maddy77 Publicat Decembrie 27, 2005 Raport Distribuie Publicat Decembrie 27, 2005 Buan ziua, am nascut in urma cu 12 sapt prin cezariana si pana acum nu prea am avut dureri.De 3 zile am niste dureri destul de puternice in zona operatiei.Mi se pare cam ciudat sa ma doara dupa atata timp...n-am carat decat niste sacose si copilul de 5700.. Mai e cineva in situatia asta?? si ce as putea sa iau avand in vedere ca alaptez? multumesc maddy & [copil] Bianca (13.10.05) http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian Postat Decembrie 27, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 27, 2005 Extrem de putin probabil ca durerile "din zona operatiei", aparute la 3 luni postoperator, sa aibe legatura directa cu interventia chirurgicala efectuata. Foarte probabil insa pot fi datorate unei forme de boala inflamatorie pelvina sau unei infectii urinare joase. Mult mai putin probabil este aparitia unei eventratii hipogastrice, in contextul eforturilor fizice depuse de curand. In toate aceste circumstante este de departe preferabila evitarea oricarei forme de automedicatie (cu atat mai mult cu cat copilul se hraneste de la san) si prezentarea in cel mai scurt timp la medic. Este posibil ca problema sa fie rezolvata la nivel de medic de familie sau daca nu tot el/ea va fi cel/cea care va elibera biletul de trimitere pt examen de specialitate (ginecologie sau chirurgie). Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre personalul medical calificat. De asemenea, ele nu reprezinta sub nici o forma o modalitate de initiere a unei relatii medic-pacient cu finalitate materiala.id="size2">id="red">id="Arial"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddy77 Postat Decembrie 28, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 28, 2005 Arian,mersi frumos de raspuns..am sa consult medicul,sper sa nu fie nimic grav. Sarbatori fericite!! maddy & [copil] Bianca (13.10.05) http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.