Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

creme prajituri

catalynaa

Recommended Posts

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Catalynaa, sigur poti face creme pt prajituri fara lapte. Poti face o crema de vanilie cu oua pe aburi+unt+arome sau cacao+arome, cum ai tu chef.Mai poti face crema cu mascarpone sau cu frisca sau cu branza Philadelphia/Almette, cu pasta de ciocolata sau ciocolata menaj sau tableta rupta bucati si frisca (frisca o pui 2 minute pe foc si apoi o torni calduta peste ciocolata si bati cu telul sau mixerul pana creste putin, iese ca o spuma de ciocolata si e excelenta, adaugi scortisoara si zahar vanilat, chiar zahar daca nu e suficient de dulce).

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004

[foto][iepu]Almaid="teal">,poze noiid="teal">,si mai noiid="teal">,cele mai noiid="teal">,nou-nouteid="teal">,

[foto]poze yahooid="teal">

Povestea Almeiid="red">

Distribuie pe alte site-uri

stiu si eu o reteta fara lapte

3 oua

1cana zahar

un pachet unt 250 g

cacaua 5 linguri

totul se amesteca la foc mic pina se ingroasa crema se amesteca tot timpul ca sa nu se lipeasca atunci cind ridici lingura din crema trebuie sa fie ca o smintina groasa eu mai pun si nuca de cocos sau alune acum depinde de gustul fiecaruia

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

ajunul craciunului

quote:Originally posted by danyce

Catalynaa, sigur poti face creme pt prajituri fara lapte. Poti face o crema de vanilie cu oua pe aburi+unt+arome sau cacao+arome, cum ai tu chef.Mai poti face crema cu mascarpone sau cu frisca sau cu branza Philadelphia/Almette, cu pasta de ciocolata sau ciocolata menaj sau tableta rupta bucati si frisca (frisca o pui 2 minute pe foc si apoi o torni calduta peste ciocolata si bati cu telul sau mixerul pana creste putin, iese ca o spuma de ciocolata si e excelenta, adaugi scortisoara si zahar vanilat, chiar zahar daca nu e suficient de dulce).Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004[foto][iepu]Almaid="teal">,poze noiid="teal">,si mai noiid="teal">,cele mai noiid="teal">,nou-nouteid="teal">,[foto]poze yahooid="teal">Povestea Almeiid="red">

id="quote">id="quote">Multam fain..problema mea era ca vroiam sa fac un tort cu piscoturi ,avemam creme la pliculet si nu aveam lapte in casa..eram racita si mi-era lene sa cobor..putoarea de mine[:D]..pana la urma mi-am facut curaj si am coborat..mi-a iesit o mandrete de tort[bis].Danyce-Oricum reteta pe care mi-ai scris-o tu precum si pe cea a Teodorei le-am salvat pe discheta si sigur ma voi folosi de ele deoarece in anul care vine mi-am propus sa ma fac sexperta[:D] in prajituri si dulciuri.Sarbatori Fericite!!!Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...