papadie Publicat Decembrie 31, 2005 Raport Distribuie Publicat Decembrie 31, 2005 Cine vrea sa aibe noroc tot anu tre sa-l prinda miezu` noptii pe chat! (din invataturile dependentului catre confratii de butonat) ALINA-LUMINAid="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
polux Postat Decembrie 31, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 31, 2005 lA MULTI ANI si tot ceea ce va doriti. Din pacate eu nu pot intra pe chat, asa ca va urez tot ceea ce va doriti aici. Liliana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xenocid Postat Decembrie 31, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 31, 2005 La popaaa la poartaaa E'o pisica moartaaa Cine nu intra pe chat S'o manance coapta *segmentation fault* Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariussimiuc Postat Decembrie 31, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 31, 2005 Tot pe ciat vreti sa faceti si Revelionu'? Ia sa ma'c io sa arunc un ochi sa vaz cin' e p-acolo! Miha id="red"> si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple"> [foto] Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS"> Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olim Postat Ianuarie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 1, 2006 Bai oameni buni, ce fain revelion aici, cu toate ca unele mor de somn[zz]. LA MULTI ANI 2006[cheers] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irina.c. Postat Ianuarie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 1, 2006 Am petrecut de minune! Va pup!La multi ani! Irina si bb Ilinca(26 apr '04) Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul todayid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristinaT Postat Ianuarie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 1, 2006 Nu pot intra pe chat acum ... dar pe 1 ianuarie nu intram? La multi ani! 6 ani - 14 februarie 2006 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreea23 Postat Ianuarie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 1, 2006 La multi ani si va doresc ca noul an sa va aduca numai bucurii.Eu nu pot sa intru pe chat....nu inteleg de ce,dar m-am cinuit pana acum si degeaba... Asa ca va urez petrecere frumoasa in continuare!!! Andreea, mami de printesa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aissa Postat Ianuarie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 1, 2006 Cristina cred ca intram si azi, de ce nu... Sunt curioasa cum a petrecut Michelle mai departe ca mai avea ore bune pana la anul nou si deja desfacuse sampania [alcool]! Care e concluzia finala a studiului despre vinuri [biz]? Pe mine ma doare capul si acum de la 3 degete de sampanie.... A, si aseara dupa ce am iesit de pe chat am zis ca stau putin la TV sa astept sa-mi vina sotul din vecini, cu usa deschisa of course. Puteau sa ne fure cu totul in baza mea ca m-am trezit cand mi-a zis Tony sa merg in pat la culcare, eu dormeam pe canapea. V-am zis ca mi-e somn.... Cristina si [zana] Ale (30.09.2004)id="violet">[foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Ianuarie 1, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 1, 2006 hei voinicilor ati obosit az nuapte pe chat sau acu taman va dregeti?![cheers] ALINA-LUMINAid="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.