Zina Publicat Ianuarie 3, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 3, 2006 As dori sa stiu daca ovulele Betadine (cele cu iod) folosite in primele 2-3 saptamani de sarcina, afecteaza sarcina? Eu am folosit cand am fost insarcinata (inca nu stiam) si am avut un diagnostic de hidramnios acut. Cauzele genetice se elimina, la fel sarcina gemelara si diabetul. Oare aceste ovule au afectat intr-un fel negativ evolutia sarcinii? Astept raspuns, inca nu stiu care a fost cauza acestui diagnostic, si stau cu grija acum la o eventuala sarcina. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian Postat Ianuarie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2006 quote:Initial creeata de ZinaAs dori sa stiu daca ovulele Betadine (cele cu iod) folosite in primele 2-3 saptamani de sarcina, afecteaza sarcina? Eu am folosit cand am fost insarcinata (inca nu stiam) si am avut un diagnostic de hidramnios acut. Cauzele genetice se elimina, la fel sarcina gemelara si diabetul. Oare aceste ovule au afectat intr-un fel negativ evolutia sarcinii? Astept raspuns, inca nu stiu care a fost cauza acestui diagnostic, si stau cu grija acum la o eventuala sarcina.id="quote">id="quote">Exclus cu desavarsire!Pe viitor, evita rogu-te cross-posting-ul (postarea de mesaje similare in topicuri diferite) - contravine regulilor oricarui forum, din motive lesne de inteles.Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre personalul medical calificat. De asemenea, ele nu reprezinta sub nici o forma o modalitate de initiere a unei relatii medic-pacient cu finalitate materiala.id="size2">id="red">id="Arial"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zina Postat Ianuarie 3, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2006 Multumesc pentru raspuns, initial am postat prima data acest subiect, dupa care m-am uitat si la "555-OB-GYN" si-am vazut ca raspundeti la mesaje. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.