Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Meniu pt revelion?


Recommended Posts

Fetelor ,imi dati si mie cateva idei pt meniul de revelion al bb-ului (1 an si o luna)...as vrea sa ii fac ceva mai deosebit decat mancarurile zilnice.si ceva o parjiturica care sa ii placa mult.

Pe ai vostri bebei cu ce o sa ii delectati de sarbatori? Cam ce prefera ei mai mult?poate ma inspira si pe mine.La mine bineinteles ca nu or sa lipseasca crochetele de cascaval cu branzica si ou ,dupa care este inebunita fimea.Vreau sa ii fac o friptura...dar nu stiu cum sa o fac ca sa iasa atat de gustoasa incat sa nu o refuze (ca e tare mofturici cateodata).

Astept si meniurile voaste.Merci mult si sarbatori fericite

 

http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca

 

gogomarla

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si baietelului meu de 1 an si 7 luni ii plac crochetele de cascaval, iar friptura poti sa i-o faci pe gratar sau pe teflon, fara sa-i adaugi ulei sau alte grasimi. Lui fi-miu ii voi da fripturica de curcan, branzica, rosii, castraveti, crochetele de mai sus, prajitura de casa cu fructe si daca o sa pofteasca la ceva interzis, ii voi da un pic sa guste, fara sa exagerez, evident, sau sa fac o obisnuinta de a servi copilui cu sarmale![alcool]

An Nou cu Bucurii si Impliniri![cheers]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Bulete de cascaval

Pentru 5 portii: 200 g cascaval, 50 g faina, 50 g margarina, 100 ml lapte, 1 ou, piper si sare dupa gust. Pentru prajit: 25 g faina, 1 ou, 100 ml ulei, 100 g pesmet, salata verde.

Preparare: din faina cernuta, laptele si margarina, se prepara o compozitie omogena, la care se adauga cascavalul ras, sare si piper, dupa gust. Din aceasta compozitie se formeaza crochetele, sub forma de bile, care se trec prin faina, oua batute si pesmet. Se prajesc in vasul cu ulei infierbintat. Cind sint rumenite, se scot cu paleta, se scurg de grasime si se asaza pe platou sau pe farfurie, pe o frunza de salata.

Bon Apetit! [papica]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Merci pt raspunsuri

As vrea sa ii fac fripturica de pui dar as vrea sa ii fac si un sosulet ,sa ii inmoi painica in el si sa ii dau.Stie cineva un sosulet pt puiuti,de legume dar si cu fructe (auzisem de pui cu ananas la cineva dar nu stiu cm se face).Eu nu sunt adepta mancarurilor sarate amestecate cu cele dulci ,dar pt pui as incerca dar nu ma pricep.Daca stiti ,m-ar interesa cantitati exacte pt o portie ,sa nu fac eu stiu ce porcarie sa arunc la cos.Pote contine si ulei pt ca folosesc de masline.

[flo]

 

http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca

 

gogomarla

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Babisa, poti sa inabusi niste legume (morcov, telina, ceapa, mazare, etc.) cu putin unt sau ulei, adaugind si nitica apa sau zeama de carne. Le tii pe foc mic sub capac pina se inmoaie. Apoi le treci prin blender si obtii un sos bun la gust si sanatos, pentru ca nu contine faina. Eventual ii adaugi un pic de iaurt. Eu fac asa sosurile pentru noi chiar, din cauza diabetului sotului (nu pot folosi faina in sosuri).

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

 

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!id="blue">[;)]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna,

La multi ani!

Eu tocmai i-am facut niste clatite cu gem de piersici; exista si gemuri fara zahar daca nu vrei sa-i dai inca.Mie imi plac cele umplute cu gem de castane si ornate putin cu frisca.

Ieri i-am facut o rulada din piept de pui umplut cu cascaval si ciuperci; a mancat, se pare ca i-a placut

 

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...