monica70 Postat Aprilie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2006 JADI si eu la asta ma gandesc,sa nu ma mosteneasca Diana,desi eu nu mai am in familie cazuri.Vorbesc de parinti si bunici.Un frate al mamei stiu ca purta ochelari (1 din 6 frati)In rest doar 2 verisoare cu -0,75 sau -1,5 ,adica ghiveci... Nu stii cand se pot duce cel mai devreme la control oftalmologic bebeii? ca ma gandesc ca-i pun la aparat,ca pana incep sa vorbeasca ...sa zica ce vad [alcool] Pe mine m-a depistat tati prin clasa a 5-a ca ma bagam cu nasul in TV si m-a pus sa-i citesc la harta la distanta ... rezultat ciuciu! Si pe atunci aveam -2,5 ... Dar tendinta de a sta in prima banca trebuia sa dea de gandit invatatoarelor - singura problema a fost ca in 4 ani am avut 7 invatatoare (deces,sarcina,mutat la alta scoala,sarcina etc... ) MONI [9cer]care[balcon][comoara] DIANA (01.01.2006) [colegi][fetita][colegi] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
mariana_1976 Postat Aprilie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2006 Eu n-am auzit decit in Romania ca miopia ar fi o indicatie pentru cezariana![:o)] Pai cum explica dumnealor doctorii romani ca in tarile nordice nu se fac decit max.11% din nasteri prin cezariana IN TIMP CE mioape sunt saracele peste 50% din "blondinele" de acolo??? Si in plus acolo majoritatea au cite 3-4 copii!![hop] numai bine si Paste Fericit tuturor[paste] Mariana mama Monicai(1998), id="red">a lui Matei(2001)id="blue"> si a lui Markus(2006)id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
July25 Postat Aprilie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2006 Si eu sunt insarcinata si ...mioapa. Miopie -5 la ambii ochi. Este a doua sarcina si la prima am nascut normal pt.ca acum aproape 10 ani dr.nu mi-a spus nimic de vreo contraindicatie, nici macar nu m-a intrebat ce dioptrii am.[alcool] Si atunci aveam -4, tot la ambii ochi. Nu regret pt.ca am nascut relativ usor si chiar as prefera ca si aceasta a doua nastere sa se produca tot natural. Din pacate dr.meu nu vrea sa ia nici o decizie fara sa ii aduc hartie de la oftalmolog. July25,cu bb Maria in burtica si Andrei (30.11.1996) Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
kristinutza Postat Aprilie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2006 miopie -4, am nascut natural, fara nici o problema. cristina, mama de radu (09.10.2005) poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.