Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

metode contraceptive sigure

Recommended Posts

Am citit mai devreme un post al unei fete care se pare ca a ramas gravida desi a folosit prezervativul si m-am gandit sa deschid un subiect in care sa discutam despre care ar fi cele mai sigure metode de a evita o sarcina.

Eu credeam ca prezervativul, dar se pare ca nu e asa. Voi ce stiti?

Mami de fetita (1999)si baietel (2004)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pai nu e nici o metoda sigura 100%..si poate eu ma incadrez in procentu ala 1-2%[:D]

PS:Citeam la un moment dat pe forum,sau pe chat,ca nu-mi aduc aminte exact,ca o fata a ramas insarcinata desi lua anticonceptionale..Ei..io cu astea n-am ramas si credeam ca astea is cele mai sigure[:D].Insa acum am descoperit ca am o problema de sanatate care nu-mi permite sa iau AC si rau am facut ca le-am luat atata timp.

Pupici cu lipici.[pup]

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Initial creeata de crini

Am citit mai devreme un post al unei fete care se pare ca a ramas gravida desi a folosit prezervativul si m-am gandit sa deschid un subiect in care sa discutam despre care ar fi cele mai sigure metode de a evita o sarcina.Eu credeam ca prezervativul, dar se pare ca nu e asa. Voi ce stiti?Mami de fetita (1999)si baietel (2004)[/quoteNoi ne-am trezit de cateva ori cu prezervativul rupt.Nici o metoda nu e absolut sigura.Doar abstinenta.[:D],,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,Dana [pegeam][*][aho]CRACIUN FERICIT !

Din experienta mea pot sa spun ca am folosit pilulele contraceptive si prezervativul. Si-au facut treaba si una si alta, adica nu am ramas niciodata insarcinata daca nu am vrut. Bineinteles ca pilulele le-am luat intotdeauna cu precizie la ora fixata si nu am uitat niciodata vreuna. Daca nu mai fac nici un copil, dupa 35 ani m-am gandit sa trec la sterilet, dar nu stiu sigur mai cercetez pana atunci.

Oana id="green"> si Paulid="blue"> (3 iulie 2002)

poze

Cand am nascut am primit la iesirea din maternitate un pliant cu metode contraceptive, unde scrie asa:

- pilula combinata - eficienta 98-99%

- pilula monohormonala - eficienta 96-98%

- contraceptive injectabile - eficienta 99%

- sterilet - eficienta 97-99%

- prezervativ - eficienta 85-98%

- spermicide - eficienta 75-80%

- diafragma - eficienta 85%

- metode naturale( calendar, temperatura) - eficienta 65-80%

- sterilizare chirurgicala voluntara - eficienta 99-100%

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)

http://community.webshots.com/user/paloma297

Poze noi

Vacanta Antalya

quote:Originally posted by crini

Pilule n-am luat niciodata si nici n-as incepe acum, ma gandesc sa nu creez vreun dezechilibru hormonal. Steriletul vad ca e destul de sigur. Are vreo contraindicatie? Mami de fetita (1999)si baietel (2004)

id="quote">id="quote">Oarecum off-topic (sau mai degraba tangential), din punctul meu de vedere steriletul este o metoda abortiva, nu contraceptiva, deoarece practic nu permite implantarea embrionului in endometru. Adica e tot avort, doar ca oarecum automat, ca sa ma exprim asa. La fel actioneaza si unele AC. Adica este posibil ca astfel sa arunci luna de luna cate un sufletel la toaleta. Insuportabil de gandit la asa ceva, nu?Eu cred ca singura metoda contraceptiva cat de cat morala este prezervativul sau AC care impiedica ovulatia. Astea din urma, insa, duc la dezechilibre hormonale. Ca atare, prezervativele de calitate, eventual din cele cu spermicide, folosite corect, sunt cele mai eficiente si mai putin distructive contraceptive.Carolina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...