Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum facem prajiturelele americane?

Denisa

Recommended Posts

Buna fetelor,

am primit inainte de Craciun o farfurie cu 3 sortimente de prajiturele facute dupa reteta americana. Acele prajiturele care se fac in tava, maruntele, parca din spuma, sunt frecvent prezente in filmele americane.

Aveti careva habar cum se prepara? Au fost delicioase, dar le-am primit de la o vecina care este casatorita cu un american si dupa Craciun a plecat in State, unde ramane 3 luni, ma gandeam ca poate stiti voi cum se fac.

Pupici si an nou fericit!

Denisa

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu, din pacate. Sunt ca niste chiftelute, fetele din State le cunosc sigur, e un fel de bezea cu faina, cred. Daca ai vazut filmul "Matilda", acela cu fetita aceea superba, ea isi facea singura :-)))).

Dar poate ne ajuta fetele de prin zona aceea.

Denisa

care frate prajiturele americane si bune? ale nostre's bune. ale lor (cele din supermarket) au gust de burete de spalat vase uns cu unt.

zi ce brand, cum arata ambalajul etc... s-ar putea sa fie marshmallow dar pe-astea le cumperi in punga de la supermarket si nu sint decit cornstarch si mult, mult zahar. si singurl fel in care sint acelea bune sint daca le pui in hot ciocolate, sandwich cu biscutiti si copate pe bat la foc de tabara.

quote:Originally posted by zapacila

Oare sa fie marshmallow???http://img.photobucket.com/albums/v301/angela_272003/keagan/S4020117.jpg

id="quote">id="quote">mda .si eu zic ca astea is.erau moi prajiturelele??? ca niste bureti?? oricum daca sunt marshmallow nu cred ca se pot face in casa (sau??) . ca sa-ti mai trai pofta de ele, sa stii ca-s al naibii de nesanatoase ca orice desert superprocesat.am gasit si in romania ceva de genul asta la Haribo si parca si niste turcisme la ABC -uri dar nu erau albe ci colorate in roz si albastru si ambalate individual in forma de spirala .Mid="red">iid="blue">cid="orange">hid="green">eid="purple">lid="red">lid="brown">eid="blue"> 7id="red">id="size4">id="Book Antiqua">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...