Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici de iulie - august 2006 (11)

Recommended Posts

Inceputul Odiseei (1)id="purple"> (2)id="purple"> (3)id="purple"> (4)id="purple"> (5)id="purple"> (6)id="purple"> (7)id="purple"> (8)id="purple"> (9)id="purple"> (10)id="purple">

Listutza noastra: 65 [gravi] si 11 [copil]

[gravi]Chiara2005id="green">

[gravi]Sabanaid="green">

[gravi]Romaniaauid="green">

[gravi]Pumpkinid="purple">(22 noiembrie 1973) - DPN 1.07.2006 - [medic] Dr.Tarlea / Polizu

[gravi]Cristina_Anaid="purple">(30) - DPN 2.07.2006 - [medic] Dr. Cristian Radoi / Municipal

[gravi]MadaCristinaid="purple">(11 august 1983) - DPN 2.07.2006 - [medic] Dr.Badea / Municipal

[gravi]Letitiaid="purple">(4 decembrie 1972) - DPN 4.07.2006

[gravi]Pika-Pikaid="purple">(19 mai 1980)- DPN 5.07.2006

[gravi]M florutaid="purple"> - DPN 7.07.2006

[gravi]Bubutzicaid="purple">(31) - DPN 7.07.2006

[gravi]Rhid="purple"> - DPN 8.07.2006

[gravi]Tinaid="purple"> - DPN 8.07.2006

[gravi]Irin@id="purple">(29) - DPN 11.07.2006 +[copil] Sebyid="teal"> (13.07.2003)

[gravi]Irinucaid="purple">(28) - DPN 12.07.2007 +[copil] Radu Petruid="teal">(28.08.2003) - [medic] Dr. Anca Alexandru / Municipal

[gravi]Cristina Ioanaid="purple">(29) - DPN 12.07.2006 - [medic] Dr.Lemnete / Polizu

[gravi]Kehleyrid="purple">(30) - DPN 13.07.2006 [fetita] +[copil] Stefaniaid="orange"> (27.06.2003) - [medic] Dr. Corina Grigoriu / Municipal

[gravi]Monicutzaid="purple">(19 aprilie 1978) - DPN 15.07.2006 - [medic] Dr. Michel Welt / Sacre Coeur de Montreal

[gravi]Gospodinaid="purple">(29 mai 1976) - DPN 15.07.2006

[gravi]Titinaid="purple"> - DPN 16.07.2006

[gravi]Alex Cid="purple">(29) - DPN 17.07.2006

[gravi]Cornelia Lauraid="purple">(28 decembrie 1978) - DPN 18.07.2006 + [copil]Eduardid="teal"> (21.06.2004) - [medic] Dr.Irimia Vasile / Cantacuzino

[gravi]Arghirmonicaid="purple"> - DPN 18.07.2006

[gravi]Galushcaid="purple"> - DPN 19.07.2006

[gravi]Ayshaid="purple"> - DPN 21.07.2006 - [medic] Dr. Cezara Bucur / Giulesti

[gravi]Maliid="purple"> - DPN 21.07.2006

[gravi]Eugcemid="purple">(26) - DPN 22.07.2006

[gravi]Polianaid="purple"> - DPN 23.07.2006

[gravi]Dandanaid="purple">(38) - DPN 24.07.2006 - [medic] Dr. Cezara Bucur / Giulesti

[gravi]Sarillaid="purple">(12 ianuarie 1980) - DPN 25.07.2006

[gravi]Norocutaid="purple">(10 octombrie 1971) - DPN 26.07.2006

[gravi]Misyid="purple">(30) - DPN 28.07.2006 - [medic]Dr. ? / Municipal

[gravi]Darianaid="purple"> - DPN 29.07.2006 - [medic] Dr. Dan Tutunaru / Elias

[gravi]Cristina Bauerid="purple">(25) - UM 22.10.2005, DPN 29.07.2006 ? - [medic] Dr.Mihai Dumitrascu / Municipal

[gravi]Muuhid="purple">(11 februarie 1981) - DPN 29.07.2006 - [medic] Conf. Radu Vladareanu / Elias

