ad_rianna Publicat Ianuarie 2, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 2, 2006 [colegi] Gala puradeilor nostriid="red">id="red">id="size4"> [colegi] Gala Sarbatoritilorid="size4"> [colegi] P.S. Puradeii care nu se gasesc in nici o gala, sa-si roage mamicile sa trimita pozele sau linkurile la poze lui fulguletz (aiciid="blue">) pentru Gala puradeilor nostri si lui try (aici sau aici) pentru Gala sarbatoritilor. Daca va nemultumeste ceva, spune-ti in gura mare ca nu avem cum sa ghicim.id="size1"> Mamici [mamica]de 42 si 44 [fetita]id="size2"> IrinaA ______________ 20 oct_____ Ioana Maria Camys2000 ________ 21 oct_____ Catalina Nicole Ela2001 ____________ 22 oct_____ Diana Andreea Jasmine ____________ 26 oct_____ Radu Ele _________________ 26 oct_____ Ana Denisa Roserb _____________ 29 oct_____ Mihnea Andrei Ncristina ____________ 29 oct_____ Teodora Andreea + Alexia Maria Moss _______________ 31 oct_____ Alexia Stefania Siminna _____________ 1 nov_____ Maria Bits _________________ 1 nov_____ Kenzo elilenus _____________ 2 nov_____ Ana Ad_rianna ___________ 3 nov_____ Bianca Cristina + Tudor Andrei Diana 2004 _________ 4 nov_____ Andrei Try _________________ 5 nov_____ Alex Miria Cristina ________ 5 nov_____ Maria Damiana Loreena ____________ 5 nov_____ Carla Maria for2nity _____________ 6 nov_____ Alexia Cristina Andreap ____________ 7 nov_____ Maria Alexandra Hannen _____________ 8 nov_____ Isra Laura Miu ___________ 8 nov_____ Ioana Bianca Hena _______________ 8 nov_____ Mihnea Ioan Daniela_Sb __________ 8 nov_____ Mihai Daniel buterfly _____________ 9 nov_____ Robert-Lucian Simonacip _________ 10 nov_____ David oana69us __________ 11 nov_____ Ilinca Vivian ______________12 nov_____ Victor Didutza ____________ 12 nov_____ Daria + Dennis Auras80 ___________ 14 nov_____ Medeea Teodora Cassandra _________ 14 nov_____ Dragos Andrei Eliza5 ______________ 15 nov_____ Alexandru Aime _______________ 15 nov_____ Vladimir Andrei Lumi81 _____________ 15 nov_____ Andrei Cosmin Dama ______________ 18 nov_____ David Andrei Miha _______________ 18 nov_____ Robert Dena _______________ 17 nov_____ Katrhryn Rhianna miag _______________ 18 nov_____ Roland Vladimir Trinity ______________ 19 nov_____ Selina Alexandra Danamunti _________ 19 nov_____ Eric Gabriel Miraklucker _________ 20 nov_____ Daria Mihaela Ema_________20 nov_______Darius Danette ____________ 23 nov_____ Iris Miriam Gandacelu __________ 25 nov_____ Ioachim Misticgirl ____________ 25 nov_____ Nicholas Alexandru Dutzi _______________ 25 nov_____ Iustin impreuna ___________ 25 nov_____ Sara Miche ______________ 26 nov_____ Darius Descultza ___________ 26 nov_____ Andrei Ionela Roxana ______ 27 nov_____ Emily Paxela _____________ 27 nov_____ Silviu Ionut Florypop ____________ 27 nov_____ Andrei mate _______________ 27 nov_____ Christian Gabriel Onitza ______________ 28 nov_____ Paul Constantin Madachan ___________ 29 nov_____ Edward Florin klumea_blondy ______ 29 nov_____ Rares Fulguletz ____________ 1 dec_____ David Andreas MadalinaP ___________ 1 dec_____ Edis Luminita B ___________ 2 dec_____ Tudor Andrei Karmen24 ___________ 3 dec_____ Maria Bianca Mona B ______________ 5 dec_____ Vlad Andrei Eveline ______________ 5 dec_____ Andreea Bianca Felis ________________ 6 dec_____ Mihai Cristian F.anomis ____________ 6 dec_____ Olivia Maria Raluca.gabriela ______ 7 dec_____ Maria Alexandra Olga_Stan ___________ 7 dec_____ Iosefina Maria Onut ________________ 8 dec_____ Rares Mihai Adka _______________ 8 dec_____ Rares