Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Esantionul necesar OPINIA

Recommended Posts

Am urmarit cu deosebit interes dicutiile despre acest subiect. Am asteptat cu nerabdare aparitia noului site opinia.desprecopii.com si bineinteles ca m-am inscris si in COMISIE.

Inscrierea am facut la finele lui noiembrie, am completat profilele, am mai recomandat si la prieteni iar apoi m-am pus pe asteptat.

Pe rand au aparut:anuntul apoi cateva sfaturi privind opinia apoi intrebarea:Ati primit sondaje? ca apoi sa primim o mica speranta de la admin aici si aici.

Ultima faza ce am citit-o era clara: suntem prea putini.

citez din spusele adminului:

"...sunt in tratative pentru ca in ultimul moment clientul nu a mai fost interesat de romania datorita numarului relativ mic de respondenti."

Am mai avea o intrebare: cati trebuie sa fim?

Haideti oameni buni sa facem o numaratoare ... sa aiba adminul un esantion cu care sa iasa la inaintare.

Ce ziceti?

Miro
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul răspuns

7id="red">id="size3">

[*] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue"> [pegeam]

pupicei pe burticeiid="pink">id="size1">

Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy">

9

[pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam]

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE![bis][bis]

Alessia[vampa], Benny [nl](02.03.05) si Sebi (16.01.98)[bonjovi]

Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

____________________________________________________________________________________________________

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici ____________________________________________________________________________________________________

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...