[gravi]Cristina p76id="purple">(28) - DPN 30.07.2006 - [medic] Dr. Cristurean / Spit. Municipal Constanta

[gravi]Maslinutaid="purple">(29) - DPN 1.08.2006

[gravi]Huacinid="purple"> (30) - DPN 2.08.2006 + [copil]Alexandruid="teal"> (19.07.2001) - [medic] Dr.Constantinescu Ghe. / Municipal

[gravi]Mamaluidavidid="purple"> - DPN 2.08.2006 +[copil] Davidid="teal"> (24.12.2004)

[gravi]Mishiid="purple"> - DPN 2.08.2006

[gravi]Olguttzaid="purple">(29) - DPN 3.08.2006

[gravi]Tinasv1id="purple">(32) - DPN 3.08.2006

[gravi]Iube2001id="purple"> - DPN 4.08.2006

[gravi]Emilia Popid="purple">(4 decembrie 1972) - DPN 4.08.2006

[gravi]Tatyid="purple">(29) - DPN 4.08.2006

[gravi]Miti2004id="purple"> - DPN 4.08.2006

[gravi]Madynid="purple">(6 decembrie 1974) - DPN 6.08.2006

[gravi]Bulinuta27id="purple">(27) - DPN 6.08.2006

[gravi]Anasiaid="purple">(31 ianuarie 1977) - DPN 6.08.2006 - [medic] Dr. Dan Tutunaru / Elias

[gravi]Ioana81id="purple">(22 ianuarie 1981) - DPN 6.08.2006 - [medic] Dr. Gabriela Dinca / Polizu

[gravi]Angelliid="purple"> - DPN 8.08.2006

[gravi]Alexia27id="purple">(28) - DPN 9.08.2006

[gravi]Cintaid="purple">(9 august 1977) - UM 2.11.2005, DPN 9.08.2006 - [medic] / Maternitate Riga, Letonia

[gravi]Andreea25id="purple">(25) - DPN 9.08.2006 - [medic] Dr. Georgescu / Giulesti

[gravi]a.cicelid="purple">(8 aprilie) - DPN 10.08.2006

[gravi]Mada_mxmid="purple">(12.10.1982) - DPN 12.08.2006 -[medic] / North Middlesex University Hospital, UK

[gravi]Mamica Genid="purple">(28) - DPN 14.08.2006 +[copil] Robertid="teal"> (02.11.2001)

[gravi]Acviid="purple"> - DPN 14.08.2006 +[copil] (2 ani 9 luni)

[gravi]Gelizaid="purple">(21 octombrie 1973) - DPN 16.08.2006 +[copil] Maraid="orange"> (24.01.2002) - [medic] Dr. Dan Tutunaru / Elias

[gravi]Ancutexid="purple">(28) - DPN 16.08.2006 - [medic] Dr. Magda Petrache / Polizu

[gravi]Iulencaid="purple"> - DPN 17.08.2006

[gravi]Miaid="purple"> - DPN 17.08.2006

[gravi]Sanzianaid="purple"> - DPN 19.08.2006

[gravi]Ioanazaid="purple"> - DPN 25.08.2006

[gravi]Hannenid="purple"> (30 iunie 1978) - DPN 25.08.2006 +[copil] Amiraid="orange"> (5.10.2001) +[copil] Israaid="orange"> (8.11.2004)

[gravi]Inniid="purple"> - UM 29.11.2005 , DPN 5.09.2006

Prietenii nostrii dragi :

Chocho +[copil]Davidid="teal">

Diu + [copil]Rebecaid="orange"> (4.08.2005)

Fabya(36)

Mist(32)

Albumul Mamicilor de Iulie August 2006id="purple"> Asteptam poze pentru album la : november_pumpkin@yahoo.com !

