Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cumparaturi e-bay

eve44

Recommended Posts

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns
eve, noi am cumparat cate ceva prin ebay si am si vandut multe lucruri. Pana acum nu am dat gres decat cu o pereche de saboti pe care i-am trimis inapoi. Ideea e ca multe lucruri nu sunt originale ci doar copii asa ca, casca bine ochii inainte sa cumperi. Nu stiu cum e in Romania dar aici timp de 14 zile(dc. cumperi de la o firma) ai dreptul sa returnezi obiectul cumparat fara nici o explicatie si primesti banii inapoi. Asa ca riscul n-ar fi foarte mare.
Distribuie pe alte site-uri

Noi am cumparat mai multe lucruri de pe e-bay si erau originale. E drept, nu am cumparat lucruri de la Victoritza [:D] de pe e-bay, deci nu stiu cum sint, originale sau nu, ci am cumparat direct de pe site-ul ei.

Am cumparat chiar un MP3 player pt. masina, f. bun, de firma, care ne-a costat doar 80 si ceva de $, cu tot cu shipping sub 100$, in conditiile in care in magazine nu gasisem sub 180, iar cele de firma chiar peste 200!

Si aici poti trimite inapoi ce nu-ti place, dar nu in 14 zile, ci in... 30 de zile, la unele firme chiar in 90 de zile.

Deci cred ca unele lucruri difera si in functie de firma/persoana care le vinde pe e-bay, adica atit pretul, calitatea, cit si periaoda de retur.

Coletul iti vine la usa, deci nu mai ai ce plati, ca ai platit la inceput tot. De platit, merge cu card, direct sau prin Pay Pal, care este mai sigur. Dar noua ne-a facut fitze Pay Pal-ul la vremea cind ne-am inscris si am renuntat si platim direct cu CC.

Spor la cumparaturi!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead

Laguna Beach

Beach Cities

Noi 3, cu Raluca in burtica

Cand locuiam in state, sotul meu a cumparat multe chestii de pe e bay; de la particulari, ori firme. Totul a fost ok., nu am fost inselati niciodata iar produsele au fost asa cum erau descrise. Dar, eu mi-am luat un costum de baie de la Victoria's Secret, si nu mi-au trimis masura corespunzatoare; l-am trimis inapoi cu specificatia de rigoare, dupa care mi l-au trimis tot pe acela inapoi. Sau cel putin aceeasi masura; in orice caz masurile pe care le aveau ei in magazine la sutiene, nu corespundea cu masura de la costumul de baie cerut de mine. Pana la urma ne-am lasat pagubasi, Costurile de shipping fiind suportate de noi, si acum am costumul de baie pe care nu pot sa-l port.

Iar plata se face prin card, nu stiu exact cum caci nu eu efectuam tranzactia, dar nu platesti nimic la ridicarea coletului (noua ni-l aducea UPS-ul acasa). Costurile de transport sunt incluse in pret.

Laura, mama lui Andrei

Poze

Poze

ebay e cel mai cul [cool]

daca te intereseaza un produs, poti chiar sa-i ceri celui care-l vinde sa iti trimita poze aditionale cu produsul (daca asta ajuta la edificarea ta, a cumparatorului). e mai dificil cu hainele, ca risti sa nu ti se potriveasca masura.

gasesti tot ce-ti trebuie, la pret mult mai bun decit in magazine. de cite ori avem nevoie de ceva (in special electronice), luam de pe ebay. acum nu stiu cum e daca esti in Ro si vrei sa cumperi, pentru ca multi se tem sa faca tranzactii cu Ro sau pur si simplu nu expediaza colete acolo. cele mai ieftine produse le cumperi din State, de obicei, dar unii nici macar in Canada nu vor sa expedieze. noroc ca avem prieteni in State, la care primim coletele, si ei ni le trimit aici :)

Buna Eve44, sa-ti povestesc si eu din experienta mea cu aceste 2 site-uri, victoria's secrets si e-bay, poate te intereseaza si eu fiind tot in Bucuresti.

Cu e-bay a fost o experienta nasoala, am rugat un prieten din USA sa-mi comande o camera video care scria pe site ca e "noua, doar desigilata", si binenteles cand a ajuns in RO mi-am dat seama ca de fapt tipul care a vandut-o isi luase un model de camera mai nou si pusese camera veche (folosita bine de tot ca bateria tinea 10 minute)in cutia noua. Si asta nu e tot, la vama m-au pus sa platesc 40% din pretul ei de catalog, adica aproape inca o data pretul ei de pe e-bay!!! am facut scandal acolo ca nu se poate, dar pana la urma nu am avut de ales si am platit, deci nci nu vreau sa mai aud de e-bay vreodata!!!

Cu victoria's secrets nu am de ce sa ma plang, tot un prieten din USA mi-a comandat cu cartea lui de credit si a pus adresa mea, au ajuns toate dar cu factura iar cei de la vama la fel, mi-au luat taxe de 40% din pretul de pe factura. Insa nu regret, toate lucrurile luate de la ei sunt super misto si le port cu mare placere, insa atentie la numere ca un M de-al lor e de fapt un L de-al nostru, eu la prima comanda mi-am luat toate lucrurile cu un numar mai mare din aceasta cauza.

Sper ca ti-am putut fi de ajutor.

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...