lony Publicat Ianuarie 2, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 2, 2006 La multi ani tuturor! Nu stiu cum sunteti voi, dar eu sunt foarte stresata din cauza indemnizatiei. Copilul meu are un an si jumatate. Sunt in concediul de crestere a copilului. Cei de la servici mi-au spus sa ma descurc singura. Ei nu pot sa trimita nimic .Trebuie sa merg personal sa depun o cerere. Si cam atit mi-au spus. M-au lamurit bustean. Deci pina la urma unde mergem ? La Primarie sau la Directia Muncii ?. Miine o sa incerc sa merg sa vad care este treaba. Cred ca o sa fie o mare nebunie. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddy77 Postat Ianuarie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2006 Lony,mie mi-au zis sa merg la Primaria de sector ca acolo se depun dosarele..inca n-am ajuns,cred ca ma duc zilele astea.Daca afli tu mai devreme da-mi de stire. maddy & [copil] Bianca (13.10.05) http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loreena Postat Ianuarie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2006 Lony eu tot singura trebuie sa ma descurc ca ei n-au depus nimic mi-au pus dosarul in brate........ce m-as bucura ca normele sa ii oblige sa ne depuna angajatorii actele Carla-Maria Poze cu toata Familia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alice2004 Postat Ianuarie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2006 Eu am vorbit azi la mine la firma si ei mi-au spus ca deja au trimis in teritoriu datele mele, dar m-au sfatuit sa merg si la primarie sa intreb daca pe linga actele trimise mai trebuie ceva ... Ce harababura imensa s-a creat si cu schimbarea asta !!![xx(] Si eu sint in cic, Andrei are un an si cinci luni si nu am nici un gind sa ma intorc la job mai devreme de august 2006 ... Va rog, daca aflati ceva nou, poate scrieti aici, sa pot citi si eu ! Va multumesc mult ![flo] Alice si[copil] Andrei Gizmo pina la un an Gizmo dupa aniversarea de un an Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.