Menna Publicat Decembrie 30, 2005 Raport Distribuie Publicat Decembrie 30, 2005 Cum se prepara merluciu file fara piele ? Mi-am cumparat pt prima oara,pt ca-mi pare a fi un preparat usor pt stomac, mai ales pt ca nu sunt mare amatoare de peste (din pacate). [help] Va roooog ajutati-ma si pe mine cu o reteta simpla si rapida. Menna[yami] "I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slakje Postat Decembrie 30, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2005 Merluciul il lasi sa se dezghete(il poti sara bine), cand e dezghetat il poti da prin faina de porumb si prin faina de malai amestecate si il prajesti in ulei incins. Sau il pui in tava de cuptor cu legume si sos de rosii si il dai la cuptor, cand e gata il servesti cu cartofi prajiti. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyce Postat Decembrie 30, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2005 Alinuto, porumbul si malaiul sunt acelasi lucru[:D], probabil ai vrut sa zici altceva:de grau cumva? Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004 [foto][iepu]Almaid="teal">,poze noiid="teal">,si mai noiid="teal">,cele mai noiid="teal">,nou-nouteid="teal">, [foto]poze yahooid="teal"> Povestea Almeiid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi2003 Postat Decembrie 30, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2005 Am luat si noi merluciu fara piele pentru Rev. Se dezgheata, se spala, se portioneaza, se pregateste cu sare si piper, se lasa cateva ore sa patrunda condimentele in el, iar inainte de a-l pune in "oala magica" (un fel de gril pentru ochiul de aragaz cu capac deasupra) il ungem cu un pic de ulei, ca sa nu se lipeasca de gril. Cam atat. Vrei sa-i fac si poza maine? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leditia Postat Decembrie 30, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2005 Mie imi place pt ca-i slab si nu are oase.Insa e printre putinii pesti pe care-i pot manca.. Sotul meu mi-l face prajit sau la gratar.Il da prin pesmet si-l prajeste in ulei incins(doar asa mananc si eu peste[:D]). Pt el il mai prepara la cuptor,cum spunea si slakje,insa eu nu mananc. Poti sa-l stropesti cu zeama de lamaie daca vrei si-ti place. Se serveste alaturi de-o mamaliguta si-un mujdei de usturoi..daca-ti place[:D] si n-ai vreo intalnire imediat dupa[alcool] Pupici cu lipici. [pegeam]Sarbatori fericite tuturor![pegeam] Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu05 Postat Decembrie 30, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2005 Eu sunt fan merluciu, si sotul la fel. Eu fac asa: dupa ce s-a dezghetat, il tai felii, il dau prin lapte, apoi faina si il prajesc. Fac un sos din jum. pachet de unt topit, zeama de la o lamaie, sare, piper si facultativ, cui ii place, o lingura-doua de capere. Garnitura: cartofi natur cu patrunjel- iese super bun!!! Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005) Poze cu Vladutz Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nematics Postat Decembrie 30, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2005 portioneaza-l ca pentru snitele; fa un aluat din un ou, sare, piper, faina, apa - de consistenta unei smintine groase; tavaleste pestele prin aluat si prajeste-l in ulei incins - delicios! "Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copilarie, III" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Menna Postat Decembrie 30, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2005 quote:Originally posted by adi2003Am luat si noi merluciu fara piele pentru Rev. Se dezgheata, se spala, se portioneaza, se pregateste cu sare si piper, se lasa cateva ore sa patrunda condimentele in el, iar inainte de a-l pune in "oala magica" (un fel de gril pentru ochiul de aragaz cu capac deasupra) il ungem cu un pic de ulei, ca sa nu se lipeasca de gril.Cam atat.Vrei sa-i fac si poza maine? id="quote">id="quote">id="size1">Sigur! Chiar te rog ! [:)]Menna"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slakje Postat Decembrie 31, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 31, 2005 quote:Originally posted by danyceAlinuto, porumbul si malaiul sunt acelasi lucru[:D], probabil ai vrut sa zici altceva:de grau cumva?Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004[foto][iepu]Almaid="teal">,poze noiid="teal">,si mai noiid="teal">,cele mai noiid="teal">,nou-nouteid="teal">,[foto]poze yahooid="teal">Povestea Almeiid="red">id="quote">id="quote">Danyce, merci , am vrut sa zic faina de grau amestecata cu faina de malai. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcm Postat Decembrie 31, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 31, 2005 Eu am prajit merluciul fara piele (dat prin faina de malai) dar mi-a iesit imbibat de ulei. La cel cu piele indepartez pielea si e ok dar cu asta nu stiu cum ar trebui sa procedez. Probabil nu trebuie numai faina de malai simpla ci si faina de porumb sau chiar si ou dupa cum ati scris mai sus. Cristina si bebe Alexia Maria Uimireaid="blue"> (02.10.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.