Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Exista Wonderbra in Romania?

Recommended Posts

Am vazut un sutien wonderbra pe un site de afara si mi-a placut la nebunie... problema e ca nu gasesc nimic pe nici un site legat de unde as putea cumpara lenjerie wonderbra in Romania... Poate stie cineva sa-mi spuna si mie daca se gasesc si unde... De ex. mi-e imi place modelul asta (sper ca nu e reclama): http://www.wonderbra.co.uk/uplift/details.php?range=Marilyn%20Fantasy%20Limited%20Edition&family=Sau cum as putea sa fac comanda pe net... ca, din cate stiu eu, Romania nu este una din tarile agreate de cei din afara... legat de cumparaturi on-line...

id="right">id="size1">id="right">id="size1">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Se pare ca nici ei nu au reprez. la noi.Asta e.Incearca sa faci comanda prin internet si vezi daca ageeaza persoane din Romania.Eu am incercat la VS si ne accepta.Mai intii trebuie sa-ti faci card de internet dar atentie la folosirea lui.Nu pui o suma mare decit cit ai nevoie pentru cumparaturi ca altfel e riscant .

Numai bine!Eve

quote:Originally posted by eve44

Se pare ca nici ei nu au reprez. la noi.Asta e.Incearca sa faci comanda prin internet si vezi daca ageeaza persoane din Romania.Eu am incercat la VS si ne accepta.Mai intii trebuie sa-ti faci card de internet dar atentie la folosirea lui.Nu pui o suma mare decit cit ai nevoie pentru cumparaturi ca altfel e riscant .Numai bine!Eve

id="quote">id="quote">Este card special pt. internet? Habar n-aveam... la ce banca ai tu de ex. Ca sa ma interesez... Eu ma gandeam ca merge cu orice card pe care am bani suficienti. Merita incercat..

Acest tip de card este bine sa-l folosesti cu o suma mica ,deoarece avind o suma mare risti sa iti fie golit cardul fara voia ta ,exista acei hackeri care se ocupa cu treburi de genul asta .Zilele astea vreu sa-l alimentez si eu cu o suma cit sa-mi acopere cheltuielile.

Se poate face la BCR .

Elyanne, sa ne spui si noua daca reusesti sa comanzi pe site-ul asta!

Si, in alta ordine de idei, cum e cu marimile alea? Care e echivalentul lor la noi?

Bafta!

Angela id="violet">[il] si [bonjovi] Licuriciul ei micid="orange">id="size3">

DAVID LICURICI mic (3 sept)

POVESTEA LICURICIULUI

Am impresia ca marimea la cupa e aceiasi ca sa masurile de la noi... iar cifrele reprezinta circumferinta, dar in inchi... Trebuie sa caut sa ma lamuresc. Undeva tb sa existe si o lista cu masurile si echivalentul lor...Dau un semn cand/daca reusesc sa comand pe net.Mi-ar fi placut sa existe in Romania, intr-un magazin sa fiu sigura ca e marimea care tb... Dar daca nu se exista [:D] ...gata... am gasit si cum sta treaba cu masurile...http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=moreInfo&prnbr=SH-183025&cgnbr=OSBRPVERBRA&moreInfoInd=sizeChart&groupCd=%20&dispMode=STANDARD&buttonClicked=btn_size_chart&selColor=

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...