Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Imi doresc un bebelush!!!!!

Mousie

Recommended Posts

Buna tuturor deja-mamicilor si mamicilor in devenire si LA MULTI ANI cu bucurii,multa fericire si muuuulti bebelusi!!!

Eu sunt Mousie, incantata sa ma primiti in lumea voastra!

Am 28 ani si imi doresc tare mult un bebelus,mi-l doresc atat de mult incat ma emotionez tare mult numai imaginandu-mi momentele alea pe care orice femeie probabil si le doreste ...

Problema este ca luna trecuta am incercat chiar in perioada fertila, conform testelor de ovulatie, dar ... nu s-a intamplat nimic.

Cat de sigure sunt aceste teste de ovulatie?eu am o menstra foarte neregulata, ce variaza de la 30 la 52!!! zile, ce ziceti, cand si ce trebuie sa fac? multumesc anticipat!!!

S

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de Mousie

Buna tuturor deja-mamicilor si mamicilor in devenire si LA MULTI ANI cu bucurii,multa fericire si muuuulti bebelusi!!!Eu sunt Mousie, incantata sa ma primiti in lumea voastra!Am 28 ani si imi doresc tare mult un bebelus,mi-l doresc atat de mult incat ma emotionez tare mult numai imaginandu-mi momentele alea pe care orice femeie probabil si le doreste ...Problema este ca luna trecuta am incercat chiar in perioada fertila, conform testelor de ovulatie, dar ... nu s-a intamplat nimic.Cat de sigure sunt aceste teste de ovulatie?eu am o menstra foarte neregulata, ce variaza de la 30 la 52!!! zile, ce ziceti, cand si ce trebuie sa fac? multumesc anticipat!!!S

id="quote">id="quote">Presupunand ca este vorba de asa-zisele "teste de ovulatie" din farmaciile romanesti, tot ce iti pot spune este ca nu sunt catusi de putin sigure, ele nefiind de fapt... teste de ovulatie. Mai precis, ele indica faptul ca la un moment dat s-a constituit (cu o probabilitate acceptabila) contextul hormonal necesar producerii ovulatiei. Daca ovulatia se produce sau nu, si daca ea este eficienta sau nu, nu este indicat de aceste teste.Cred ca ar fi cazul sa stabilesti intai care sunt cauzele tulburarilor de ciclu menstrual pe care le descrii, si abia apoi sa procedezi la incercari in vederea obtinerii unei sarcini...Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre personalul medical calificat. De asemenea, ele nu reprezinta sub nici o forma o modalitate de initiere a unei relatii medic-pacient cu finalitate materiala.id="size2">id="red">id="Arial">

Si totusi...sa ma bag si eu in vorba...mergi macar sa vezi ce spune un ginecolog si sa faci un consult amanuntit.Nu de alta, dar e mai bine sa investighezi decat sa fii nevoita sa tratezi afectiuni pe parcursul unei sarcini! O menstra neregulata poate indica unele afectiuni, eu stiu, o anexita, ovare micropolichistice, Doamne fereste! Nimeni sa nu le aiba! Dar si daca e ceva, trebuie tratat intai...o prietena s-a chinuit cu bebele 9 luni, la nastere el n-a supravietuit pt. ca avea malformatii grave, si ea a scapat cu mari eforturi din partea medicilor...greseala> avea anexita netratata si un uter retrovers!

Eu iti urez sincer sa fii sanatoasa si sa te bucuri de un bebe in curand!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...