Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-97

Recommended Posts

• Răspunsuri 148
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Noul An 2006 sã vã fie un an al dorinþelor împlinite, al prosperitãþii ºi succesului, sã vã aducã fericirea realizãrilor personale ºi profesionale.

Fie ca pe parcursul întregului an sã vã cãlãuzeascã Pacea, Credinþa, Iubirea ºi Speranþa, iar oamenii dragi sufletului sã vã aducã cît mai multe bucurii ºi împliniri.

La Mulþi Ani! id="red">

olteanca[aho]

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Distribuie pe alte site-uri

LA MULTI ANIid="red"> cu sanatate,bucurii,impliniri,un AN NOU mult mai bun petrecut in bratele celui drag si mult curaj in cautarea lui bebe va doresc din tot sufletul,prietenele mele dragi!id="green">

Ma simt norocoasa ca va am,m-ati ajutat sa trec peste clipe foarte grele si am invatat atatea lucruri impreuna...

Fie ca anul care vine sa fie mai..."lin" pentru noi toate,mai lipsit de chinuri,de lacrimi si mai plin de bucurii (adica [copil])

Chiar astept cu nerabdare sa vad cine va fi prima [gravi]-dutza a anului 2006!

P.S: Ne vedem la...anul![;)]

Sper ca la anul,pe vremea asta sa ne salutam cu toatele de la Mamici!

Petrecere frumoasa de Revelion,oriunde ati fi! [pup]

Inaid="size4">id="Script MT Bold">

id="orange">[flo]

Va urez tuturor un An Nou cu bucurii, impliniri si realizari in toate planurile! Fie ca toate dorintele sa vi se implineasca!id="red">

Va multumesc ca existati si va iubesc! Sa ne "vedem" cu bine la anul!

Va urez petrecere frumoasa la cumpana dintre ani, sa lasam atat cat se poate necazurile in urma si sa incercam sa privim cu optimism spre noul an care bate la usa! Va doresc un sincer La multi ani!id="red">

Si nu in ultimul rand: sa nu ne pierdem speranta!

"Speranta moare ultima"

La multi ani!!! Implinirea dorintelor!!!id="Comic Sans MS">id="red">id="size5"> Am numai ganduri bune pt. toate si va doresc din inima ca tot ceea ce va doriti sa se realizeze!!!id="Comic Sans MS">id="size4">id="green">

Sa ne vedem si auzim cu bine...la anu'...va iubesc!!!id="Comic Sans MS">id="size4">id="limegreen">

Uite ca sunt eu prima care scrie pe 2006. Dupa o asa absenta sper sa nu fiti foarte suparate pe mine.

Vreau sa va doresc tot binele din lume, UN AN 2006 cu sanatate cu sperante, cu liniste si cu impliniri. Sper din tot sufletul sa reusim cu toatele sa ne atingem telul mult dorit, sa ne vedem visul cu ochii.id="red">

Va iubesc pe toate!!

MULTI ANI!!!id="red">id="size3">

Eu, iepurica

Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...