Linkuri utile : Calculator DPN si trimestre, Despre sarcina in fiecare luna, Lungime si greutate fat, Bolile infectioase , Gimnastica pentru gravidutze

Sarbatoritzii lunii ianuarie [s][s]

Anda005id="red">...................................5 ianuarie

Maslinutzaid="red">.............................11 ianuarie

Sarillaid="red">.....................................12 ianuarie

Ioana81id="red">..................................22 ianuarie

Maraid="red">(a Elizei)......................24 ianuarie

Anasiaid="red">.....................................31 ianuarie

Sarbatoritzii lunii februarie [s][s]

Muuhid="red">........................................11 februarie

Sarbatoritzii lunii aprilieid="limegreen">

A.cicelid="red">.......................................8 aprilie

Monicutzaid="red">..............................19 aprilie

Sarbatoritzii lunii mai id="limegreen">

Pika-Pikaid="red">................................19 mai

Gospodinaid="red">.............................29 mai

Sarbatoritzii lunii iunieid="limegreen">

Eduardid="blue">(al Corneliei)..........21 iunie

Stefaniaid="red">(a Kehleyrei).......27 iunie

Hannenid="red">...................................30 iunie

Sarbatoritzii lunii iulieid="limegreen">

Sebyid="blue">(al Irinei)....................13 iulie

Alexandruid="blue">(al Huacinei)...19 iulie

Sarbatoritzii lunii augustid="limegreen">

Rebecaid="red">(a lui Diu)...................4 august

Cintaid="red">...........................................9 august

MadaCristinaid="red">.........................11 august

Radu Petruid="blue">(al Irinucai)....28 august

Sarbatoritzii lunii octombrieid="limegreen">

Amiraid="red">(a Hannenei)................5 octombrie

Norocutaid="red">................................10 octombrie

Mada_mxmid="red">............................12 octombrie

Gelizaid="red">......................................21 octombrie

Sarbatoritzii lunii noiembrieid="limegreen">

Robertid="blue">(al Mamicii Gen).......2 noiembrie

Israaid="red">(a Hannenei).................8 noiembrie

Sarbatoritzii lunii decembrieid="limegreen">

Emilia Popid="red">.................................4 decembrie

Letitziaid="red">......................................4 decembrie

Madynid="red">........................................6 decembrie

Chocoid="red">.........................................9 decembrie

Davidid="blue">(al Stefaniei)............24 decembrie

Sotul Stefanieiid="blue">....................26 decembrie

Stefaniaid="red">(MamaluiDavid)..27 decembrie

Cornelia_Lauraid="red">....................28 decembrie

Cea mai faina veste a saptamanii [bis]: Kehleyrid="purple"> o sa aiba fetitza [fetita]id="Comic Sans MS">

Miky [gravi] 14+

Albumul Mamicilor de Iulie August 2006id="purple">id="Comic Sans MS">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 139
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu plec din Bucuresti, dar nu inainte sa va urez UN AN NOU PLIN DE BUCURII, FARA GRETURI, CU MULTA SANATATE, CU NASTERI FOARTE USOARE, SI BEBEI SANATOSI!id="red">id="size4"> Singura mea dorinta este ca sa am un bebe sanatos si frumos in anul ce va veni.

Va pup pe burtici, unele mai mici, altele mai mari, si aveti grija de voi!

[bis][bis][bis][bis] LA MULTI ANI GRAVIDUTZE!id="red"> [bis][bis][bis][bis]

Ioana [gravi] aproape 10+

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

[cheers]id="size1">id="Courier New">id="red">LA MULTI ANI LA TOATE GRAVIDUTELE SI MAMICILE! SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII IN ANUL CARE VINE ,MULTA SANATATE,NASTERI CAT MAI USOARE SI BEBEI SANATOSI! PETRECERE FRUMOASA ALATURI DE CEI DRAGI SI SA NE AUZIM CU BINE LA ANU'[bis]

MULTI PUPICI[pup][pup][pup][pup][:D]id="red">id="Arial">

andreea25

Huacinid="red">, hai ca m-am mai linistit daca zici ca nu e anormal sa-ti treaca o parte din simptome sau sa se reduca de fapt.

Fetelor, dar baie in cada avem voie sa facem sau trebuie sa trecem neaparat la dus?