Cristian bumbacel ___________ 9 dec_____ Tudor Mihai Anne-Mary __________ 9 dec_____ Teodor Alexandru Alinatent ___________ 10 dec_____ Horia Mikimi _____________ 12 dec_____ Alexander Monica-Elizabet _____ 16 dec_____ Ruxandra Maria Elean75 ____________ 17 dec_____ Maria OtiliaV _____________ 18 dec_____ Ana-Maria Oany ______________ 21 dec_____ Riana-Ioana Mieke ______________ 21 dec_____ Anna Cecilia C ___________ 22 dec_____ Alexia Carmen ____________ 22 dec_____ Daria Nicole Ioana du ___________ 22 dec_____ Bianca Alexandra Viovio ______________ 22 dec_____ Cristiana Bianca Greieras ___________ 22 dec_____ Eva Mamaluidavid ______ 24 dec_____ David Cookie _____________ 24 dec_____ Sabina Ioana dana danen ________ 26 dec_____ Jaqueline Stephanie Bobita _______________ 1 ian_____ Amina Ioana id="size1"> [flo][flo][flo] [foto] adriana & bianca si tudor (03.11.2004)id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ad_rianna Postat Ianuarie 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 2, 2006 ca tot am lipsit asa mult pe aici uite cum s-a potrivit de bine si am deschis eu subiectul nou[;)] Va doresc din tot sufletul sa aveti un an nou plin de bucurii si impliniri pe toate planurile, sa aveti parte numai de sanatate, fericire si sa vii se intample doar lucruri bune [flo] [flo] [flo]id="red">id="size6">id="Times New Roman"> [foto] adriana & bianca si tudor (03.11.2004)id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ad_rianna Postat Ianuarie 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 2, 2006 asa deci...am citit aproape tot dar nu am vazut pozele...asa ca am treaba[:D]...sa vedem ce parere au si gemenii[cool] le dorim multa sanatate bebeilor bolnaviori (si noi am tras-o rau cu racelile, in dublu exemplar[bis]) si pupam mult sarbatoritii carora nu le-am putut ura ...calculatorul a purtat toata vina, acu e reparat si gata sa ma suporte zilnic...cel putin asa imi doresc eu[pup] ne puteti vedea in cateva poze la Craciun si Revelion chiar aici [foto] adriana & bianca si tudor (03.11.2004)id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianaiulie2009 Postat Ianuarie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 2, 2006 LA MULTI ANI , TUTUROR !!! id="size6">id="navy"> Vorba aia , mai bine mai tarziu decat niciodata ...am intarziat cu urarile dar am fost prinsa cu pregatirile pentru Rev ... Oricum , eu va doresc tuturor mamicilor , taticilor si copilasilor vostri tot ce e mai frumos pe lumea asta , multa sanatate si fericire ... Noi am petrecut foarte bine de sarbatori , Paula s-a cumintit si ea , ca taaare agitata a fost de vreo luna incoace . A chiunuit-o rau de tot incisivul lateral dreapta jos si numai noi stim cat a tras saracuta de ea... Cand reusesc mai intru sa mai vorbim ... Va pupitesc pe toate ... http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miag Postat Ianuarie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 2, 2006 monicutzaid="red">, da noi ne vedem mai mereu la subiectul cu Rahova...[pup] Jasmineid="red">, merci..