Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Depresia de Craciun

Recommended Posts

Cum ati petrecut Craciunul? Eu am lucrat si sambata, si duminica, si luni, am facut mancare si prajituri noaptea, cumparaturile tot pe fuga le-am facut, dupa care mi-a fost imposibil sa ma relaxez. Dimpotriva, totul mi se parea fara rost si fortat. M-am gandit ca sunt prea obosita si cand o sa ma odihnesc o sa vad altfel lucrurile. Dar azi, dupa ce m-am odihnit 2 zile, ma uit la cumparaturile din bucatarie si imi este imposibil sa ma apuc de friptura si prajituri. Nici macar pocnitorile de afara nu le suport. As sta asa, sa lenevesc, sa ascult muzica si sa nu-mi pese de nimic.

Nu certati copiii cand viseaza!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Daca nu ai invitati,nu te agita de pomana...fa ce doreste sufletul tau pt a te simti bine.Eu scap usor in fiecare an ...pt ca nu pot sa nu fac revelionul alaturi de familie,asa ca ramane munca pe capul maemei sau a socrilor[:D].Iar eu acasa gatesc cate ceva usor...ciorbita de de pui,ca sa ne spele pe stomac spre ex.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca

gogomarla

Am invitati cativa prieteni si am si doi copii care ma intreaba din 5 in 5 minute cand incep sa fac tortul, sotul cauta prin frigider ouale umplute iar eu simt o tristete imensa pe care nu o pot localiza :(

Singura care ma intelege e mitza, a intrat pentru prima oara in calduri si sta numai la mine in brate.

Nu certati copiii cand viseaza!

Daca e vorba de depresie, ma inscriu imediat! Dar la mine e combinata: de sarbatori si de ziua mea (23 dec.). Mai ales ca anul acesta a fost vorba de o varsta rotunda (35!)[:(] Si binenteles totul pe un fond de oboseala de sfarsit de an.

M-a luat de pe la jumatatea lunii, eram instabila, ba ras, ba plans! Ma apuca "neimplinirile", ca nu vine al doilea bebe (o fetita, neaparat!), ca.....tot felul! Si nu mai reusesc sa vad ca de fapt (aproape) totul e ok, ca familia mea e bine, ca Raul e sanatos, ca nu am de fapt de ce sa ma disper atata! Si din cand in cand ma apuca sentimentul de vinovatie ca nu pot sa fiu recunoscatoare pt ce am!

Asa ca pana la urma sarbatorile au fost cam ciudate pentru mine, parca nu am reusit sa le gust ca in alti ani, parca totul era "dintr-un alt film".

Iar acum astept revelionul la fel de "entuziasta" [alcool]!

Offff atunci chiar ca nu stiu cum ai sa scapi....stiu ca si eu patesc de multe ori faze de genul asta...imi vine sa o iau la fuga sa nu ma mai intorc niciodata ,dar totusi nu pot sta nici o secunda fara sa imi vad copilutul meu scump sau sotul sau intreaga familie.

Pot decat sa te incurajez si sa iti spun ca trecerea dintre ani se spune ca este destul de importanta pt anul ce are sa vina,cu cat masa este mai imbelsugata si mai frumoasa,cu cat pui mai mult suflet in ceea ce faci...Doamne Doamne are sa iti dea inzecit.Dute fa un dus fierbinte,gandestete la ceva care te face sa te simti bine ,amintesteti revelioanele din copilarie si bucuria de atunci si poate ai sa reusesti sa urnesti funduletul din loc pt a aduce spiritul sarbatorilor in casa [disco].Sau bea un paharel de vin,o bere ceva...sa te mai inviorezi.haide ,trebuie sa faci asta macar pt copiluti care cred ca sunt inebuniti de bucurie ca are sa pape ceva bunnnn facut de mami[dual][dual]

http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca

gogomarla

Esti obosita. De acolo vin toate. Oboseala nu e numai fizica . E si psihica.

Sunt multi pentru care Revelionul este o corvoada, chiar daca se duc la carciuma. Anul acesta se pare ca si pentru tine este asa.

Ce as face eu: mi-as turna un paharel (doua?) si m-as mai inveseli. Poate mi-ar veni chef de treaba...

http://community.webshots.com/user/tora97

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Eu am inebunit ...mai rau decit depresie.Printre japonicii mei nu simti nici macar un iz de sarbatoare,nimik...Si stiti ce am facut?Pt ca nu se simtea nici un pic de sarbatoare,am luat o pensula si un borcan cu vopsea rosie,un rosu d'ala bolnav,si am vopsit tot ce insemna lemn in bucatarie cu rosu...uite asa,si atit de mult s-a inveselit bucataria ca mi-e mai mare dragul sa stau in ea.Berbu' s-a tavalit pe jos de ris,soacra-mea a facut ochii cit cepele...Atunci si-au dat seama ca ma simt"singura" si seara am facut masa cu totii si am tras o bauta...binenteles mincare a facut soacra-mea,eu nu mai aveam energie...[;)][japan]

Eu cred ca esti f obosita, uite iti dau eu o sugestie, pune-l pe sotul tau sa faca cumparaturi.Eu fac lista, el erge si face piatza, bate macelariile, supermarkturile, magazinele, si eu preatesc mancarea.Intre timp il pun sa puna ouale la fiert(pt oua umplute) sau sa curete cartofi.

Nu mi-ar conveni sa caute prin frigider, sincer, cred ca m-ar lovi si pe mine "depresia" .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...