tyaa Publicat Ianuarie 3, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 3, 2006 Sunt sigura ca s-a mai discutat despre asta, eu am alaptat pana acum 1 luna si jumatate. Aveam sanii destul de mici dar dupa alaptat parca au ramas si mai mici si lasati, fleoscaiti. Oare se mai poate face ceva? Vreo crema miraculoasa, auzeam de cele cu care te dai si ti se intaresc sanii. A folosit cineva? Stiu de exercitiile pt intarirea muschilor dar nu cred sa aiba vreun rezultat in cazul meu. Sa mai sper sau sa cumpar sutiene cu burete (care nu prea imi plac)? A reusit cineva sa isi imbunatateasca imaginea sanilor dupa alaptat? tyaa si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004) Pozele noastre[foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielaAB Postat Ianuarie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2006 Si eu am alaptat cateva luni, dar inca nu am facut nimic ca sa-mi revina sanii la forma initiala.Si eu sunt curioasa daca stie cineva, cum? Daniela[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babisa Postat Ianuarie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2006 Si eu sunt in aceeasi situatie...nu cred ca exista creme miraculoase.in timp ai sa te obisnuiesti cu ei asa...daca nu sunt mari,nu are cum sa se vada ca sunt lasati atunci cand porti un tricou mulat sau unul larg.Bine inteles ca nu ai sa mai faci topless in caz ca faceai inainte sau cel putin nu cu aceeasi mandrie:).Eu cred doar o operatie estetica ar putea corecta acesti sani dupa alaptare.O operatie de ridicare a sanilor...nu cu silicoane.In caz ca ai si vergeturi pe ei ,nu pot sa te incurajez decat sa iti spun ca in timp nu mai sunty chiar atat de vizibile,devin sidefii. Bafta http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca gogomarla Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanziana72 Postat Ianuarie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2006 Din cate stiu eu, sani nu isi mai revin niciodata la forma initiala. Am avut si o crema care se zice ca iti intareste sanii, dar nu mi s-a parut sa aiba vreun efect. Si asta pe vremea cand inca nu alaptasem! Intarirea muschilor de sub sani ajuta, dar sanii nu au muschi. Cred ca in afara de silicon nu exista mare lucru :) Sanziana & Marina (03/10/2004) http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Ianuarie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2006 Pana la chirurgia estetice care nu e accesibila tuturor, incearca sa mergi la o sala de fitness [greutati]si acolo ti se vor indica exercitii pt tonifierea musculaturii care sustine sanii. Si nu uita ca de 2 ori pe zi sa-i dusezi bine cu apa rece! Daniella Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanaiasi Postat Ianuarie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2006 Ma gandesc la urmatoarea chestie...dusuri la care sa alternezi apa (calda-rece) masaj usor cu prosop aspru dupa dus ; baile in cada cu apa fierbinte ar tebui lasate un pic la o parte si apoi masaj cu ulei de masline sau o crema de la elencil(sau altceva da' bun)macar 1 data pe zi! si daca mai ai timp mergi la sala si intareste-ti muschii pectorali. cu siguranta se va observa o imbunatatire dar nu stiu daca sanii vormai arata la fel ca inainte! bafta si sa ne zici care e rezultatul! Oana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speel Postat Ianuarie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2006 Eu dupa a doua nastere am ramas cu niste pielicele pe care le propteam in nr.70 cup A.acum m-am ingrasat cu 8 kg si sunt tare mindra de faptul ca mi le indes in 85.Si s-au si intarit,stiti,aspectul de plin.Am pus si prin alte parti,deh,nu-mi place prea tare,dar sanii compenseaza . Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tyaa Postat Ianuarie 3, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2006 Da......., fara creme miraculoase. Oanaiasi, sunt o lenesa asa ca nu stiu daca o sa fac exercitii de intarire a muschilor de sub sani. Pana acum......no hope. Am si f multe vergeturi dar macar pot purta un tricou fara sutien desi am sanii micuti, tot se vad[:D]. M-am obisnuit cu ei mai mari si umflati ca atunci cand erau plini cu lapte. Acum..abea suport sa ma uit la ei[bang]. Da nu ma mai uit........ Va pup tyaa si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004) Pozele noastre[foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iren Postat Ianuarie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2006 Io am ramas dupa alaptatu a doi plozi cu nejte pierituri de tzîtze, nu erau ele prea mari nici inainte, erau B75, da acu am scazut fix un numar, 75 A...stînga e o idee lasata, nu mai sint asha ferme ca inainte de plozi, da nu ma mai agit, la ce pierituri am oricum nu se mai depisteaza nika, cre ca in curînd o sa-mi recomande sotzu o crema de coshuri Tyaa, am uitat sa-tzi zic, in timp se mai "retrag", n-o sa ramina asha de "lungi" ishi mai revin, mai ales daca acu-s mici. [*]Iren dubla mamicaid="red">[zana] Bogdanelu nazdravanuid="blue"> [aerob] si Julia turboid="purple">[*] decembrie degetzeii In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple"> Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanaiasi Postat Ianuarie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 4, 2006 Mey Iren , sa mor daca nu esti beton ! Ti-am mai zis eu tie ca imi place despre tine! Ai asa un stil de a face omu suparat sa ii treaca !Auzi pentru coshuri !?[alcool] Sa mor daca te-as vedea eu pe tine cu niste tzitze din alea 90...cat o mai fi![alcool] Nu te vad...sa mor eu! Pai la cat esti de slabutza , daca ai avea niste tzitze din alea mari te-ar trage in fatza prea tare ! zau asha! Oana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.