Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

buna fetelor si sarbatori fericite!

sunt necajita, acum 20 de zile fix, fetitei mele i-au aparut niste bubite pe manute la incheietura mainii, pe ceafa si pa picioruse. intai au fost niste pete rosi, apoi s-au transformat in bubite cu ridicaturi si parca ar fi avut ceva in interior, iar apoi au devenit tari si putin proeminente. a vazut-o pediatrul de 2 ori pana acum, si a sustinut ca este o alergie la ceva....ca de obicei nu se stie la ce, dar am eliminat tot ce parea suspect si tot ce era mai nou in alimentatie. am uns bubitele cu 3 alifii pana acum, regimul in tinem in continuare, si rezultat....au trecut cateva din ele, dar nu toate. unele s-au mai estompat si par a trece in curand, dar culmea e ca ieri i-au mai aparut 2 pete rosii, care e adevarat au trecut pana acum, dar nu mai stiu ce sa fac. am avut incredere in doctor si poate si din cauza ca nu am avut timp sa merg la alt doctor, am urmat intocmai tratamentul dat de el. acum sunt hotarata sa merg la un alt doctor, dar e in perioada sarbatorilor, si peste tot e programul plin sau nu sunt doctori....nu mai stiu ce sa fac.

vi se par cunoscute "bubitele" noastre? imi puteti da un sfat?

cunoasteti un doctor care sa fie dispus sa vin acasa acum, in perioada asta, sa o vada?

mentionez ca am facut toate vaccinurile obligatorii si optionale de pana acum - avem un an jumate.

mersic si inca o data sarbatori fericite si numai bine

ema si galuscuta monicuta

ema

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sigur a facut alergie la ceva!Ni s-a intamplat si noua vara trecuta de la sucul de portocale,l-am uns cu crema de galbenele si i-am dat Romergan in vreo trei seri consecutive.La noi aratau ca niste basicute cu lichid in interior si au durat cam 2 saptamani.Se poate sa faca si de la laptele de vaca daca folositi.Nu trebuie sa te sperii,da-i vitamina C fiole 5 zile si mai intreaba medicul...

Sanatate multa!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)

POZE

"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

quote:Initial creeata de ema_monica

mentionez ca am facut toate vaccinurile obligatorii si optionale de pana acum - avem un an jumate.

id="quote">id="quote">

Sa stii ca aceasta reactie a organismului poate sa fie si de la ploaia de vaccinuri pe care a suportat-o copilul!

NICHITOSII

Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...