Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sanii...dupa alaptat!

Recommended Posts

• Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Iren, daca spui ca se mai "retrag" e super, lungi tare nu is ca is mici. Sper sa revina si sfarcul la o forma mai normala, ca daca trag de el se intindeeeeeeeeeee.

Ieri mi-am luat un sacou din catifea neagra, super minunat, dar tzatzele mele abea daca se zaresc din el. Noroc pe sutienele cu burete.[bang]

[pup]

tyaa si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)

Pozele noastre[foto]

Distribuie pe alte site-uri

si eu sunt de parere ca un sutien cu burete,de buna calitate face minuniid="blue">

[*]La Multi Ani!!![*]id="blue">id="size5">id="Script MT Bold">

[mamica][9cer]anca &id="size3">id="Arial Black">[bibe]alexid="blue">id="size5">id="Script MT Bold">

Asa s-a nascut o mare iubire ...id="Arial Black">id="limegreen">

Varsta lui Alexid="limegreen">id="Arial Black">

Pozeid="limegreen">id="Arial Black">

Oanaiasi, un numar in plus nu ma trage pe nicaieri, parol, ba kiar cre c-o sa-l traga pe sotz...[:D]

Iubibubi, nu-i rea ideea de loc [:D]

[*]Iren dubla mamicaid="red">[zana] Bogdanelu nazdravanuid="blue"> [aerob] si Julia turboid="purple">[majoreta][*]

decembrie

degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

id="navy">

he, he fetele am ras cu lacrimi de proptit tatze si creme de coshuri[:D]

Si pe mine ma preocupa tare problema; am tot cercetat in stanga si-n dreapta si ideea e aia pe care a-ti desprins-o si voi: ca sanii dupa sarcina si alaptat nu-s ca-nainte da asta nu inseamna neaparat ca-s mai urati![;)].Posibile solutii de redresare:

1) Gimnastica id="size3">(Exercitiul clasic pentru intarirea muschilor sanilor este „pozitia Budha”. Ridicati coatele lateral si lipiti-va palmele una de alta in dreptul pieptului, cu degetele indreptate in sus; Al exercitiu folositor: cu greutati / sticle cu apa" forfecari cu bratele perfect intinse).

2)Diverse masti / creme aplicate pe saniid="size3"> pentru a reface pielea prea solicitata in timpul sarcinii/alaptatului:

Leacul de baza in intretinerea sanilor e sucul de mar. Mai ales sanii usor lasati beneficiaza de pe urma lui. Radeti 2-3 mere cu coaja cu tot, stoarceti-le si aplicati sucul pe ambii sani. Lasati sa actioneze 15 minute, apoi spalati-va cu apa calda si, la urma, cu apa rece. Circulatia sangelui se va activa si tesutul sanilor se intareste. Felii subtiri de mar, aplicate pe sani si fixate cu sutienul, au acelasi efect

Hamei:de sute de ani se stie ca florile de hamei sunt un stimulent hormonal;extractele din flori de hamei intaresc pielea si dau fermitate sanilor. Iata o reteta "istorica" prin vechime si prin efect: daca vreti sa aveti sani frumosi beti zilnic o cana mare de bere si ungeti-va sanii de trei ori pe zi cu spuma ei.

Seminte de marar - sunt un remediu exceptional pentru sani, ajutand la marirea si la intarirea acestora.Sunt considerate un elixir al tineretii si al feminitatii deopotriva. Secretul aparent banalelor seminte de marar este efectul lor similar cu cel al hormonului estrogen, cel care de la varsta de 40 de ani incepe sa fie secretat in cantitati mai mici. Efectele tratamentului cu seminte de marar, 3 lingurite de pulbere luate pe stomacul gol, zilnic, este spectaculos:

- sanii devin mai fermi si mai plini;

- pielea devine mai stralucitoare si mai catifelata;

- secretiile vaginale devin mai abundente (nu este deloc vorba de un fenomen patologic; glandele secretoare, care in mod normal se atrofiaza cu varsta, devin mai active);

- ritmul de crestere a parului de pe corp se reduce simtitor.

Totusi, semintele de marar sunt contraindicate in toate bolile in care se observa o secretie prea abundenta de hormon estrogen in organism: fibrom si adenofibrom uterin si mamar, cancer genital, sindrom premenstrual.

Din semintele de marar se obtine un ulei extraordinar de eficient, cu care se va face masaj zilnic, vreme de 2-3 saptamani. Se umezesc bine palmele cu acest ulei, dupa care se va face masajul cu miscari circulare usoare catre exterior si interior, dar si de la baza sanului spre mamelon, vreme de 10 minute minimum, la ambii sani simultan.

Uleiul de marar:intr-un borcan se pun 12 linguri de pulbere de marar (obtinute prin macinarea cu rasnita electrica de cafea) si 1/2 l de ulei. Se inchide borcanul ermetic si se lasa sa se macereze vreme de 12 zile, dupa care se face o filtrare prin tifon a preparatului. Dupa filtrare, uleiul se pune in sticlute mici, inchise la culoare, si se pastreaza la loc intunecos si rece. Pentru un miros mai agreabil, se adauga in acest ulei cateva picaturi de ulei volatil de lavanda. Masajul cu acest ulei are efecte exceptionale pentru cresterea si (re)dobandirea fermitatii sanilor. Dublat de tratamentul intern, cu tinctura de seminte de marar, masajul are efecte extrem de puternice, fiind un inlocuitor foarte bun pentru nocivele si artificialele implanturi cu silicon.

Cam asta e cea am gasit eu pe net si am de gand sa aplic ca oricum nu prea am de intors[;)].

[pup]

Cristiana si Andrei (29 Sept 2004) poze noi

Cineva mi-a spus ca trebuie sa invat sa ii port cu mandrie. Doar ca nu prea imi iese. S-au lasat foarte tare, sfarcul parca este plastilina.

Poate ca inotul ajuta la ceva. Eu o sa incerc.

Ioana si [zana] Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Pe mine ma ingrozeste ideea sanilor lasati. Am sani mici, dar frumosi, port foarte rar sutien tocmai pentru ca-mi place sa-i simt liberi. Ideea de a-i face prizonierii unui sutien pe veci, dupa ce as alapta, ma inspaimanta. Sunt constienta ca alaptatul este ceea ce medicul recomanda si ceea ce e mai bun pentru copil insa sunt destui copii care cresc si fara laptele matern de multe ori pentru ca mama nu il are. Eu insami am crescut cu lapte praf pentru ca mama nu m-a putut alapta decat o luna. Si am crescut destul de sanatoasa.

Ar fi o dovada de egoism sa ma gandesc si la mine atunci cand voi avea un bebe? Nu mi-as putea perminte niciodata o operatie la sani asa ca ar trebui sa am grija de ei si nici n-as putea sa ma resemnez si sa-l privez pe sotz de bucuria de a-i atinge.

Nu exista creme miraculoase dar exista posibilitatea de a preveni lasarea lor prin masaj, sport si alimentatie sanatoasa.

Nu stiu ce o sa fac cand va veni vremea dar sper sa iau decizia corecta si pentru mine si pentru bebe.

cami

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...