lavinai Publicat Decembrie 28, 2005 Raport Distribuie Publicat Decembrie 28, 2005 fetelor care folositi spray autobronzant, spuneti-mi si mie va rog cam la cate zile trebuie facuta"improspatare"? eu stiam ca daca vrei o nuanta mai inchisa o doua zi mai dai un rand, doar ca eu cand procedez asa ma patez toata! daca stii vreun truc, vreo modalitate de a arata "bronzul" mai bine spuneti-mi-l si mie! mentinez ca urmez pasii care trebuiesc: exfoliere, hidratare iar apoi aplic autobronzantul! astept raspunsurile voastre! va multumesc! << Daca altul poate, pot si EU....>> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavinai Postat Decembrie 28, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 28, 2005 chiar nu foloseste nimeni spray-uri autobronzante??????[alcool] << Daca altul poate, pot si EU....>> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_b Postat Decembrie 28, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 28, 2005 eu folosesc autobronzante si daca fac intii exfoliere, pe urma hidratare si apoi aplic autobronzantul, exact asa cum faci si tu...mie imi iese. nu stiu ce sfat in plus sa-ti mai dau. Eu il aplic o data pe saptamina iar pentru fatza folosesc unul special de fatza, altul decit cel de corp. Cel mai mult mi-au placut produsele de la The Body Shop. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle7 Postat Decembrie 28, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 28, 2005 te patezi pt ca pui prea mult si nu intinzi bine. nu se aplica egal. practic in zona gleznelor genunchilor si coatelor se intinde doar asa de forma pt ca pielea e mai uscata si absoarbe produsul in exces. Daca vrei sa fi sigura ca nu aplici prea mult produs da-te inainte cu crema si imediat dupa aia intinde autobronzantul . exfoliere e bine sa faci cam 1 data/saptamana . Michelle 7id="Book Antiqua">id="size3">id="green">id="Book Antiqua">id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.