu ala are dreptate, nu, ceee, el n-a zis ca va fi cutremur neaparat in Ro, ci in alta parte [:D] io zic ca-s shanse mari ca sa fie un cutremur, cit de mic, oriunde pe globu asta, avantaj "clarvazatoru", ca are dreptate [:D][*]Iren dubla mamicaid="red">[zana] Bogdanelu nazdravanuid="blue"> [aerob] si Julia turboid="purple">[majoreta][*]decembriedegetzeii In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada id="navy">

zilnic are loc undeva pe glob un cutremur:

http://wwwneic.cr.usgs.gov/neis/eqlists/eqstats.html

este saitul guvernului american pentru studiul cutremurelor. In fiecare an au loc pe glob 1319 cutremure de intensitate moderata (5-6 scara Richter) si aprox. 13000 de intensitate usoara (4-5 scara Richter).

ZIlnic se produc in medie 50 cutremure pe glob.

Asa ca si eu ma fac prezicator in conditiile astea!

In plus nu pot fi prezise dinainte: uite ce scrie aici la Facultatea de Geologie, University of Washington despre predictia cutremurelor!

http://www.geophys.washington.edu/SEIS/PNSN/INFO_GENERAL/eq_prediction.html

Citeste ultimul paragraf inainte de referintele bibliografice.

"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copilarie, III"

Istrate asta ar trebui sa se ia de mana cu alt "glumetz" ..va mai aduceti aminte de hancu [alcool][alcool] si de cutremurul pe care il anunta el acum cativa ani(vreo 5-6)... de si'a luat lumea concediu ..si in ziua respectiva nu era nici picior de om pe strada [:D] ..doar eu mandra ca floarea ma duceam la meditatie la germana.

[:(!]Ar trebui sa se interzica glumetilor de doi bani sa apara la tv ..sau macar o amenda usturatoare televiziunilor care doar de dragul audientei aduc in emisiuni ciudatei d'astia.

[zana]Anderrusha Nice To Meet You ...Here

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Dar de ce sa-i interzica, lumea e variata si plina de tot soiul de oameni. Daca ei abereaza si unii ii si cred, asta e alta poveste. Unii anunta cutremure, altii sfirsitul lumii, fiecare cu gradul lui de boala. Si cind un dement d'asta o sa nimereasca cu trancanitul fix pe o nenorocire, atunci o sa i se faca statuie!

imi e teama , si nu stiu ce sa mai cred . el a specificat ca cele mai afectate zone , vor fi iancului si pantelimon.

tot el a prezis ca va iesi basescu presedinte , inainte ca acesta sa candideze[q][q]

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"

LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...