Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

unde va petreceti revelionul;???

Recommended Posts

SALUTARE TUTUROR SI LA MULTI ANIid="red">.

Anul asta am hotarat sa stam acasa . Petrecem in familie . Ne adunam frati ,surori, mame , copii , cumnati si cumnate si vom sarbatorii acasa. Cu siguranta ca ne vom simti bine pt ca de multa vreme nu ne-am mai strins toti la un loc. [grup]

VOI UNDE VA PETRECETI SARBATORILE???[cina2]

VA DORESC UN AN NOU MULT MAI BUN SI MAI PROSPER DECAT CEL CE SE VA TERMINA CIT DE CURIND.[cheers][cheers][cheers]

[pegeam] [pegeam] [pegeam] [pegeam] [pegeam] [pegeam] [pegeam]

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"

LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul răspuns

buna tomecica..

si noi vom face revul tot acasa asa cum lam facut si anut trecut

cu cumnata cumnatul si prieteni de familie..plus ca neam gandit ca vom face deci revul la noi si fiecare va aduce cate ceva...eu voi face cu o prietena coktail-uri..plus ca vom face in curte inainte de 12 noaptea un foc mare stil foc de tabara...si va iesi super..

noi asa facem de revelion nu mergem nicaieri facem revul cu prietenii intotdeauna si iese foarte fain..

va doresc un an nou bun fericit si multe impliniri..

http://photos.yahoo.com/crista_222000

Si noi tot acasa, dar NUMAI NOI 2.[pup]

Pentru ca n-am mai facut demult o petrecere in 2.... de obicei venim obositi de la joburi, stressati cu analizele pt. bebel.... samd.

Am decis sa ne rezervam timp pentru noi.

Evident, familiile si prietenii stiu ca plecam.... altfel ar da sigur buzna peste noi la 12 noaptea!![fuga]

Elise

Cum avem copilas de un an jumate, nu se inghesuie nimeni sa ne invite, asa ca vom sta acasa, ca si anul trecut. Sper sa ne simtim bine, voi face pregatiri si voi pune o masa festiva, chiar daca suntem doar noi trei, ca sa simtim si noi ca e revelion. Eu avusesem ideea sa plecam cu masina pana la Sinaia, sa ajungem pe la miezul noptii acolo sa vedem artificiile si apoi sa ne intoarcem, dar sotul nu vrea, ca el ar trebui sa conduca si deci sa nu bea si el un pahar de vin, asa ca...

Daca totusi se iveste ceva pe ultima suta de metri, poate plecam pe undeva, mai vedem.

Distractie maxima tuturor si sanatate in noul an, oriunde ati fi !

Anemona

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...