Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

burtica umflata de gaze!

Recommended Posts

Bebeul meu de 6 saptamani are - cateodata - burtica plina de gaze si, de aceea, nu doarme prea bine a doua parte a noptii. Un motiv ar fi ca nu ragaie intotdeauna dupa masa, din cauza ca e prea adormita. Tot incerc eu, dar nimic.

Am incercat sa-i dau Sab Simplex, dar nu prea a avut cine stie ce efect. Nici masatul burticii. Doar asezatul bbului pe burtica, dar nu a fost de ajuns.

Ce alte metode mai stiti? Ati folosit ceva siropuri sau unguente? Am auzit ca Flatulin nu ar fi cine stie ce.

Multumesc.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/feliciamirela2001/album?.dir=768b

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si noi ne-am chinuit cu problema asta, abia de la 3 luni a inceput sa ragaie dupa masa, fara sa fie necesar sa-l plimb prin casa 40 de minute. Dar am o prietena cu o pustoaica de 3 luni care nu ragaia deloc (si ca urmare varsa constant dupa fiecare masa) care a reusit s-o convinga pe micuta sa dea aerul afara tinand-o aproape in fund in brate (desigur, sprijinindu-i capul). In maxim 7-8 minute eructeaza. Metoda i-a fost sugerata de o doctorita.

Oana

Noi am folosit cu succes Debridatul,masajul si culcatul pe burta.

Miha id="red"> [8**] si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple">

[foto]

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS">

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green">

Eu am folosit bonisan, baby drink si ceiulete pt colici, cu succes. Bine-nteles, alternand si numai cand era nevoie. Ceiutul si baby drink sa fie caldute. Am mai folosit si folosesc si acum la nevoie, compresa calda cu sapun. Nu stiu daca e un remediu adevarat, dar asa am invatat de la mama, iau o batista si o sapunesc, o pun pe burtica si deasupra pun o punguta de plastic pt a ramane calda ceva timp compresa. Sper sa te ajute...

Cristina si Mihnea Stefan

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...