Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

uite ce pot sa-ti zic.

1. daca reusesti sa-ti faci curaj, spal-o cum trebuie ca nu se intampla nimic cu buricelul! n-o bagi in apa multa, asa ca la buricel se va uda numai cand o sapunesti si la clatit. la final stergi usor. noi dupa ce a cazut buricelul (cel mai probabil va cadea pe la 10-14 zile) i-am dat cu o pudra cu antibiotic acolo (parca baneocin ii zicea). oricum, sa stii ca baia nu-i face rau!

2. daca totusi ti-e teama, spala funduletzul separat, eventual la chiuveta; apoi iei apa intr-un lighenas, cu sapun, si speli fata 'pe uscat', adica o pui pe un prosop gros, cu o folie dedesubt, pe pat, si o speli cu o carpitza moale de bumbac (o bucata de scutecel de finet, sau tricou de bumbac) pe bucatele, apoi o stergi, tati are grija s-o inveleasca pe unde e gata spalata... da mie mi se pare mult mai complicat asa, eu i-am spalat pe amandoi baietzii in caditza, chiar inainte de a le cadea buricelul!

[pup] ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb

[hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [copil]Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

[pegeam]CRACIUN FERICIT!

si un AN NOU MINUNAT!id="red">

Distribuie pe alte site-uri

Noi i-am facut baita fetitei noastre inca din prima zi acasa. Am prins curaj si pt ca am vazut cum asistenta i-a facut baie in chiuveta la maternitate, fara sa se jeneze de buricut. Intr-adevar nu o bagam cu totul in apa, doar la inceput cand o udam, apoi sotul o tinea intr-o mana pana o spalam cu sapun, dupa care turnam apa pe ea ca sa o clatin. Dar nu ne feream deloc de buric. E adevarat ca arata putin ciudat buricul si poate te gandesti sa nu o ranesti cu ceva. Dar nu e asa. Nu trebuie sa te sperii. Dupa baita o stergeam bine cu prosopul si curatam buricul cu alcool alb (parca e de 70 de grade) Poti pune si Baneocin pudra cum a spus Anamaria. Fetitei noastre i-a cazut buricul dupa 10 zile. iar acum, la 4 luni are o mandrete de buric de iti vine sa il papi cu burtica cu tot[:D]

Succes si curaj ca nu se intampla nimic!

Cami si [copil] ANA (17.08.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

cand am vazut cum spalau bb-ii la maternitate la chiuveta, cu apa si sapun [hot] n-am mai avut nici un stres acasa si i-am facut baitza din prima zi, numai ca l-am tinut deasupra apei din caditza. apoi ii curatam buricul cu alcool si ii puneam putin baneocin. totul a fost ok, buricul i-a cazut in a 12-a zi

.. curaj [;)]

[*]

Alexandru, minunea noastra (14 iulie 2005) [bibe]

Si eu i-am facut baita inca din prima zi de cand am venit de la maternitate.In fiecare seara cand venea asistenta si le facea baita in chiuveta si apoi ii infasa,trageam cu ochiul sa vad ce si cum face.Si acasa n-am avut nici un fel de problema.E adevarat ca la inceput ai un sentiment ciudat,de teama amestecata cu neincredere ca n-ai sa reusesti,dar pana la urma totul este ok.Dupa baita stergem bine zona,apoi dadeam cu alcool si Baneocin si in 10 zile am scapat.Curaj!

Miha id="red"> [8**] si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple">

[foto]

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS">

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green">

Si eu am ramas uimita cum ii "invarteau" sun jetul de apa la chiuveta in maternitate, si-am zis ca daca n-au patit nimic pana atunci... e in regula daca incerc si eu! Am facut baita si buricul n-a patit absolut nimic, s-a uscat si a cazut destul de repede vreo 7 zile. De la maternitate mi-au zis sa sterg acolo cu alcool alb + praf baneocin, trebuie sa ridici usor clema aceea si sa stergi in jurul ei. E stresant la inceput, dar in maxim o saptamana scapi de grija asta!

Si daca tot vb de buric, fi-miu a si singerat putin (am vazut pe pampers) sa nu te sperii dc se intampla, cica e destul de frecvent, trebuie pus o picatura minuscula de nitrat de argint (parca) si trece (dar intreaba pediatru dc o sa fie cazul - ceea ce sper sa nu fie!).

Bafta!

Oana

Si BB Roland a facut baitza din prima zi de viatza...din maternitate..si am continuat si acasa din prima zi in care l-am adus...Dupa baitza tamponam buricelul cu putzin alcool alb si apoi puneam baneocin pudra...

Si eu aveam emotzii..dar ...asa cum au zis si fetele...mult curaj...nu se intampla nimic.

Mia, mami de [copil]ROLAND (18 noiembrie 2004)id="purple">id="size2">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...