Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recomandati-mi, din experienta aparat de sport

Recommended Posts

nu trebuie sa-mi spuneti firma ci numai ce trebuie sa contina si sa nu fie cat o caruta ca n-am unde sa-l instalez intr-un apartament la bloc :))

deci ma intereseaza asa: un aparat care sa-mi faca tonus la muschii carte-i am (brate- nu in mod special, umeri- nu in mod special, picioare- ar fi fain sa se mai evidentieza, fese- iarasio ar fi fain sa fie mai evidenti), sa-mi mai scada grasimea pe burtica, unde mi-a ramas de la nastere, si ... cam atat

NU am timp de sala, de alergat prin parcuri, de inotat la bazine....exclus. Acasa insa mai pot pisca asa, printre somnurile ratonului, cate ceva timp sa execut cate ceva.

deci in principiu vizez zona abdomenului, mansonelu` dobandit in cele 9 luni de burticeala, ca in ce priveste restul corpului, sunt modesta :)), si ma declar satisfacuta de ce mi-a dat D-zeu. Desigur grasimea o mai fi si prin alte parti ale corpului depusa, ca doar n-oi avea toate alea 7 kg in surplus depuse pe burta, insa pe burta, de jur imprejur, sunt majoriatea. Abdomene as face dar zau....parca nu ma trage inima la ele asa tare, nu mi se par prea eficiente si mai sunt si chinuitoare pt coloana :)

va pup si astept sa ma sfatuiti fie pe mail alias4444@gmail.com, fie in direct, fie prin PM, ce aparat sa-mi cumpar, ca sa ma ajute

(bicicleta medicinala nu cred ca ajuta decat la fese si picioare) Sa-mi iau platforma de alergat oare? sau ce?

merci

lia

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu daca ar fi sa-mi cumpar acasa aparate mi-as lua pista de alergare care are 2 functii . 1. pt alergare care iti tonifica muschii de la abdomen pana la gambe. 2 . pt urcat la deal pt ca se si inclina ( asta daca vrei posterior de J. Lopez) . pe langa asta as mai lua aparatul ala mic , mecanic pt abdomene ( care practic e doar sustinere pt gat si spate) Eu am descoperit pista de alergare cand am ajuns in sua si la apt unde locuim avem o sala micuta cu putine aparate printre care si pista de alergare si crede-ma e cea mai buna pt abdomen. Trebuie sa ajungi la performanta de a alerga 30 de minute fara oprire pt a beneficia la maxim de rezultat

Michelle 7id="Book Antiqua">id="size3">id="green">id="Book Antiqua">id="size3">

Dorsilia cred ca am solutia pentru tine:

am primit acum 2 ani de ziua mea de la sotul meu un astfel de aparat. Normal ca m-am bucurat nespus ... am inceput vartos sa fac pe el si intr-o saptamana mi s-a acrit. L-a strans ca numa statea in cale ... si acolo zace. Ne-am mutat in casa mai mare si l-am rugat pe sot sa mi-l monteze din nou, aveam o camera speciala numai pentru el. Dupa inca o saptamana imi era groaza sa si deschid usa aia. Nu stiu zau ce am ... dar prefer sa merg la sala decat sa fac acasa.

Am sa ti-l descriu, poti veni si pana la noi sa-l vezi (stau in Dacia) si daca te hotaresti ... cu mare placere. E ca si nou. L-a luat de la firstbike cu 3.800.000 lei. Acum l-as da si cu 2,5 milioane (negociabil) numai sa nu-l mai vad in casa.

deci este stil bancheta, montat are 2 m lungime, strans ocupa mai mult loc pe inaltime. Pe el nu faci fortza, ci faci exercitii cu grutatea propriului tau corp. Pentru brate, picioare, abdomen, spate ...altele poate mai gasesti tu.

Daca te hotaresti si vrei, maine pot sa-l montez si sa-i fac niste poze sa il vezi intai.

Hai ca m-am intins ca o placinta. Da-mi de veste ce hotaresti.

Miroid="Script MT Bold">id="blue">
Donatiaid="red">
id="right">

Mirona, daca i-ai putea face niste poze sau sa mi l-ai descrie mai detaliat as fi incantata.

De ce nu ti l-a placut tie? sunt greu de executat exercitiile pe el? pe mine atmosfera de la sala nu ma motiveaza. Am fost si eu vreo 2 saptamani la "Haltere Club", insa e aglomeratie si nu-mi place ca trebuie sa plec de acasa cu harnasamentu dupa mine, apoi plec transpirata de acolo pe frig....sa fac dus nu-mi prea convine pe acolo. Am facut si sauna insa si acolo era superaglomerat de nu-mi mai venea sa intru.

hai ca astept raspunsul tau...acum pana dupa anul nou nu prea pot poleca de acasa decat scurt ca sunt in pregatiri culinare, stii tu :))

pupi

Dorsiliaid="blue"> s-a inteles. Deseara cand apare sotul meu de la servici il rog sa mi-l monteze din nou si ii tragem cateva fotografii.

Mie mi-a placut, sunt usor de executat exercitiile pe el, dar tocmai atmosfera de la sala imi lipseste mie.

Zici ca la "Haltere Club" mergeai? Poate ca ne si stim de pe acolo ... hi hi hi. Cine stie? Mie imi place tare mult acolo, ma simt motivata daca vad una care arata bine si ma gandesc ca mai am mult pana sa ajung ca ea. De pe partea domnilor care arata bine ... parerea mea e ca sunt cam umflati cu pompa, dar de ... suntem la haltere aici ... nu am ce comenta.

Si eu m-am chinuit cu sauna, dar de fiecare data am avut probleme cu tensiunea ... asa ca am renuntat.

E normal sa nu ai timp acum si de inteles. Lasa ca punem pozele, le vezi, iti faci o idee si te mai gandesti. Dupa anul nou gasim noi o seara in care sa treci pe la noi sa si faci cateva exercitii pe el sa vezi cum merge ... si apoi mai vedem.

Hai ca am un dar la intins .... revin deseara cu link-ul pozelor.

Pa pa.

Miroid="Script MT Bold">id="blue">
Donatiaid="red">
id="right">

Miro, merci, esti o scumpa ca te deranjezi sa montez scula pt mine. Tu nu mai ai nevoie de dat kile jos?

Nu stiu daca ne stim de la sala, posibil. Da, domnii de acolo-s umflati bine cu pompa, dar sunt si niste tipe mistoace rau, care zici ca-s din reviste acolo. Bine, sunt si inaltute, nu pigmee ca mine, la 1.62. Dar mie nu-mi place inghesuiala. Eu sunt mai cu intimitatea, cand lucrez imi place sa stiu ca nu se uita x sau y la mine, ca imi iese tricoul din pantalon sau mai stiu io ce pe acolo. Plus ca ma intimideaza si deconcentreaa sa se uite domnii la mine cum imi sar una alta cand fac stepper sau mai stiu io ce pe acolo :)) Na, asa-s io mai rusinoasa, degeaba am 33 de ani acusica, in privinta asta.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...