Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cel mai bun sef :))))

dyana

Recommended Posts

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Seful meu a decedat...din pacate. Era un om bun, avea si defecte dar ne iubea, tinea la oameni. Cadouri personale nu am primit, dar tragea mereu sa ne dea prime, trimestrial, asa ca se compensa. M-a angajat fara sa ma fi vazut vreodata, mama mea i-a zis ca are o fata studenta, el a pus-o sa scrie o cerere de angajare in numele meu pe care a scris " Se aproba incepand cu 01.04.1994". Am zis ca e o gluma, dar pe 1 aprilie am inceput munca, repet, fara sa ma fi vazut la fata. Cei care i-au luat locul nu suporta comparatie, nu am sa inteleg niciodata de ce au o politica de descurajare a fortei de munca, de ce se pun intr-o tabara opusa oamenilor. Prost manageriat, se bazeaza doar pe dictonul "sunt 100 la usa care asteapta sa iti ia locul"[xx(]

Cristina si [zana] Ale (30.09.2004)id="violet">[foto]

Distribuie pe alte site-uri

Ba al meu e cel mai bun! E mai tanar decat mine si candva am fost colegi, e el cam sadic in "glumite" dar e un super prieten [biz] Si se-ntelege perfect cu fiica-mea, se vede ca pe el il auzea in burtica 8 luni de zile [cheers]

Andreea & Gogo [aerob] id="red">id="Comic Sans MS"> (DN 10.10.2004)-site id="teal">si pozeid="teal">[foto]

[*] UN AN NOU PERFECT!id="size4">id="Comic Sans MS"> [*]id="red">

[copil] Povestea Gogosicii [copil]id="size3">id="teal">

quote:Originally posted by aissa

Seful meu a decedat...din pacate. Era un om bun, avea si defecte dar ne iubea, tinea la oameni. Cadouri personale nu am primit, dar tragea mereu sa ne dea prime, trimestrial, asa ca se compensa. M-a angajat fara sa ma fi vazut vreodata, mama mea i-a zis ca are o fata studenta, el a pus-o sa scrie o cerere de angajare in numele meu pe care a scris " Se aproba incepand cu 01.04.1994". Am zis ca e o gluma, dar pe 1 aprilie am inceput munca, repet, fara sa ma fi vazut la fata. Cei care i-au luat locul nu suporta comparatie, nu am sa inteleg niciodata de ce au o politica de descurajare a fortei de munca, de ce se pun intr-o tabara opusa oamenilor. Prost manageriat, se bazeaza doar pe dictonul "sunt 100 la usa care asteapta sa iti ia locul"[xx(]Cristina si [zana] Ale (30.09.2004)id="violet">[foto]

id="quote">id="quote">id="size1">[:(] Am mai vazut un subiect cu aceasta tema,insa mi-a fost greu sa particip si eu la el,caci la fel k in cazul tau aissaid="blue">...al meu sef a decedat in aprilie 7 ,anul acesta [q] ... A fost cel mai bun sef pt mine si am sa-i simt lipsa pentru totdeauna ...eu am inceput sa lucrez pt el in 98.Am inceput de jos,de la vanzator-gestionar,la sef magazin,ca mai apoi sa ajung la o alta firma de a lui care se ocupa de importuri,k assistent manager ...eram secretara lui personala ...Era omul cu care puteai vorbii orice si primeai intelegere ,sfaturi si suport atat moral cat si financiar daca era nevoie.[:(] S-a stins subit, pe baza stresului de la birou si a probl de sanatate netratate la timp. A fost ingrozitor pt noi,cei care formam o a doua familie la birou.Fara el ...nu va mai fi la fel,insa in ciuda greutatilor survenite in cadrul firmei dupa disparitia lui,ne-am mobilizat cu totii si continuam sa ducem dorinta lui mai departe ... ne este greu, ba f greu,insa tb s-o facem,in amintirea lui,in dorinta a ceea ce vroia sa realizeze ...[ruga] sa ne ajute Dumnezeu ...si speram sa puna si el o vorba buna de acolo, de unde e acum ...in Ceruri.[:(]Acum avem un alt cap de conducere, un fost coleg care a ocupat o pozitie de director la noi in firma si care a fost un prieten de'al sefului meu ... ne intelegem bine cu totii,caci pt noi tragem cu totii si in amintirea lui,a celui care ne-a fost sef,confident,prieten,ajutor,sprijin,tot ce era mai bun ...Am stabilit de la bun inceput ca, acea pers care va venii sa-i duca munca mai departe ca si cap al firmei,nu va ocupa niciodata locul lui in inimile noastre,iar expresia de "sef" va ramane permanent a celui care a disparut dintre noi,caci ... inchei aici ,scuzati-ma va rog, dar mi-e greu [:(] ...Va doresc la toti un sef,asa cum am avut eu ... [:)] si fie ca Domnul sa nu-l ia de langa voi niciodata .Menna[:(]"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."

Seful meu e cel mai bun! Cu totii din birou l-am adoptat ca bunic. In primavara era sa moara, si cu totii am fost extrem de ingrijorati. Slava Domnului a supravietuit si acum e sanatos, si vesel din nou. Pe langa faptul ca ne plateste bine, si destul de des ne trezim ca ne baga banuti in buzunar fara nici o avizare prealabila, ne ajuta cu sfaturi si in viata personala. E un om bun, intelept si simpatic la un loc. E pe locul 2 in top 10 al peroanelor pe care le respect cel mai mult. Pe locul 1 e desigur... Bunica! [flo] pt toti sefii buni!

Gabici

'Be yourself. Everybody else is taken.'

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...