sefcenco80 Publicat Ianuarie 3, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 3, 2006 Buna, fetelor! Sfatuiti-ma, va rog, ce este mai bine sa fac pentru a scapa de o infectie cu thricomonas? Dr. mi-a prescris tantum rosa si septovag. Voi ce ziceti? Ce ati mai folosit? Am inteles ca mai este indicat si inca ceva pe care trebuie sa-l foloseasca si partenerul. Un unguent, ceva? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanaiasi Postat Ianuarie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 4, 2006 Pai tie medicul nu ti-a dat tratament si pentru partenerul tau? Cel putin asa stiu ca e normal si ca fac toti medicii care stiu despre ce vorbesc! Daca ma intrebi pe mine , eu as schimba medicul! Felul lui de a aborda problema nu imi inspira incredere! Thricomonasul e o afectiune serioasa care nu trebuie tratata cu superficialitate! Oana id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brendamitran Postat Ianuarie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 4, 2006 K-Lion ovule si Metronidazol comprimate timp de 10 zile. Si partenerul tot Metronidazol. BRENDA "Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran) http://community.webshots.com/user/brendamitran Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataghe Postat Ianuarie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 4, 2006 Daca e intr-adevar trichomonas e foarte putin probabil sa iti treaca cu Tantum Rosa si Septovag. Trebuie Tinidazol 4tb doza unica - atat tu, cat si partenerul, adica 4 tablete tu, 4 el, luate toate 4 odata cu multa apa (sau ma rog, le inghiti pe rand daca nu poti toate odata) si fara alcool de nici un fel vreo 2 zile - si apoi tu in continuare Flagyl ovule cate unul pe seara. Asta e una din schemele de tratament, nu e singura. Insa asta se administreaza cand ai un diagnostic clar, pus pe examen de secretie vaginala. Obligatoriu se trateaza si partenerul, altfel te va reinfecta la primul contact sexual (de obicei barbatii nu au simptomatologie insa sunt purtatori si transmit infectia). _______________________________________________________ "The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataghe Postat Ianuarie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 4, 2006 Am scris in acelasi timp - si ce a zis Brenda merge. _______________________________________________________ "The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.