Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Temperatura in camera copilului !?!

Recommended Posts

Ce temperatura aveti voi in camera copilului, am citit in cateva carti ca temperatura in camera copilului trebuie sa fie in jur de 18-19 grade celsius, doctorul la care am fost saptamana trecuta a zis sa avem grija sa nu fie mai mult de 23 de grade celsius in camera, si deja sunt in ceata nu mai inteleg nimic, micutul meu Adrian (6 luni jumatate) are 21 de grade tot timpul in camera si eu cred ca ii este bine, cand se trezeste este uneori transpirat desi nu il acopar decat cu o patura nu prea groasa. M-as bucura mult sa scrieti ce temperatura aveti voi in realitate in camera micutzului si nu neaparat ce zice cartea.

id="Script MT Bold">id="size4">Sarbatori Fericite si La Multi Ani!id="blue">

Daniela GEORGIU si micutzul Adrian (10/06/2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul răspuns

in america se recomanda 19 grade.

mie in romania mi-a recomandat doctorita 23-24. asta pt ca noi nu suntem obisnuiti cu mai putin si trebuie sa te simti si tu comfortabil nu numai bebe. mie mi-ar fi placut sa-l invat la 20 dar mi-e greu mie si mai ales sotului care e un friguros.

eu si acum iarna bebe de 4 luni il imbrac noaptea cu body intreg cu picioruse si il invelesc doar cu o paturica de bumbac cu gaurele (ca sa nu se sufoce daca si-o trage pe fata). si de cele mai multe ori il gasesc dezvelit.iar ziua il tin in body cu maneca lunga + pantalonasi si in picioarele goale ca-i place sa dea cu ele in orice si sa le cocoate pe marginea patului.

la 20 grade tre sa-l invelesti mai bine. spun prin carti cu un cearceaf si 2 paturici....ceea ce este tare greu.

parerea mea: gaseste o temperatura intre 20-24 grade care sa-ti fie si tie confortabila pt ca lui bebe ii place mai racoare decat tine. si sa fii atenta sa o tii constanta. asta e important. si sa ai umiditate de 50-60 ca sa nu ai probleme cu nasucul.

La Daria(aproape 9 luni), avem mereu in jur de 20-21 grade si, la temperatura asta, o tinem imbracata destul de lejer: pantalonas, un maieuas si o bluzita, toate din bumbacel. Evident, capusorul il tinem descoperit de la 2 luni, pana atunci ne-a fost frica, desi acum imi dau seama ca nu prea aveam de ce. Si piciorusele i le mai tinem fara sosetute, dar nu tot timpul.

Motivul transpiratiei capusorului nu e obligatoriu sa insemne ca ii este prea cal, poate fi si semnul unei carente.

Geani si Daria

20-21 Celsius si la noi. La 18-19 grade mie una mi se pare frig, dar ... depinde si de copil ... unii prefera mai cald, altii se simt bine la racoare [:D].

[bibe]

[copil] [foto]

[aerob] POZE NOI [foto]

Carmenid="size2">id="pink"> [mamica]id="Comic Sans MS">si [copil] Matei Gabrielid="size2">id="blue">id="Comic Sans MS"> - 27.10.2003id="size2">

Deh, cred ca eu nu sunt tocmai de acord. Eu una ma simt bine de la 26 de grade in sus... fara gluma, altfel imi e frig.

Alex are 2 ani si 4 luni acum, si pana la un 8 luni a avut in casa, nu glumesc, 26-27 de grade. Nu a racit.

Apoi am stat si m-am mai gandit si in toamna- iarna anului trecut am lasat caldura pana la 25 de grade.

Deja anul asta sunt 23 de grade maxim in casa.

Copilului nu i-am pus nimic pe capusor in casa de pe la 2 luni, doar dupa baita cateva minute, iar afara doar daca sunt sub 15 grade i-am dat caciulita. Iar de dormit nu accepta nici sa stea invelit si doarme cu talpitele goale numai cu pijamaua peste body.

Insa cum mie imi e continuu frig lupt cu mine sa nu fac caldura mai multa...

Buna

Hai ca ma bag si eu in vb[detectiv]eu inca nu am experienta dar am citit foarte multe carti,si in aproape toate scria ca in locul unde sta sugarul(copilul 0-12 luni)temperatura trebuie sa fie de 23 de grade,iar la copil(de la 12 luni in sus)sa fie de 18 grade

asta am citit-o in cartea sotilor Capraru

Luizza[gravi]si[copil]Maria 39 sapt

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...