lacrimioara Postat Ianuarie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 13, 2006 Nu prea stiu ce sa spun. Eu am alaptat doar 3 luni si au trecut inca aproape 3 luni de cand nu mai alaptez. Sanii mei, ca dimensiune sunt aproape ca inainte, poate doar o idee mai plini, de lasat nu s-au lasat, inca. Am auzit ca e posibil sa se mai traga, in timp. Sper ca nu. La voi cum a fost? In toata perioada sarcinii, in perioada alaptarii si dupa, am facut exercitii pt pectorali si dus rece, dar creme nu am folosit. Mie mi-au folosit. Incercati si voi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
oanaiasi Postat Ianuarie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2006 Stiti ce mi se pare mie tare ciudat...faptul ca acum cateva luni am deschis si eu un topic de genul iar fetele care mi-au raspuns mi-au zis ca au sanii chiar mai frumosi decat inainte de sarcina... Eu acuma ce sa mai cred....?! Oana id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
iren Postat Ianuarie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2006 Oana, io sigur n-am raspuns la topiku ala [*]Iren dubla mamicaid="red">[zana] Bogdanelu nazdravanuid="blue"> [aerob] si Julia turboid="purple">[*] decembrie degetzeii In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple"> Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
miris_ Postat Ianuarie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2006 Din pacate...asta-i soarta noastra, a mamicilor care alapteaza, ca se lasa mai repede. Si la cele care nu au copii se lasa in timp, ca doar legea gravitatiei nu iarta pe nimeni. In timpul sarcinii si al alaptarii pielea se intinde f tare, eu am facut cateva vergeturi si pe ei, ex-ul a fost oripilat de "rezultate", dar duca-se, eu una sunt mandra ca am reusit sa am lapte si sa il hranesc pe piticul meu, pt ca e o mare bucurie, de fapt e un sentiment de nedescris atunci cand copilul iti suge la san si se uita in ochii tai si te si mangaie. Am gasit anul trecut un remediu miraculos, la plafar, "tinctura de lemn dulce" sau "solutie hidroalcooloca de lemn dulce". Depinde ce aveau. Solutia o luam cate o lingurita dim si una seara, iar tinctura cate 25-30 pic dimuneata si la fel seara. Pot sa va spun ca nu mai incapeam in sutien. Nu are efecte negative, ba mi-a dat o stare de bine, si toata lumea imi zicea ca sunt ingragostita, probabil, ca radiam. Nu eram, dar chiar si eu percepeam schimbarile. Bine, nu e pt cele care alapteaza!!!! Nu am mai avut nici dureri menstruale. Am zis ca o data pe an am sa fac aceasta "cura" de 3-4 luni, ca efectul tine si dupa ce intrerupi, cam...2 luni. Dar e ceva! Oricum, eu port 85B si daca nu mai incapeam in sutiene, va dati seama ce minune aveam. Si erau mai fermi, asta cu siguranta. Uite, cititi si in FORMULA AS despre asta, eu de acolo am prins ideea. Va pup si fiti mandre de voi pt ca aveti copii minunati, pe care voi i-ati hranit. Cristina si Mihnea Stefan Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
mcm Postat Ianuarie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2006 miris_ cred ca in urmatoarele zile tinctura asta miraculoasa va fi "out of stock" la plafar. Cristina si bebe Alexia Maria Uimireaid="blue"> (02.10.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
penelopa Postat Ianuarie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2006 Va plangeti ca aveti sanii mici si un pic lasati dar nu stiti care sunt suferintele unei persoane cu sanii mari.De fiecare data cand aud de silicoane mi se face rau nu stiu cum isi poate dori cineva sa care grautati in plus...sunt rea dar eu am suferit din adolescenta din cauza sanilor mei de "invidiat" .Ma tot uit si vad femei cu sanii mici si ma gandesc cum naiba de m-am ales eu cu ei cat pentru trei femei .Voi vorbiti de sutien cu dublura si eu le aleg pe cele mai durabile cu bretelele cele mai rezistente in general cele de la triumph.Este un cosmar ce mai.... ma dor umerii ,nu pot purta orice fel de bluze,de cand ma stiu tanjesc dupa bluzele de vara cu spatele gol nu am purtat NICIODATA si sunt foarte trista .De bretele transparente nici nu poate fi vorba ,singurul multumit este sotul meu cu toate ca uneori imi da impresia ca i-ar fi placut unii mai mici. Dupa alaptat(1an si o luna) sanii mai au ramas neschimbati,speram ca poate se mai inmoaie si se mai micsoreaza dar nici pomeneala.Asa ca fetelor fiti fericite cu sanii vostrii mici si comozi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
anyc79 Postat Ianuarie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2006 super topic! Eu am alta problema: fetita mea sugea f putin si pe la 3 luni am facut noduli la sanul drept, febra si dureri. Medicul ginecolog mi-a recomandat unele creme si gheata cate 5 minute la juma de ora. De-atunci dar si ajutata de faptul ca o asistenta "binevoitoare" mi-a muls in spital dupa nastere numai un san, am acum (la un an si 2 luni, cand inca mai alaptez) un san (stangul) maaaaaaaaaaaaare si celalalt miiiiiiiic. Mai exista un remediu pt asa ceva? Vorbesc de remedii dar exclud chirurgia plastica. "numai un om destept isi poate permite luxul de a face pe prostul" Pozele noastre Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Balbina Postat Ianuarie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2006 miris, m-am uitat pe site-ul formulei as dupa informatii privind tinctura de lemn-dulce. Uite ce am gasit acolo: quote:Radacina de lemn dulce are o actiune foarte intensa asupra sanilor. Este indicat mai ales femeilor cu o structura mai "uscata", cu masa corporala sub normal. Ajuta la cresterea in greutate, stimuleaza puternic marirea in volum a sanilor (sub actiunea hormonilor estrogeni secretati din abundenta de aceasta planta). Lemnul dulce este contraindicat in cazurile de chist, fibrom, adenofibrom, mastoza, cancer. id="quote">id="quote"> Din pacate, nu se potriveste tuturor solutia. Eu una prefer sa ramin cu sinii mici, numai sa nu ma ingras. Iar de chisturi si fibroame ce sa mai spun, destul de multe femei sufera de asa ceva, din pacate. ------------------ Numai bine, Natalia si bebe Vlad (22.06.2004) P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!id="blue">[;)] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
miris_ Postat Ianuarie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 17, 2006 Normal, de aceea am spus si unde am citit, ca veti gasi subiectul si o sa stiti daca e buna dau nu. Mie mi-a ajutat, nu am nimic din ce e specificat la contraindicatii. Mi-a facut bine. Cristina si Mihnea Stefan Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
mamica oana Postat Ianuarie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 17, 2006 Mai dragelor,dar oare pilulele contraceptive nu ajuta?Tin minte ca in urma cu ani,cand am inceput eu sa iau asa ceva,m-am implinit la etajul superior in cateva luni,de credea lumea ca mi-am pus silicoane[;)].Acum,dupa un an de alaptare si o slabire spectaculoasa,am ramas cu 2 "mandarine"amarate[bang].Am inceput sa iau din nou pilule,de vreo 2 saptamani,si daca-mi revin,va anunt.id="Georgia">id="blue"> poze CRACIUNid="Andale Mono">id="size3">id="red">[pegeam] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.