[pup] Mia, mami de [copil]ROLAND (18 noiembrie 2004)id="purple">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roserb Postat Ianuarie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 2, 2006 In primul rand , LA MULTI ANI tuturor, va doresc tot binele din lume, sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti, iar 2006 sa fie un am minunat pentru toti!id="red"> Astazi ne-am intors si noi de la munte, a fost foarte frumos, ne-am distrat, am mancat a spartii si ne-am relaxat, pentru ca am fost numai cu Bianca dupa noi, carevasazica numai cu jumatate de norma. Pe domnul Mihnea l-am lasat acasa cu mama, si bine am facut. Partea proasta a fost ca , desi plecasem cu mare elan sa schiem, nu am avut parte de zapada pentru asa ceva, cu chiu cu vai am gasit un loc adecvat pentru sanius, la vreo 15 km departare de locul unde am stat. Am stat in Bran unde era precum primavara: soare, caldut, si fara pic de zapada. Asa ca am amanat partea cu schiul pentru februarie, daca mai putem pleca atunci, daca nu la anul. Copiii din trupa au fost de-a dreptul dezamagiti, noi le povestisem de acasa ca va fi zapada mare, etc, si cand au dat cu ochii de "realitatea cruda", ne-au facut scandal, noroc ca s-au inveselit dupa ce am dat de locul cu pricina[:D]. Am vizionat o gramada de poze cu pitici care mai de care mai frumosi. Mi-au placut tare mult toti, sunt niste scumpi. Damaid="red">, imi pare bine ca ni-l mai arati si noua pe Davidutzul tau, e un simpatic asa dolofanel si imbracat in rosu! Am pus si eu cateva poze de la sarbatoriAICIid="size4">id="red"> Roxana&Co POZE CU PITICII Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Ianuarie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 2, 2006 Fetelor si puiutilor mici, avem citeva poze noi... Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Otiliav Postat Ianuarie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2006 Miriaid="red">, acum inteleg de ce-ai tinut-o ascunsa pe Damiana (sau ii spuneti Maria?), este o minune de fetita, si tu arati tare bine, si esti asa slabuta cum eu nici nu indraznesc sa visez. Si ca sa vezi ce mica este lumea, avem si noi aceeasi biblioteca, mostenire de la socru . Am vazut si poze cu Biancaid="red"> cea cuminte si cu fratiorul ei dragalas Mihnea, care-i barbatel in toata firea. Si ca sa fiu sincera, le-am vazut mai intai pe ale gemenasilor, tare scumpi in pijamalute, dar si mai scumpi cum stateau ei pe scaunele la masa de revelion. Adrianaid="red">, ai doua comori de copilasi iar din poze cred ca deja se joaca frumos impreuna. Da chiar asa, tare scumpi mai sunt toti copilasii. I-am vazut si pe David (Dama), un mos zabaret si pe Silviu cel smecher si organizat si pe printesa Alexia (for2nity)! Felisid="red">, [cool] urarea ! Vioid="red">, si nu mai are sens sa ne plangem de ce a fost in anul care a trecut. Important este sa fim sanatosi si optimisti! Daca vrei sa-ti mai versi amarul, eu sunt gata sa te ascult. Am inceput sa am emotii in legatura cu plecarea, mai am 36 de ore. Merg sa-mi pupacesc puiul adormit, sa-i simt mirosul lui de bebe scump si pufos. Otilia si Ana Maria (18.12.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Otiliav Postat Ianuarie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2006 Stiam eu ca mai am poze de vazut de la capitolul trecut. Miaid="red">, pe mine una m-ai indus in eroare. Prima poza pe care am vazut-o a fost aceasta, si am crezut ca am [alcool]. Pe urma m-am lamurit eu ca Roland, este un baietzel frumos ca mamica lui (vezi foto), sincer iti seamana si desi pozele nu sunt foarte clare, tot m-am prins ca are niste ochisori albastri superbi! Otilia si Ana Maria (18.12.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobita Postat Ianuarie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2006 LA MULTI ANI, UN AN NOU IMBELSUGAT SI FERICIT.id="size4">id="Comic Sans MS"> Multumim pentru urari, in curind o sa venim cu poze de la turta si de la ziua Aminei.id="red"> Bobita, mamica a 2 albastrele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.