nematics Publicat Decembrie 27, 2005 Raport Distribuie Publicat Decembrie 27, 2005 La ce mincaruri se foloseste nucsoara? Stiu ca are si proprietati terapeutice - ce se poate trata cu ceai de nucsoara? Parca-mi amintesc de insomnie dar nu sunt sigura. E toxica in cantitati mai mari? "Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copilarie, III" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle7 Postat Decembrie 28, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 28, 2005 eu o folosesc la carne si in spanac Michelle 7id="Book Antiqua">id="size3">id="green">id="Book Antiqua">id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Decembrie 28, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 28, 2005 nucsoara...mie imi place mult aroma ei...dar singura intrebuintare pe care i-o dau este ca pun cate un varf de cutzit in cana cu lapte ... e foarte bun laptele cu nucsoara, insa altceva nu stiu ce sa fac nici eu cu ea... ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balbina Postat Decembrie 28, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 28, 2005 Mama mea pune nucsoara (impreuna cu alte mirodenii) in cozonaci, care capata un gust deosebit. ------------------ Numai bine, Natalia si bebe Vlad (22.06.2004) P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!id="blue">[;)] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emoison Postat Decembrie 28, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 28, 2005 Eu pun o idee de nucsoara (rasa...) in pireul de cartofi, in besamel (de ex. cind fac lasagna)... On se demande parfois si la vie a un sens..et puis on rencontre des êtres qui donnent un sens à la vie.(Brassai) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Decembrie 28, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 28, 2005 quote:Originally posted by emoisonEu pun o idee de nucsoara (rasa...) in pireul de cartofi, in besamel (de ex. cind fac lasagna)...id="quote">id="quote">uaaaau, daaaa, ce idee buna!!! mersic!!! [cool]ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slakje Postat Decembrie 28, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 28, 2005 noi punem nucsoara in pireu dar numai daca fac cat se mananca odata, daca sta cateva ore cu nucsoara nu mai e bun. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andiaroro Postat Decembrie 28, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 28, 2005 la [:D]piftie ana 32+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bychi Postat Decembrie 28, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 28, 2005 O folosesc pt. cartofi frantuzesti, in toate sufleurile, in supa de ceapa, de spanac, supe creme de legume...pt. friptura de pui alaturi de boia.... Da o aroma tare faina! Bychi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nematics Postat Decembrie 28, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 28, 2005 Multumesc mult pentru idei, suna delicios! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.