Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

[/red]SALUTARE TUTUROR. Fetitei mele Adriana [ 7 ani ] ,i-a iesit acum vreo 6 saptamani o alunita rosie. Asa am crezut ca este , o alunita , dar pe masura ce timpul trecea , crestea si alunita si era din ce in ce mai rosie . Nu e mare dar e destul de inestetica si m-am dus cu ea la dermatolog . Acolo mi-au spus ca este un HEMANGION. NU prea stiu ce inseamna asta , mi-au dat ELOCOM spunindu-mi ca ii va trece . [se va trage ]. De o saptamana ii dau cu Eloconm iar hemanhionul nu s-a mai modificat nici in rau dar nici in bine ,.

problema este ca i-a mai iesit unul pe celalalt obraz.

Nu stiu unde sa ma mai duc cu ea , la ce medic mai priceput .

Tot la Elias , mi-au spus ca daca nu va disparea cu Elocom , va trebui sa o cauterizeze [dar ramane semn ] sau sa o scoata cu laserul.

unde sa merg cu ea ???. ce-mi recomandati.???

MULTUMESC FRUMOS PT ORICE SFAT .[pup][pup]

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"

LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si baietelului prietenilor mei ai iesise pe obraz un hemangiom si bineinteles sau dus sa consulte medici.Prima data sau dus undeva in Policlinica Titan apoi sau dsus la Spitalul Grigore Alexandrescu.Acolo l-a consultat si la programat sa il opereze ( cauterizat cu laserul).Nu recurgeau la operatie dar il avea cam de o luna si din ce in ce crestea tot mai mare .Nu dadea nici un semn de oprire sau scadere din contra crestea.Asa ca s-au hotarat si l-au operat ,el e bine i-a ramas un mic semn dar care cu timpul va disparea pt ca el este mic(atunci avea vreo 1 an si 8 luni)acum el are 2 ani si 10 luni si semnul il vad doar cei care stiu ca a fost operat .Eu iti recomand sa mai consulti si alt medic.HEMANGIOMUL DIN CATE AM INTELES SE IA .ASA CA VEZI SA NU AI APARA MAI MULTI...MULTA SANATATE SI SPER SA NU FIE NIMIC GRAV SI TOTUL SA TREACA DE LA SINE

PUPICI

Eu si cei doi baieti ai mei

1) hemangionul nu se ia. nu e o boala ci doar o dilatare a vaselor capilare.

2) si fetita mea a avut de la nastere un hemangion pe brat care incepuse sa creasca. astia prin carti zic ca poate sa dispara pana la 2 ani. mie soarcra-mea mi-a zis sa dau cu oja de 2 ori pe zi pe el ca sa se formeze o crusta a.i. pielea sa nu mai respire acolo si sa treaca. cica ar fi leac babesc pe care ea l-a testat cu succes si pe unul din baietii ei (nu sotul :D).

acum eu nu cred in de-astea...dar i-am dat si eu fetitei si pe la vreo 2 luni disparuse aproape de tot. ii dadeam si lasam pojghita care se forma pana cadea singura si dupa aia dadeam iara (ideea era sa fie porii astupati tot timpul). acu nu stiu daca a disparut de la oja sau de la sine ;) faza e ca pe fatza mi se pare mai sensibil. daca ai curaj poti sa incerci dar sa stii ca rezultatele nu se vad imediat: cam in 3-4 sapt.

e nasol ca la noi nu se mai gaseste oja d-aia de pe vremuri. acuma e doar lac care contine acetona si o prietena mi-a zis ca e cam periculos pe piele mai ales la bebe. dar eu mereu cand ma dadeam cu lac mai dadeam si pe piele si nu s-a intamplat nimic. iar fetita ta e si maricica.

quote:Originally posted by candy24

Si baietelului prietenilor mei ai iesise pe obraz un hemangiom si bineinteles sau dus sa consulte medici.Prima data sau dus undeva in Policlinica Titan apoi sau dsus la Spitalul Grigore Alexandrescu.Acolo l-a consultat si la programat sa il opereze ( cauterizat cu laserul).Nu recurgeau la operatie dar il avea cam de o luna si din ce in ce crestea tot mai mare .Nu dadea nici un semn de oprire sau scadere din contra crestea.Asa ca s-au hotarat si l-au operat ,el e bine i-a ramas un mic semn dar care cu timpul va disparea pt ca el este mic(atunci avea vreo 1 an si 8 luni)acum el are 2 ani si 10 luni si semnul il vad doar cei care stiu ca a fost operat .Eu iti recomand sa mai consulti si alt medic.HEMANGIOMUL DIN CATE AM INTELES SE IA .ASA CA VEZI SA NU AI APARA MAI MULTI...MULTA SANATATE SI SPER SA NU FIE NIMIC GRAV SI TOTUL SA TREACA DE LA SINEPUPICIEu si cei doi baieti ai mei

id="quote">id="quote">Hemangiomul nu se ia, pentru ca este o anomalie vascularã, posibil congenitalã (o aglomerare de vase capilare nou-formate).Inainte de a apela la solutia chirurgicala, incearca una naturista. Stiam ceva de tinctura de frunze de cedru, dar trebuie sa intrebi exact un fitoterapeut. Mai stiu ca se fac niste analize mai amanuntite, sa se vada exact natura lui etc. Niste prieteni de-ai mei si-au dus copilul la Lasermed, unde s-au facut investigatii si s-a constatat ca nu e nici un pericol, asa ca ei au refuzat interventia. Pata nu este intr-un loc vizibil, asa ca nu au vrut sa traumatizeze copilul.Sanatate multa si un an nou fericit!

Hemanginomul nu se ia. Are si Bia mea unul in cap. Medicul dermatolog mia spus ca poate sa dispara singur sau sa nu dispara, nu este periculos decat daca incepe sa supureze sau sa cresca foarte mult.

Eu am last-o in pace si am observat ca s-a mai tras putin.

Cred ca ar fi bine sa mai consulti un medic sa vezi ce spune.

Nicoleta si [ispita]Bia Ciocarliaid="red">

Delta + Mare Toamna 2005

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...