carmen_ardelean Publicat Decembrie 29, 2005 Raport Distribuie Publicat Decembrie 29, 2005 O mare rugaminte pentru mamicile din cluj...Stie cineva asresa sau telefonul unui ginecolog din cj care poate face ecografie tridimensionala? Multumiri.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raluca Postat Decembrie 29, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 29, 2005 Exista din cate stiu eu doua cabinete unde se face 3D, unul pe strada M. Eminescu -isoX, unde se fac si radiografi dentare si unul pe str. Cosbuc langa Cladirea Directiei Muncii. Ambele strazi sunt pe langa parc. Din pacate nu stiu nr. de telefon Raluca mama Ilincai de 3 ani Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmen_ardelean Postat Decembrie 29, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 29, 2005 raluca, multumesc mult. Nu sunt din cj, stau in zalau si as dori repere mai numeroase in privinta amplasarii. Nu ai putea sa-mi spui macar cartierul sau...orice alt reper mai "amplu"? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimilit Postat Decembrie 29, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 29, 2005 Carmen adresa este urmatoarea:Mihai Eminescu nr 9, telefon 0264/599479;fax 0264/597034.Din Calea Motilor o faci stanga ( asta daca ai venit de la Primarie)dupa al doilea semafor de la pimarie.Eminescu e paralela cu Cosbuc. Bianca - soacra cu DOUA nurori[bang]! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimilit Postat Decembrie 29, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 29, 2005 Programul e L-V 9-19.daca ai nelamuriri cu adresa scrie-mi si-ti explic si pe alta ruta. Bianca - soacra cu DOUA nurori[bang]! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.