Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Martipanul

adina.s

Recommended Posts

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by Porumbel30

Daca cineva are nevoie de martipan ma ofer sa-i trimit cadou ! (chiar daca a trecut Craciunul!).Astept PM. cu adresele..."Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

id="quote">id="quote">Am cautat pe aici martipan, dar nu am gasit nici macar in Italia. Iti multumesc mult pentru oferta, dar nu-ti pot trimite adresa pe PM ca nu ai activata aceasta optiune. Cum putem face?Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 8 luni) si Ramona (3 ani si 7 luni)poze_cu_fetele_mele
Distribuie pe alte site-uri

Draga Laura, habar nu am unde a disparut! Cred ca Marius (moderatorul) a facut ceva, ca el mi-a trimis ultimul PM la care am raspuns!

Asa ca scrie-mi pe adresa yona_marin@yahoo.com.

Te rog sa-mi spui ce cantitate vrei, pt. ca aici martipanul e ambalat in pachetele dar nu stiu cat cantareste fiecare in parte... Asa ca atunci cand ma duc la magazin, cumpar cantitatea pe care o vrei, nu un nr. anume de pachetele. Sper ca m-am facut macar un pic inteleasa:)

Astept...

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

quote:Originally posted by Porumbel30

Daca cineva are nevoie de martipan ma ofer sa-i trimit cadou ! (chiar daca a trecut Craciunul!).Astept PM. cu adresele..."Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

id="quote">id="quote">Porumbel,trimiti si in USA[:D]ca nici aici nu prea este.[:D]-------------------------------cea mai tare din parcare! [papica]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...