Zicea cineva ca simte burtica un pic marita, si eu, si eu, jos de tot se simte o umflatura, cred ca acolo e bebe[bibe]

Va urez si eu un an nou mai bun si sa aveti sarcini usoare, nasteri la fel si bebici sanatosi si frumosi[cheers]id="red">

pupici

vad ca pe toate ne domina greturile ....

nici nu stiu ce sa mai fac, am o stare de greata [vom] amestecata cu somnolenta ceva de speriat, efectiv ma tarasc de colo-colo si nu as sta decat in pat. Mai simt si amar in gura indiferent de ce mananc.

De servici nu am nici un chef si tocmai trebuie sa plec. Nu stiu cum o sa rezist azi, noroc ca vin 3 zile libere in care am de gand sa nu fac nimic....

pupici

Mey, mie asa imi trebuie daca ma plang de prea bine. Azi mi-a fost CUMPLIT de rau, toata ziua am [vom] si nu am putut sa mananc nimic.

Voi ce faceti de revelion? Noi am anulat petrecerea pe care voiam sa o organizam si o sa stam noi doi singurei si cu bebe. Asta e, distractia o sa fie la anul, acum sunt prea ocupata sa ma simt rau [;)]

Va doresc la toate LA MULTI ANI, un an superb si bebici sanatosi, mancaciosi si cumintei!id="red">id="size4">[pup]

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Darianaid="red">, mie doctorita mi-a zis fara baie in cada , sauna si alte chestii de astea. Doar dus. Si asa stiam si eu, ca apa fierbinte este total contraindicata in sarcina. A! Si la fel, daca mergi pe undeva si iti ingheata picioarele, IN NICI UN CAZ sa nu le bagi in apa fierbinte.

[pup]

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Buna seara, burticute!

cristina_ioanaid="red"> saru'mana de grija, sunt ok. Am greturi destule, uneori sunt chiar la limita, tinzind sa devina varsaturi, dar, in acel moment, ma asez sau ma intind - daca pot - si se linistesc. Mananc sticks-uri cu "tonele", am cutii peste tot, in casa, in masina, beau coca-cola si nu-mi creaza foarte mari probleme.

Si eu am no-spa-ul in geanta, desi nu am prea luat, nu a fost nevoie. Va spun din experienta sarcinii anterioare contractiile sunt mai puternice cand va obositi, cand va suparati. de aceea multe le aveti seara (dupa o zi plina, probabil). Va rog mult, credeti-ma, cel mai mult rau va fac supararile, enervarile, grijile. Stiu ca sunt inerente in viata de zi cu zi, dar incercati sa nu le lasati sa va copleseasca, sa va domine, sa va faca rau voua si lui bebe.

hannenid="red"> plimbareata esti! Te invidiez, in sensul bun, sa stii. Ma bucur ca si tu iti iubesti soacra, macar nu sunt singura. Fetele au niste poame - unele dintre ele, cel putin - de nu poti sa-ti imiginezi. Si a mea e o dulce, o super bucatareasa, ce mai? o prietena buna. [:D] Mai ales acum, iti dai seama, ma ling pe botic numai cand ma gandesc. Stiti ce ati facut cu atatea converasatii despre mancare??? Eu aveam frigiderul plin de mancare, dar a trebuit sa-mi pun un pui in cuptor; bine ca aveam in congelator, altfel va bombaneam tare de tot. [:-)))]Replica aceea cu luptatorul de sumo mi se pare memorabila!

sabanaid="red"> felicitari si bine ai venit!

andreea25id="red"> si misyid="red"> ma bucur ca sunteti bine si bebeii la fel! Asa vreau sa fim toate, fericite si sa ne simtim minunat!!!!

norocutaid="red"> esti tare haioasa; stai linistita si eu gresesc la greu; uneori ma exprim aiurea, de inteleg fetele altceva decat ceea ce voiam sa spun [:D]

alexia27id="red"> sa stii ca greturile se pot potoli asa devreme. Eu am 9 saptamani si sunt mai potolite decat la 5; nu mai sunt nici permanente, mai iau si ele o pauza. Si la alte fete am inteles ca s-au mai linistit. La altele, nu, dar asta nu e relevant. Fiecare sarcina are particularitatile ei, chiar si la aceeasi femeie. Ideea este ca nu cred ca ai motive serioase de ingrijorare daca se linistesc. La alte semne trebuie sa fim atente, la dureri, contractii si alte asemenea.

