mephala30 Publicat Decembrie 30, 2005 Raport Distribuie Publicat Decembrie 30, 2005 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 "La Multi Ani!" Noul an sa va aduca tot ce va doriti!id="red">id="size4"> [cheers]id="Arial"> Carmenid="brown"> si[copil]Iustinid="green"> (5.06.2004)id="navy"> Album Iustin Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
l_carmen2003 Postat Decembrie 30, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2005 Bine ai venit Mihaela! Vezi ce aproape eram? Acvi si Carmen si noi tot de Craciun am aflat de Alex ! E ceva magic, nu? In anul care vine sa fim iubite, fericite si multumite. Sa avem de toate si sa va bucurati de tot. Sa fim sanatoase si curajoase si voioase. Si sa ne ajute Dumnezeu sa ne bucuram de copiii nostri si de toti ai nostri! La multi ani! Sanatate si multe bucurii si in plus dragoste cu carul! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralnied1 Postat Decembrie 30, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2005 Carmen, nu mergea cu "aici", dar am gasit subiectul in lista si asa merge... Adriana, e poveste lunga. Nu stiu nici eu prea multe, ca nu am mai fost in stare sa aflu amanunte. O durea, saraca, destul. Nu mai avea rost sa o chinui si eu. Stiu doar ca se intorcea pe ulita de la un magazin de aproape si a cazut. Ori s-a impiedicat, ori pe noroi a alunecat, ca gheata nu era. Si a cazut in cot, ceea ce a dus la fractura si luxatie umar drept. http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos E si maine o zi! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mephala30 Postat Decembrie 30, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2005 Ralnied, problema e de la server. Si nu e prima oara.... Sanatate bunicii! Carmenid="brown"> si[copil]Iustinid="green"> (5.06.2004)id="navy"> Album Iustin Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralnied1 Postat Decembrie 30, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2005 Multumesc, Carmen! Si bine ca v-am gasit aici, ca altfel aveam ce posta dincolo intr-o veselie si voi in alta parte! Noapte buna! http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos E si maine o zi! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmenp Postat Decembrie 30, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2005 sincer, depinde, io de la atita magie era sa lesin in baie cu testu`n mina[:D]. acu` privind in urma, nu stiu daca mi-as fi putut dori altceva ralnied, sanatate maxima!!quote:Originally posted by l_carmen2003Bine ai venit Mihaela! Vezi ce aproape eram?Acvi si Carmen si noi tot de Craciun am aflat de Alex ! E ceva magic, nu?In anul care vine sa fim iubite, fericite si multumite. Sa avem de toate si sa va bucurati de tot. Sa fim sanatoase si curajoase si voioase. Si sa ne ajute Dumnezeu sa ne bucuram de copiii nostri si de toti ai nostri!La multi ani! Sanatate si multe bucurii si in plus dragoste cu carul!id="quote">id="quote">Carmenid="red">,Ilincaid="purple">&Ionut id="green"> vaid="green"> ureaza id="purple">id="red">Sarbatori Fericiteid="red">!tzucurei de tzucurei 1, 2, 3 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi69 Postat Decembrie 31, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 31, 2005 La multi ani! Va doresc tuturor distractie placuta la noapte si un an nou plin de bucurii ! Cum se mai simte bunica ta ,Raluca? PS:sotul meu,acum, da cu aspiratorul prima si ultima oara anul acesta...hihihi,m-am dus la el si i-am urat la mai multe...hihihi... v-am lasat ca ajuns prin preajma si ma vede ca ma mustacesc... Ne mai "auzim" anul viitor! Adriana http://community.webshots.com/user/adrianamo Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi69 Postat Decembrie 31, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 31, 2005 Dana,multumesc inca o data pt calendare,pana la urma e foarte buna si marginea alba,acum scrie Catalina(cu ajutorul meu) pe ea ,urari si dedicatii pentru cei ce urmeaza sa le primeasca... Adriana http://community.webshots.com/user/adrianamo Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buli Postat Decembrie 31, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 31, 2005 La multi ani, sa fiti sanatosi, fericiti si impliniti, sa aveti un an mai bun decit cel care se incheie!id="green"> [cheers] [*] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herra Postat Decembrie 31, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 31, 2005 [cheers] Lid="red">Aid="orange"> Mid="purple">Uid="red">id="yellow">Lid="blue">Tid="green">Iid="orange"> Aid="red">Nid="teal">Iid="orange">!id="blue"> [cheers]id="size5">id="size6">2006id="size6">id="red"> SA FIE UN AN FARA TRISTETEid="orange">, INSORIT id="teal">SI PLIN DE BUCURIIid="red">, CU SANATATE, IMPLINIRI id="green">SI LINISTE SUFLETEASCA PENTRU NOI SI PENTRU FAMILIILE NOASTRE!id="purple">id="red">Va pupacesc mult de tot, distractie placuta celor care nu stau acasa ca mine id="size1">si vorbim la anul !!!id="red">[flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo]id="Comic Sans MS">Bazar pt AlexAlex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einsteinid="Comic Sans MS">id="green">id="size1">id="right"> [hippi] Cristinaid="red"> & Vlad [copil](23 septembrie 2004) - id="blue">id="Comic Sans MS">copilul meu de cristal [cavaler]id="Comic Sans MS">id="navy">[pegeam] SARBATORI FERICITE SI LA MUUUUUUULTI ANI!!! [cheers]id="Comic Sans MS">id="orange"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.