Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

amenoree dupa avort

Recommended Posts

dragii mei

am si eu o problema care ma framanta.m-as fi dus la medicul meu ginec. dar e in vacanta si nu pot sa astept pana vine.acum o luna ,pe 28 nov din motive groaznice de care nu vreau sa-mi amuntesc am facut o intrerupere de sarcina. nu am avut probleme dupa aceea dar nu am menstruatie pana acum cu toate ca ma asteptam sa vina la 28 de zile regulat ca si pana acum dar...nimic.nu am avut niciun fel de contact in taote aceste zile si totusi nici un semn.care e problema?ati trecut vreodata prin astfel de situatii?va rog ajutati-ma.

viorica

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna Viorica!

Eu iti povestesc din experienta celei mai bune prietene ale mele care a trecut din nefericire prin aceiasi situatie acum vreo 4 luni. Nu a avut complicatii dupa interventie, a sangerat putin 2-3 zile iar ciclul i-a venit dupa aprox 6 saptamani. Si dupa aceea regulat la 28 de zile(asa cum ii venea si inainte). Si dr ei a zis ca e normal.

Numai bine iti doresc!

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)

POZE EDUARD & MAMI & TATI

Pagina de web a lui Eduard

Din informatiile pe care le-am cules eu de pe internet, se pare ca in mod normal menstruatia ar tb sa revina dupa 4-6 saptamani de la avort. Deci mai ai rabdare o saptamana-doua... Multa sanatate si refacere rapida (si fizica si emotionala)!

"I am still learning."

"La gente tira a matar, cuando volamos muy bajo."

id="Courier New">id="black">

Draga mea,

am trecut si eu in ianuarie 2003 printr-o experienta similara cu a ta si dupa avort,ciclul mi-a venit in saptamana a 6-a. Dr ma avertizase inainte de o posibila intarziere si chiar asa a fost. Mai asteapta, inca nu dispera si ai incredere in viitor. Eu in aprilie 2003 am ramas din nou insarcinata si acum am o minune de baietel care peste cateva zile va implini 2 anisori.

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...