diuid="red"> cred ca trebuie sa stai linistita, sa nu-ti faci ganduri negre! Cred ca iti e greu, mai ai un pui mic, dar eu sunt o optimista incorigibila: bebe e bine si va fi bine si tu vei fi la fel. Incearca sa nu te superi, sa nu faci efort mare, stii tu. SIGUR totul va fi ok.

a.cicelid="red"> foarte isteata ai fost la faza cu sotul. V-am spus parerea mea, mai ales pentru fetele cu soti neintelegatori, e pentru o cauza nobila chiar sa exagerati putin, eventual sa aranjati chiar cu medicul sa exagereze. Nu uitati, barbatii nu simt ce simtim noi, ei trebuie "educati" sa simta. Pe ei nu-i "calmeaza" greturile, nu-i forteaza sa reduca turatia la motoare. Noi trebuie sa ii invatam sa simta sau, macar sa nu ne preseze pe noi. V-am spus, la mine nu e cazul, dar stiu destule femei in situatii de genul asta.

cintaid="red"> supeeeer!!!!

darianaid="red"> intrebai de baie in cada; eu nu fac dus decat cand nu am timp, adica dimineata, de obicei. Seara prefer sa savurez o baie calda, parfumata, inspumata. Ma calmeaza, ma simt bine, ma odihnesc mai bine. Ideea este - pe mine asa m-a sfatuit ginecologul si la prima sarcina si stiti ca a fost uratica - sa nu fac baie fierbinte sau rece, sa nu fac dusuri alternante. Apa fierbinte nu e indicata, in primul rand, pentru ca vasele de sange au peretii subtiati acum si se sparg mult mai usor - varice. In plus, pot aparea variatii de tensiune, ameteli in cada, caderi, loviri, etc. Depinde foarte mult de ceea ce simti. In plus, acum trebuie avuta mult mai mare grija la igiena intima, cada trebuie extrem de bine curatata, chiar daca nu o mai foloseste decat sotul. Pot aparea usoare slabiri ale imunitatii si se fac mai usor exeme si alte minuni, chiar daca de obicei nu sunteti prea sensibile. In ce priveste dusurile alternante, in principiu trebuie evitat orice fel de soc, iar astea pot crea soc termic.

Valentina

Fetelor, nu stiu daca maine am timp de intrat, de aceea va urez de pe acum:

LA MULTI ANI, MULTA SANATATE, MULTA DRAGOSTE, DUMNEAZEU SA VA DEA SARCINI USOARE SI BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI!!!!!!!id="red">

La petreceri, fie ca le faceti cu prietenii sau numai cu sotul si cu puii (cele care mai aveti puiuti - sa va traiasca si ei, sa va bucurati de ei!!!) sa va simtiti bine, sa nu aveti nici o grija, sa va "imbatati" cu sampanie pentru copii!!!!!id="blue">

Valentina

Fetelor revin si eu cu noutati dupa o luuunga lipsa (oare va mai aduceti aminte de mine?)

Acum 2 zile am fost si noi pentru prima data la medic (nu va mirati, asa e pe aici). Ne-a controlat si a zis ca bebe este mai mic cu o saptamana (probabil ca a fost conceput mai tarziu), totul este in regula. Am ascultat imimioara lui bebe. Sublim... [il]

Dupa anul nou trebuie sa mergem la spital sa ne ia sange pentru analize, iar prima eco este programata pe 20 februarie (pe la 19 saptamani, cand probabil vom afla si ce este)

Intre timp am fost cam ocupata si cu gasirea unui job. De pe 2 ianuarie incap primul job in Canada si am niste emotii cat casa.

Eu ma mai las coplesita de dor de casa si de parinti, mai cad in butoiul cu melancolie, dar incerc sa ma ridic repede.

Nu am avut nici un chef de Craciun, dar pana la urma a iesit neasteptat de bine. De anul nou nu avem planuri, cred ca il vom petrece in 3 (eu, puiu si bebe). Dar anul viitor ne luam revansa...

Va pup, va urez un an nou fericit si petrecere frumoasa de Revelion!

[bis][cheers][bis]

Monica

[gravi] 12

"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...