Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

sfat sisteme supraveghere

Recommended Posts

Am o prietena care abia a nascut si este f. speriata, sta toata ziua si o pazeste pe cea mica....de fapt, imi aduc aminte ca si eu eram la fel...dar parca nu chiar asa...nu te mai intelegi cu ea, este intr-o permanenta stare de alarma.

Am gasit un aparat care cred eu, ca poate ar mai linisti-o, insa v-as intreba si pe voi ce credeti, ca totusi..e destul de mult...

http://www.kumparaturi.ro/index.php?page=produs&produs=2169

Scrie acolo, ca detecteaza pe linga zgomote si miscarile copilului...voi ati folosit vreodata? sunt folositoare?

Bri

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

noi avem.. este un sistem walkie-talkie (emisie-receptie) dar intr-un singur sens, de la bb spre tine [cool] este exceptional, la fiecare miscare a copilului, inclusiv cand isi intoarce capul, se aude in receptor [cri] in felul asta am scapat de santzul pe care-l facusem deja la patutul copilului [:D] merita!

exista si varianta cu supraveghere video, dar noua ni s-a parut suficienta doar cea audio

Bazar, ajutor pentru un ingeras

Alexandru, minunea noastra (14 iulie 2005) [bibe]id="size1">

Buna, Brinnie !

Sunt mamica unui baietel de 5 anisori, care a experimentat aceeasi teama, un an de zile incheiat mi-a fost frica de moartea subita a bebelusului, asa ca am facut, intradevar shantzuri langa patutul lui, ba mai mult, am mutat patutul sa pot atinge manutele lui cu mana mea sa vad daca mai este cald !

Sa stii ca, din experienta iti spun ca nimic din ce poate oferi tehnica nu va inlocui ochiul mamei, asa ca lasati banutii in portofel si incercati mai bine sa va asigurati ca voi, mamicile va rezolvati problema cu frica, pentru ca puiutzul vostru va creste mare si sanatos...

Va pupa,

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Noi am cumparat pentru fiica noastra,este de la Angel care,este cu senzori,sunt doua placi pe care le pui sub saltea si care inregistreaza respiratia copilului.Daca este speriata merita sa il cumpere.Este bun,dupa 20 secunde suna puternic daca nu mai preia miscarile.Este atit de sensibil incit se misca si cind treci prin dreptul lui,si daca pui palma pe saltea iti inregistreaza pulsul.Ni am folosit senzorii pina ma 8 luni iar acum este ca un simplu baby-phone.il poate folosi si pe baterii .

Noi avem un sistem video.Un fel de baby-phone cu ecran. La ea in camera e emitatorul si la noi receptorul cu un mic ecran. Se aude si respiratia si tot si mai ales SE VEDE! Noaptea are sistem cu infrarosii deci tot se vede :) . FAra el cred ca as dormi in continuare cu ea in pat (ca pana la 1 an jumate)

Mama de [copil]Lara Celine id="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...